מתחפשים ונהנים ב
אנשים

white in Angel

New member
אז רת מתכוונת להארי עם שיער של חתולה מתה???

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כי אמרת של איכפת לך שיער ארוך................ ותופים- גם טוב..? לא............. זה מצויין בשבילך יש לך משיכיה למתופפים תודי בזה................!!!!!!!!!!!!!!! גם לרינגוסטאר יש לך משיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

YuvalJones

New member
עונה. כי עשיתי אתזה מיליון פעם ובאלי שוב.

השאלות:
מתקשר רק כדי להגיד היי?: ברורD: אני עושה אתזה תמיד.
מחמיא לך?: רצוי, אבל בלי הגזמות.
מגלח את הרגליים שלו?: לא.
עונד תכשיטים?: בלי הגזמה.
שיער פנים (זקן, שפם)?: רצוי שלא.
מחייך כשאת נכנסנת לחדר?: כן
שיער חום?: כן
שיער שחור?: כן-לא
שיער בלונדיני?: לא
שיער ג'ינג'י?: לא
עיניים כחולות? כן
עיניים חומות?כן
עיניים ירוקות?כן
עיניים אפורות?כן
בעל משיכה לבנים? לא.
שרלטן? לא
ערס? לא
אימו?כן
מטאליסט? לא
ג'נטלמן? כן
מחטט באף? לאXDS
איפור?: עיפרון שחור יכול להיות יפה, אבל לא תמיד ולא לכל אחדץ
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?: כן
נאמן?: כן.
מנגן בגיטרה?: כן
בתופים?: כן
שר?: כן
שרירים?: כן אבל לא מופרז.
רזה מאוד\דקיק?: לא
מחליק את השיער? כן
מצייר יפה?: כן
לא אוכל בשר?: לא אכפת לי.
שיער ארוך?: יהיה יפהD: בוא נקצר, בא לי את דני
או את הגבר בעל השיער התכלתXD

O0NoNi0O

New member
חח נמ.

מתקשר רק כדי להגיד היי?: כה. אבל שלא יהיה מוזר ויגיד היי וינתק. שישאל גם מה נשמע
מחמיא לך?: לא יותר מידי. סתם לא חח אני אוהבת שאומרים את האמת. מגלח את הרגליים שלו?: לאאא. איכ גילוח עושה קוצים! שיעשה שעווה!! עונד תכשיטים?: כה, שיהיה. בלינג בלינג מאגניב לא יזיק. שיער פנים (זקן, שפם)?: לא אז יהיה לי כואב להתנשק איתו
אולי קצת. אבל לא שפם בר מצווה, זיפים. מחייך כשאת נכנסנת לחדר?: כה. זה עדיף על בכי, כפרה. שיער חום?: כה. שיער שחור?: כה. שיער בלונדיני?: פחות עדיף. לא בעצם כן שיהיה. שיער ג'ינג'י?: אמ..תלוי אם זה ערמוני בטח ג'ינג'י אש קצת פחות. עיניים כחולות?לך על זה. עיניים חומות? לזה שאני רוצה יש עיניים חומות חח זה לא מה שמונע ממני להזיל ריר. עיניים ירוקות? יס. עיניים אפורות?טחח יש עיניים כאלה? טחח עזבו שלא יצא לי מוטציה חח סתם לא. אמ כן בכיף. בעל משיכה לבנים?לא. יענו שימשך *אליי* הוא יכול לקרוא לי בת/בן/בת גברית/גבר נשי אבל שימשך אליי. שרלטן?נוו. ערס?איכ לא. אימו?אני אשמח לשיער ארוך אבל מזמן עבר לי הקטע האימואי המתבכיין. מה הקטע? מטאליסט? איכ לא. זה הדבר היחידה שמפריע לי. ג'נטלמן?מה זה ג'נטלמן? שיתנהג בכבוד לא רק לי, לעולם. מחטט באף?כן אבל שלא ימרח את זה על דברים או עליי, כי לא מתאים לי ירוק. איפור?: לפורים, יענו גם אני לא משתגעת על איפור, בקטנה עדין כזה בכיף יענו עליי. אליו? שיעשה מה טוב לו חח אני חיה ונותת לחיות. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?: כן, חבל שהוא לא כזה חח הוא כזה אדיש וסטלן. נאמן?: טחח מה פתאום שיחגוג מי אני שיעצור בעדו? חח סתם. מנגן בגיטרה?: כן, אבל שלא ינגן מטאל שינגן שירים יפים. בתופים?: בכיפוס. שר?: טחחח אם הוא ישיר העולם יהיה ריק, כולם יקפצו מהגג, אבל אם הגבר המושלם סומ וואר יודע לשיר בכיף. שרירים?:תלוי. יש כאלה נפוחים כמו אחד מהשבט שלי שזה זוועתי שיהיה כזה נו רגיל. רזה מאוד\דקיק?: שלא יהיה כחוש, אבל שלא יהיה רגיל שיהיה עם נטייה לרזון סטייל סת' כהן. מחליק את השיער? יש לו שיער חלק. מצייר יפה?: טחח הוא לא. אבל לא מפריע לי. לא אוכל בשר?: שיעשה מה שבא לו מה אני אבא שלו? אבל שלא יהיה חסר לו B12. זה משפיע על הזיכרון שאני לא אתקשר אליו והוא יבקש ממני להשאיר פרטים. שיער ארוך?: כככככככככככככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
לא משנה איזה אורך כול עוד זה מתחת לאוזן ומעל התחת. חח די זה שאלון מפגר. הגבר המושלם לא יהיה חייב להיות בעל התכונות האלה, רוב הסיכויים שהוא לא אבל שיהיה זה כיף לפנטז. אה כן הכול היה בציניות, הוא חייב שיער ארוך, יחסית, לתת כבוד, להיות נאמן לעצמו ולערכים שלו. מעניין לי ת'תחת אם הוא אימו או ערס. הכול זה האופי. מראה חיצוני שלא יהיה כונף על אבל שיראה טוב, לא אכפת לי. יענו כן אבל שלא יהיה כאילו הוא יצא מקטלוג. אה כן, ושיהיה לו בוקסרים יפים ומכנס שגדול עליו בכמה מידות.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אני אני אני D:

