fences- paramore וואי אני פשוט מתהה על השיר הזה!!
H HagarStar New member 30/7/07 #21 גו און בייבי ג'סט קריי מי א ריבר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif רק בתוך אגם טימבר [מה נו, ג'סטין טימברלייק] בריטני ספירס היא זונה בוגדת ושמנה! אהה מישהו היום בישרא? חפשו אותי שם, חברה גוררת אותי O_O
גו און בייבי ג'סט קריי מי א ריבר../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif רק בתוך אגם טימבר [מה נו, ג'סטין טימברלייק] בריטני ספירס היא זונה בוגדת ושמנה! אהה מישהו היום בישרא? חפשו אותי שם, חברה גוררת אותי O_O
I itzikch New member 31/7/07 #30 Billy Talent - This Is How It GOES !!! מי שלא ראה את ההופעה מ rock am ring פריאררררררררררר
C Chemical Venom New member 31/7/07 #32 חבר'ה..עצה חשובה לחיים! לא להתקלח עם פלאפון! הפלאפון שלי נהרס כליל..יכול להיות כי לפני כמה ימים התקלחתי איתו יכול להיות שלא..אממ אני חושב שכן כי הוא חטף כורוזיה.. חחח אז לא להתקלח עם פלאפון.=[
חבר'ה..עצה חשובה לחיים! לא להתקלח עם פלאפון! הפלאפון שלי נהרס כליל..יכול להיות כי לפני כמה ימים התקלחתי איתו יכול להיות שלא..אממ אני חושב שכן כי הוא חטף כורוזיה.. חחח אז לא להתקלח עם פלאפון.=[
R Rose131 New member 1/8/07 #42 או לזרוק אותו לבריכה../images/Emo12.gif [כשהאח הקטן שלי היה בים המלח עם אשתו של אבא הוא פשוט זרק את הפלאפון שלה לבריכה אבל אז הוא חזר לעבוד איכשהו ]
או לזרוק אותו לבריכה../images/Emo12.gif [כשהאח הקטן שלי היה בים המלח עם אשתו של אבא הוא פשוט זרק את הפלאפון שלה לבריכה אבל אז הוא חזר לעבוד איכשהו ]
H HagarStar New member 31/7/07 #37 D12 Ft. eminem - my band../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif דיז צ'יקס דונט איוון נואו דה ניים אוף מיי באנד באט דייר אול און מי לייק דיי וואנה הולד האנדס קוז וואנס איי בלו דיי נואו דאט איי'ל בי דה מאן אול ביקוז איים דה ליד סינגר אוף מיי באנד
D12 Ft. eminem - my band../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif דיז צ'יקס דונט איוון נואו דה ניים אוף מיי באנד באט דייר אול און מי לייק דיי וואנה הולד האנדס קוז וואנס איי בלו דיי נואו דאט איי'ל בי דה מאן אול ביקוז איים דה ליד סינגר אוף מיי באנד