מתחפשים ונהנים ב
אנשים

../images/Emo115.gif נצל''ש

היי לכל חברי הפורום הנסגד הזה!
אני ממש נטשתי אותו לאחרונה, ואני מתגעגעת אליו! אתם תקבלו אותי חזרה?
למי שלא זוכר\יודע אני נופר, ב29.3 אני יהיה בת 15, מירושליים.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifוולקאם באק../images/Emo3.gif

אם את לא זוכרת/יודעת [
] אני אביב\ ב-20.4 אנ יהיה בת 15, מראשון
[אביב, סתמי ומהר!]

chen010189

New member
../images/Emo32.gifחברה שלי כלבה ואני שונאת את החג הזה../images/Emo7.gif

אני לא מאמינה איך החג נהרס לי ודווקא מישהי שהיא חברה טובה שלי..."חברה" הייתי היום בתל אביב והיה משעמם, פורום ט"ה הרשמי עשו מפגש ובגלל שבאתי עם חולצה של ט"ה לא נתנו לי להיכנס לעזריאלי פינו אותם משם אז השומר הדפוק היה בטוח שאני חלק מהם ולא נכנסתי... אז התחלתי לריב איתו ולצעוק עליו ולידו צעקתי לכולם "עזבו אין להם עבודה הם מחפשים תירוצים לעבוד" ולרדת עליהם וגם היה יבש... היו רק כמה קטעים סבבים כאילו בסה"כ היה בסדר...אבל אין מה לאמר כל הזמן חשבתי עליכם ואם רק הייתם שם. בכל מקרה כשחזרתי התקשרתי לחברה שלי לשאול אם בא לה ללכת למסיבה... קיצר התארגנו והכל... ובגלל שאין לה כסף שילמתי עליה למונית ותכננתי לקנות לה את הכרטיס גם[כן ככה אני גם כשאין לי כסף לעצמי, לדברים כמו בגדים וכאלה, אני אשלם על אחרים] בקיצור קבענו שנחזור בערך ב5 בבוקר עם אוטובוס או מונית שירות... קיצר נסעתי לתחנת רכבת, היא אמרה לי שהיא לא תספיק להגיע אז נסעתי אליה ומשם לקחנו מונית 40 שקל........ אני שילמתי את הכל אנחנו מגיעות לשם כולי שמחה וזה...לראות גם את הילדים מהשכבה שלי והכל... היא: חן אולי לא נחזור ב5... אני: אבל אין אוטובוסים לפני, יש לי כסף למונית והכל אבל בקושי נשאר לי כסף לבזבוזים וחבל לי על ההוצאות ואז אחרי מלא זמן מצאתי פתרון...נזכרתי שיש מוניות מיוחדות של המועדון שלוקחות 15 שקל קיצר קבענו ב4 וכשהיינו שם היה חצות וחצי היא החליטה שגם 4 מאוחר לה...למה כי היא צריכה לשמור על אחותה והתחילה לחפור לי ככה כל הזמן שעמדנו שם אז אמרתי לה בצחוק "יאללה בואי נרקוד פה 5 דק' נחוש שהיינו במסיבה ונלך כבר עכשיו חחח למה לא" היא: וואי רעיון טוב... חשבתי שהיא צחקה פתאום היא עושה לי "חן מה תעשי אם אני אלך עכשיו? נו באמת מה תעשי? את תשנאי אותי?" בשלב מסוים מזה התעצבנתי... היא ניסתה לחבק אותי ועשתה לי כזה "אוי חן שונאת אותי עכשיו...נו חן" ואמרתי לה שאני לא מבינה מה ההיגיון ולמה היא קבעה אותי ובשביל מה כל הסיפור הזה ושחבל שבזבזתי כסף...אז היא עושה לי "אני אתקשר לחבר שלי שייקח אותי" ממש מזיז לי את ה40 שקל מקודם כבר שילמתי... ואז בשביל לחזור הבייתה גם שילמתי עוד 40 שקל קיצר 80 שקל הלכו סתם....אחרי שכבר גנבו לי 150 שקל ועוד 50 שקל על מצרכים שהלכו לפח ו300 שקל על סיידליפ שמת אחרי שבוע,שבקושי כבר יש לי כסף ואני חושבת על כל הזריקות האלה ובא לי להתפגר. אבל עזבו את הכסף נעלבתי ממנה ועוד איזה זלזול איזה יחס...מנסה לצחוק איתי מה הקטע לקבוע איתי בכלל...הייתי בשוק

