HERE COMES THE MCWEEKEND

DannyMcFly

New member
../images/Emo151.gifHERE COMES THE MCWEEKEND../images/Emo151.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ המשך שבוע טוב

../images/Emo204.gifנמנמ.

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ברוקולי. ו-DBTL. ^^
ממש אין לי כוח לרשום, אז חפשו את האלבומים הבאים:
500 Days of Summer - Soundtrack
Abba Gold
Across the Universe - soundtrack
הלהקה המגניבה של השבוע:
ABBA.
קליפ שעשה לכן את זה:
אר, http://www.youtube.com/watch?v=ErMWX--UJZ4 ובעקבותיו: http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9PU2A. ואז הורדתי את האלבום. XD
גוסיפ
מרלין (לעזאזל! נגמרה העונה! עכשיו עד ספטמבר לחכות לעונה הבאה?! וטפ!?!?!? ><)
HIMYM
סודות ההתבגרות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מיאו. לא זוכרת.
משהו ששימח:
התחלתי עבודה מעשית בתיכון.
קיבלתי excellent!! בסיפור שהגשתי בכתיבה יוצרת.
כתבתי סיפור ערפדים מגניב למדי.
משהו שהעציב:
התקשרתי היום לחברה שלי והיא נשמעה מדוכאת ולא רצתה לומר לי למה כדי שאני אעודד אותה. :(
ציטוטיה:
בשיעור תרגום: חברה שלי: "אם הייתי בן הייתי מה זה עבריין..." המורה: "אז בחיים (LIFE) יש לנו חי, צומח ו---" אני: "דומם!" המורה: Oם אני: "מה, חשבתי על ארץ-עיר!" אחד הילדים בכיתה שאני מלמדת בה בריאות בהצתה מאוחרת ילד: "למה יש לך בנדנה?" אחותי *בהפתעה*: "אני נשואה." ילד ב': "את נשואה?" אחותי *מתוסכלת*: "כבר חצי שנה." אחותי הלכה לקנות שבלונות לאותיות לעוגה. המוכרת: "מה זה, לחלאקה של הבן?" אחותי: "לא, ליומולדת של הבעל..."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
All You Need Is Love של הביטלס. ^^
המלצת השבוע:
לא לדחות עבודות! ><
התמונה הכי חמה:
קלטו: העלה הזה עף עליי באמצע השיעור, אז החלטתי להפוך אותו ל... יצירת אומנות! D:

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאיך שאפשר לקחת את הדבר הכי קטן

ולהפוך אותו ליצירת אומנות מדהימה. אנשים כמוך מדהימים אותי ומרתיחים אותי בו זמנית.כל הכבוד!
אחלה ציטוטים XD וגם אני במוד של ABBA עכשיו!

ריהותם

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo97.gif../images/Emo153.gifMcWeekend ברבאק!

