פרוייקט פורים-עדכון

ƒan†a

New member
לדעתי בינינו אפשר לעשות משהו יותר

גדול ממחזיק מפתחות
בכל זאת....

יקנעמית

New member
יש לי השגות בנושא....

אז ככה.... אוזני המן ושוקולד לא מתנהגים יפה במשלוח בדואר. לדעתי, אפשר למצוא תחליפים. בקשר למתנה שבינינו, אפשר לקבוע מינימום אבל לדעתי המקסימום הוא השמים. לי למשל, לא אכפת ברמת העיקרון לתת מתנה מ-10 חבילות ולקבל בחצי חבילה....אז למה להגביל אותי???וחוצמיזה שרון, המסר מימך הגיע רק למייל ולא לתיבת המסרים והגיע ריק. אז מה בדיוק כתבת שם?? תודה, אתי.

כבשה200

New member
אני חושבת שאחת לשניה

כל אחת יכולה לעשות מפימו מה שבא לה, לגבי הכמות - זה ממש לא משנה. אני חושבת שכל אחת תתן מהלב שלה מה שהיא רוצה ונניח אם מישהי נתנתה משהו גדול וקיבלה קטן, אז מה? העיקר הכוונה זה חג!
לילדים נכין מחזיקי מפתחות

לעניות דעתי, כל העניין של המשלוחים

הוא לשם ההנאה בלבד! לכן לי לא אכפת איזה גודל של מתנה אקבל, העיקר שהיא הוענקה בהשקעה ואהבה. אני לא מאמינה שמשהוא ישלח משהו סתמי, הרי כל יבחר לשלוח משהו שמצא חן בעיניו, ואי אפשר לצפות שמשהו יקלע לטעמו של אחר. לכן אני מציעה לעזוב את כל המינימום והמקסימום ולתת לכל אחד לזרום עם היצירתיות שלו. אנחנו מדברים על עלות פימו, או אולי על זמן ההשקעה? במשלוחי מנות אנו נותנים כפי יכולתנו ולא כפי יכולתו של האחר. בקיצור- אני לא רוצה להיות בוטה מידי, אבל תנו לזרום...

אפרז

New member
סליחה,

כן קיבלתי. לא ראיתי. שמחה להצטרף למשחק ולמצווה.

hoch

New member
../images/Emo23.gif לדעתי מתנה נותנים עם כל הלב,

ועם הכי הרבה השקעה, לכן אי אפשר לקבוע כללים. זה קצת מזכיר הילדים חוזרים מהגן עם פרצוף חמוץ כי קיבלו פחות ממה שנתנו, ולמרות זאת תמיד שלחתי משלוחי מנות מכל הלב. נראה לי שאי אפשר אחרת.

תומסקה

New member
ותמיד אני קילבתי את המשלוחי מנות

האלה
תמיד אבל תמיד
אבל כבר התגברתי על זה חהחה

hoch

New member
יופי. גם אצלנו זה היה ככה, אצל

הבנות שלי, אבל זה לא גרם לי לשלוח מתנות שלא הייתי שלמה אתן.

תומסקה

New member
זה הכי מבאס... שאתה משקיע, ואני

תמיד השקעתי, ואז בא החבר ה"קמצן" ונותן לך משו....... אבל העיקר הכוונה לא?!

למעלה