Mori C

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo201.gif

זה קורה בין חברים ולפעמים גם בין החברים הכי טובים. ותאמיני לי אני יודעת כמה זה מעצבן שעושים ת'קטעים האלה, גם לי זה קרה, אני חושבת שזה קרה לכולם, זה פשוט אנשים שלא ממש זורמים ... וזה די מבאס כי עד שאתה בא להנות ולהחליף אווירה אז משהו אחר מעצבן אותך. אבל לכי תדעי אולי באמת היה לה משהו חשוב שאת לא יודעת ממנו ... אבל אל תדאגי יהיה טוב

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo201.gif

ככה זה חברים
קורה לי דבר דומה כל שבוע.. בימי שני ושלישי. אין שבוע שזה לא קורה

fat lip

New member
../images/Emo201.gif

אני כל כךךךךךךךך שונאת שזה קורה! האנשים הלא בדיוק זורמים האלה בואי נגיד שדופקים אותך ברגע האחרון..זה כזה חרא להיות איתם פעם הבאה פשוט תקבעי עם מישהי שאת יודעת שלא תעשה לך כאלה קטעים..אני בטח הייתי מכניסה לה מכות יום אחרי..=\ בכלל לכל מקום זה מבאס ללכת עם אנשים באסנים כאלה חח בקשר לכסף.. עבודה! D: בים המלח D: זה לא עוד כל כך הרבה זמן.. יהיה פסדר מותק

chen010189

New member
כן חחחחח אני 100% הולכת לראיון ב2.4

:) :) ככה זה גם מבטיח לי כסף להופעות וכאלה.. יש כבר כמעט 2000 חתימות בעצומה של פוב, בקצב הזה אמן אמן הם יגיעולארץ.. ואמרו שגם הבקסטריט מתכננים פה בספטמבר/אוקטובר..

chen010189

New member
../images/Emo207.gifאומאגד תראו מה חן ראתה באינטרנט

חן הולכת לעשות מספר בירורים מחר כי חן זוכרת שחנה סיפרה שלא התייחסו אליה יפה אבל בחיפה דורשים קודם כל סבלנות ויחסי אנוש לפני שמעסיקים אנשים D: [לא רציני
נגיד בסניף בטוואר רקורדס עד שהם לא מוצאים לי ת'דיסק בסניף שלהם או בסניפים אחרים הם לא נותנים לי ללכת ובמקרה הכי גרוע הם מזמינים ואם הם רואים שעובר מלא זמן וזה לא מגיע, הם מתקשרים להציק
והם נותנים הרגשה של בית
טוב גם אני חופרת
כל שני וחמישי אני באה לשאול אם כבר הגיעה ההזמנה שלי ל"כשהעיר ישנה, אנחנו שולטים ברחובות" של קוברה ומכריחה אותם להתקשר לבדוק מה קורה עם זה ולהציק
אבל אז המוכר צוחק ואומר שהוא גם לא מבין מה הקטע שזה לוקח מלא זמן
חח פעם אחת גם באתי לקנות את סקרים של טוקיו הוטל והמוכרת אמרה לי שאין ובאותו הזמן הסניף שהיה בו היה רחוק ממני ואז כשהייתי מאוכזבת בדרך הבייתה..אחרי 20 דק' היא מתקשרת ואומרת לי "היי, חן? אני מדברת מטוואר רקורדס אני מקווה שאת עדיין בתחנה...חיפשתי עכשיו במדפים ובמחסן שלנו ומצאתי את הדיסק" *רצה מאושרת*
] טוב חפרתי............. cause your only after seventy four seventy five טוב דיי חרשתי על האמא של השיר
*מחליפה* יאיאאא
and your eyes are the size of the moon and WAS IT A COMPLIMENT?????????
|חצוצרה|
פםםםפםםפםפםםםםם אעמ כן התחרפנתי
בכלל לא רואים שאני מרגישה חרא כבר 3 ימים
זה אומר
שהפורום הזה עושה לי טוב
קחו-->

פחח תראו ..

http://eincyclopedia.wikia.com/wiki/%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%99%D7%A7!_%D7%90%D7%98_%D7%93%D7%94_%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%95 טוב נו אני לא אשקר זה הצחיק אותי XD

למעלה