מתקשר רק כדי להגיד היי?:
מחמיא לך?:
אבל לא יותר מדי ><. מגלח את הרגליים שלו?:
יאאק מה הוא הומו.. עונד תכשיטים?: תלוי =\ שיער פנים (זקן, שפם)?:קצת לא יזיק בזקן
. מחייך כשאת נכנסנת לחדר?:
שיער חום?:
שיער שחור?:
שיער בלונדיני?:
שיער ג'ינג'י?:
><. עיניים כחולות?
עיניים חומות?
עיניים ירוקות?
עיניים אפורות?
בעל משיכה לבנים?לללאאאא o_O שרלטן?אה? ערס?
אימו?
מטאליסט?
. ג'נטלמן?
מחטט באף?
איייככסהה שונאתתת את זה איפור?: אולי מייק אפ =\ ושחור בעיינים זהו. יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?:
. נאמן?:
!!!! מנגן בגיטרה?:
בתופים?:רצוי ביוותר! שר?:
/
לא אכפת לי.. שרירים?:לא אכפת לי רק שלא יהיה ציפלוח >< רזה מאוד\דקיק?:
יאק. מחליק את השיער?
תלוי איזה שיער ישלו><. מצייר יפה?:
/
לא אכפת.. לא אוכל בשר?:
שיער ארוך?:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifעונה בדיליי כי משעמם לי תחת../images/Emo13.gif

מתקשר רק כדי להגיד היי?:
אבל לא כל שניה מחמיא לך?:
ממש, שונאת שמחמיאים לי. לפעמיםXDD מגלח את הרגליים שלו?:
עונד תכשיטים?:
שיער פנים (זקן, שפם)?:זיפים גג
מחייך כשאת נכנסנת לחדר?:
,למהלא? שיער חום?:
שיער שחור?:
שיער בלונדיני?:
שיער ג'ינג'י?:
עיניים כחולות?
עיניים חומות?
עיניים ירוקות?
עיניים אפורות?
בעל משיכה לבנים?אתם מרמזים למשהו..?
ערס?
אימו?בקטנה כזה..בלי נטיות אובדניות. מטאליסט?
רב השכבה שלנו בעצם..XD ג'נטלמן?
מחטט באף?
אבל גם לא נגעל מזה כמו כוסית
איפור?: נו, אם הוא כבר אמו- לייט אז מייק אפ לייט אבל אם לא אז
יכול להצחיק אותך בכל רגע נתון?:
נאמן?: יובל?(סתם ילד בשכבה)סתםסתם ברור מנגן בגיטרה?:
בתופים?:למה לא? שר?:
שרירים?:
רזה מאוד\דקיק?:ארממ..לוידעת, שלא ישקול יותא ממני
מחליק את השיער?
אם זה מה שעושה לו את זה אהמדניאהמ מצייר יפה?:
אין בזה מינוס לא אוכל בשר?: כנ"ל שיער ארוך?:
,לא ממש..כאילו פוני ושיער כן אבל לא קרה ומעלה, ומטה יותר נכון כי זה יורד

Little McMickey

New member
../images/Emo207.gifשירים שירים נאבדו לי שירים!!!!!!!

בבקשה למי שיש את אלה
!! Son Of Dork - Murdered In The Mosh McFly - Nothing McFly - Don't Know Why (From Tour DVD)-מהקובץ הזה שהעליתי לכן לפורום עם כל השירים.. McFly - Memory Lane- הגירסה מהדיסק תודה כולןןןןןן

Fall Out Inbar

New member
יש לי ממורי ליין. מה הכתובת של האתר לההעלות?

אה ו.. הפיק שלך על דני והחולת איידס- מדהים.

N e r d y

New member
חחחח מה?

בחיים לא נראה לי דיברתי איתך במסן
חחחח טוב אם יש לך שלחי הודעה XDDD

lotem levi

New member
אני כותבת סיפור

סיפור/פאנפיק חדש... זה לא ממש פאנפיק כי לקחתי רק ת'שמות ות'מראה ודברים כאלה, לא ממש הכנסתי את מקפליי רק את דאגי... אמממ.. בכל מקרה, כולכן מוזמנות לבלוג שאני מפרסמת בו *מהיום* http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=537978 תקראו, אם אהבתן תגיבו :)

גרבע

New member
../images/Emo6.gif אהבתי!!!

את יכולה לרשום ה כשאת מפרסמת עוד פרק?

sweet shir

New member
כל עוד משתמשים בשם של הבן אדם זה פיק חחחח

זה נקרא 'עולם חלופי'.

למעלה