השבועיים הכי עמוסים,חוויתיים,מרגשים,עצובים,שמחים,מגניבים,מעייפים,חשובים וטובים תמו להם. הגיע הזמן לחזור לאותה השגרה אך בצורה מחודשת. למדתי כ"כ הרבה בשבועיים האלו,הבנתי,חשבתי,סבלתי,נהניתי,,צחקתי,בכיתי,התגעגעתי,שמחתי,עשיתי חיים ובאתי מחודשת. רעות,מרד,לעמוד על שלך,דיוק,עמידה בחוקים אך סירוב למוסכמות,לתת מעצמי למען אחרים,קבלת סמכות,הסתפקות במועט,הערכת הדברים שיש לי בין אם זה הפרט הכי קטן עד לדבר היכ בובסטי,כבוד לאדם באשר הוא אדם,הכוח שלי כאדם להשפיע על אחרים,הכוח שלי כאדם בכלל,הכוח של קבוצת אנשים אלו לא רק מילים אלו דברים שברובם דגלתי בעבר ואני הולכת לדגול בהם מעכשיו. היה כיף,חוויתי ומלמד. (מדובר גם על המסע לפולין וגם על הגדנ"ע) ועכשיו,סיכום השבועיים האלו.
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Going Trought The Motion
Universally Speaking Otherside On Mercury Madness-Our House ABBA-Dancing Queen Voulez Vouz Florida-Jump Sugar Coldplay-Strawberry Swing טיפקס-הרבי ג'ו כפרה
הלהקה המגניבה של השבוע:
לאדעת.
קליפ שעשה לכן את זה:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאני צריכה לחזור לבי"ס ילדות מהצוות שלי. לחזור הביתה כשכל השרירים שלי תפוסים הבנות שהיו חדר לידנו בגדנ"ע ויכלנו לשמוע הכול כי היה חור ענקי בקיר ובלילה הן לא סתמו את הפה. שהמרווח בין פולין לגדנ"ע היה קטן מידי מה שהרס לי קצת מההנאה של הגדנ"ע
משהו ששימח:
לצאת למסע לפולין עם התנועה לחוות שלג אמיתי! להיות בגדנ"ע! לירות ברובה שזה היה מגניב אחושילינג לחזור הביתה אחרי שבועיים שלא הייתי בו,סוף כל סוף להתקלח! להיות א.מ בגדנ"ע! שלא היה לנו ספורט בגדנ"ע כמעט,ולא הטישו לי את הצורה מהבחינה הזו
משהו שהעציב:
לחזור מהגדנ"ע במובן מסוים שג'ון פרושיאנטה עזב שהשבועיים הכי חוויתיים ועמוסים בחיים שלי נגמרו.
ציטוטיה:
אבא שלי:"אני רואה שיצאת שבת הא?" בגלל ששבועיים לא הייתי בבית אמא שלי:"איפה את?" אני:"ליד המליבו"(מרכז מסחרי שקרוב לבית שלי) אמא שלי:"באמת?" "אני:"לא.בלעתי ליצן" יותם:"אני רואה שבלעת ליצן" בפולין. ביום שטסנו לפולין יותם חזר מהגדנ"ע שלו והוא כל הזמן אמר משפטי כאלו של גדנ"ע,אז אחד מהם היה 'הוא בלע ליצן' מה שמקושר לציטוט הקודם המד"ס בגדנ"ע,לבנים כמובן. "קשה?יש רק בלחם! עגלות?יש רק בסופר! פינוק?זה שם של שמפו וקונדישנר!" ועל כל מילה שהוא אמר הם היו צריכים לרדת לשכיבות שמיכה.חהחהחה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
לצאת לגדנ"ע,כי זה מגיב אחושילינג ולירות ברובה! ולצאת לפולין עם התנועה ולקנות קוקילידה כי זה טעים ולישון!
התמונה הכי חמה:
-מקבץ תמונות מהזמן האחרון- בפולין. זה מה שקרה לריסים שלי במינוס 12 מעלות. וזה כ"כ מגניב!

McLife135

New member
../images/Emo55.gifחחחחחח אל תדאגי זה טוב ../images/Emo6.gif

תמיד אומרים לה שהיא יפה :)

ריהותם

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo97.gif

אני עושה מלאך בשלג ביום האחרון שבו היה הכי קר(מינוס 12 מעלות). אבל כשעשיתי את המלאך לא היה לי קר בכלל ופשוט הייתי כמו ילדה קטנה ומתלהבת,וזה היה כל כך כיף!

../images/Emo73.gif ואיי תמיד רציתי לעשות את זה !

רק שאף פעם לא הייתה לי הזדמנות
זה נראה אחד הכייפים @$^*#$&

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה אחד הדברים הכי שווים שיש!

כשסיימנו את המסלול אז רצתי למקום שיש בו שלג ושלא דרכו בו ואז נשכבתי ועשיתי מלאך והתלהבתי והתרגשתי כמו ילדה קטנה! זה היה כ"כ מגניב
אני משערת לעצמי שיום אחד את תהיהי במקום שיהיה בו מספיק שלג ותוכל לעשות מלאך

../images/Emo73.gif הייתי בחרמון מלא פעמים.. ../images/Emo6.gif אבל

כל פעם שרציתי לעשות מלאך זה ממש כאב לי בגב ולא עשיתי בסוף.. ככה שלא באמת הייתה לי הזדמנות
טוב בעצם כן הייתה... אבל אל ממש ניצלתי אותה
לא משנה

למעלה