פרוייקט פורים-עדכון

../images/Emo151.gifפרוייקט פורים-עדכון../images/Emo151.gif

נרשמו סה"כ 34 משתתפים לפרוייקט
אני מאוד גאה
שלחתי לכל המשתתפים מסר עם הפרטים למשלוחי המנות, אני מבקשת לגבי המשלוח עבור ילדי בי"ח מאייר: על המשלוח להכיל- 1 במבה קטנה,1 ביצת קינדר, אוזני המן, רעשן קטן, קצת סוכריות, קצת מסטיקים, שוקולד פרה (לא משנה איזה...), 2-3 חטיפי ופל וכמובן מחזיק מפתחות מחימר פולימרי. הקדשה קטנה מכם תעלה חיוך נוסף...אז תשתדלו
אם אתם חושבים שצריך להוסיף משהו למשלוח הזה, אנא שרשרו לכאן כדי שנחליט יחד. תודה רבה לכולכם/ן על הרוח ההתנדבותית והלב הרחב

משלוח מנות לבנות הפורום ../images/Emo13.gif

האם גם לבנות הפורום יש לשלוח: במבה קטנה, 1 ביצת קינדר, אוזני המן, רעשן קטן, קצת סוכריות, קצת מסטיקים, שוקולד פרה (לא משנה איזה...), 2-3 חטיפי ופל ופריט מחימר פולימרי

גרשקה

New member
עוד פרטים,בבקשה:../images/Emo151.gif

האם הולכים ביחד לחלק? האם שולחים בדואר? לאן? ואיך מעבירים את המישלוחים שבנינו?וכו' תודה!

פרטים נוספים...

את החלוקה לילדים אני עושה, אם יש מישהו/י שמעוניין להצטרף אפרסם את התאריך והשעה ואשמח שתגיעו
את המשלוחים שביניינו מעבירים באמצעות דואר ישראל.....

ayeletba

New member
אוופס - שלחתי מסר בנושא לפני שקראתי

יוזמה נהדרת
.

ƒan†a

New member
מה אתן אומרות על זה שנחליט על גודל

מסויים של המתנה מפימו שנעשה את לשנייה? כי אנחנו לא רוצות שיצא מצב שמישהי ששולחת משהו גדול תקבל משהו קטן....

ƒan†a

New member
אפשר להחליט שמשתמשים במקסימום

חבילת פימו(גם כדי שלא יצא יקר מידי-כי בכל זאת..פימו.....) ומינימום חצי חבילה מה אתן אומרות?

nulichi

New member
מסכימה עם הרעיון, אבל הבעיה היא

שקשה להגדיר "גודל" בדברים האלו. הרי יכול להיות משהו קטן מבחינת מימדים אבל מושקע מאוד ולהיפך. אז איך מגדירים, לפי שעות עבודה? גם בעייתי הרי, משהו שאולי לא יראה לאחרות "גדול" יכול להיות עדיין תוצר של המון שעות עבודה של מישהי בעוד שולחת אחרת יכולה להוציא תחת ידיה יצירת מופה מרהיבה תוך שעה נניחשכן יש פה אמניות פימו ברמות שונות, לא? היוזמה ברוכה, פשוט נראה לי שקשה להחליט על הגודל.

ƒan†a

New member
אז אמרתי שאפשר להחליט שמינימום חצי

חבילת פימו ומקסימום חבילה שלמה וכל אחת תחליט מה היא עושה עם זה..מובייל ציפוי של כוס או מה שלא יהיה

nulichi

New member
כן, זו אפשרות.

שלחתי את ההודעה שלי לפני שקראתי את הצעתך.

שרון - לא חושבת שצריך עוד ממתקים לילדים . . .כמה אפשר לאכול. . .ומאמינה שאנו לא היחידם שיתנו להם . . . ואולי לחשוב שעל המשלוח שביננו לעשות כמות דומה . . .ולהחליט על מתנה בסדר גודל דומה . . .

למעלה