HERE COMES THE MCWEEKEND

McLife135

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

שוב ברעננה חחחח לא יצאתי יפה :S אבל אני עדיין אוהבת את התמונה

../images/Emo73.gif אדםםםםםםםם ../images/Emo99.gif

ואיי לילך זוכרת שהכרחתי אותך לראות THE O.C ? *גבות4* ואת בהתחלה לא רצית
ההעאה הוא כזה חמוד

McLife135

New member
../images/Emo15.gif דייייייייי זה הכהן הזה? ../images/Emo2.gif אמג איך לא

זיהיתי O_O וכהה איזה חמודדד הוא *-* את חייבת לראות לך תבין נשים הוא משחק שם עם קריסטן סטיוארט ואת לא מבינה איזה מהממת היא שם !

../images/Emo73.gif לילך מה את כועסת על ה88? ../images/Emo69.gif

לי היה שליף עם כל המילים ואני קיבלתי 85

rox love BSM

New member
../images/Emo23.gifI'm in love baby

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
שמעתי שאפל,והגעתי למסקנה שאני צריכה שירים חדשים בדחיפות.
הלהקה המגניבה של השבוע:
^^
קליפ שעשה לכן את זה:
יש שניים מארץ נהדרת: http://www.youtube.com/watch?v=6EBFvK4GdKY http://www.youtube.com/watch?v=yBRi4T_dDCo&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מרחק נגיעה
האח הגדול האחות הקטנה בטי משהו עם חתונות (של דנה מודן ורועי לוי) ג'ימי קימל
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נאדה חח
משהו ששימח:
אמ,לא משהו מיוחד,היה שבוע נחמד בכללי
משהו שהעציב:
החבר סוגר שבת שנייה ברציפות. אבל הכי מעציב זה התנאים שם.
ציטוטיה:
*שני אנשים רבים על חנייה,ואז בא נכה על כיסא גלגלים* הנכה: אתם לא מתביישים?! זו חניית נכים. האנשים: טייל טייל מפה,שלא נפצ'ר לך את הגלגלים. *קרב תל חי* הערבי יורה לטרומפלדור בגב טרומפלדור: איה,הערבי ירה לי בגב הערבי: למה אתה קורא לי ערבי?! יש לי שם, קוראים לי תאופיק,בחייאת ראבק, קוראים לי תאופיק. טרומפלדור: המצב שלי על הפנים,אבל טוב למות בעד ארצנו... האיש: מה למות?! כולה נשרטת בגב. *שוד בבנק* הפקידה נותנת לשודד את הכסף זקן: למה התור לא זז? תפתחו עוד קופה פקידה: סבא'לה שקט. זה שוד זקן: תמיד יש לכם תירוצים,אלה תמיד יש להם תירוצים. הפקידה לשודד : אני חברה של חגית,שזרמה בטיול השנתי עם המורה לספרות. המאבטח מוציא אקדח ומכוון לשודד,אבל פוגע בפקידה המאבטח: "אופס יריתי לה בראש" השודד "כן יא רוסי מפגר ירית לה בראש" קצת על גבי אשכנזי: *גבי אשכנזי כל כך קרבי שבמקום טיול בר מצווה לבן שלו הוא עשה לו מסע כומתה *גבי אשכנזי כל כך קרבי שבכניסה לבית שלו יש ש''ג *גבי אשכנזי כל כך קרבי שכשאולמרט אמר להפסיק את מבצע עופרת יצוקה הוא נתן לאולמרט שבת (גבי אשכנזי כלכך קרבי שלפני כל טיול עם הכלב יש לו תדריך יציאה) *גבי אשכנזי כל כך קרבי שכשהוא נולד האחות המיילדת לקחה את התעודת לידה ורשמה פעמיים גבר.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אח שלי מקלל את הפלסטיישן חח
המלצת השבוע:
תראו מרחק נגיעה!
התמונה הכי חמה:
הנרי דוד

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחח ציטוטים קורעיםXD

מאיפה זה? וגבי אשכנזי זה חיקוי בוטה של צ'אק נוריס! בנים עם משחקים זה פשוט זוועה. הצעקות שאח שלי צועק על הפיפא שלו זה נוראי.XD

rox love BSM

New member
מהסירטונים שמתי. זה היה בארץ

נהדרת,של "זמר" שקוראים לו בן עפרוני חחחח. לא ידעתי שיש כאלה על צ'אק נוריס
, אני אחפש עכשיו חחחח חחחחחחחחחח בנים זה זוועה בכללי חחח,סתם

sweet shir

New member
צ'אק נוריס זה הקלאסיקה חחחחח

chuck norris can slam a revolving door וכלמיני כאלהXD חחחחחחחחחחח

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifצ'אק נוריס!האגדה שהיא האיש!

צ'אק נוריס יכול להתעטש עם עיניים פקוחות. צ'אק נוריס יכול להכניס את הצ'ופצ'יק של העגלת סופר לחור צ'אק נוריס יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה כשצ'אק נוריס עושה שכיבות שמיכה,הוא לא יורד למטה האדמה עולה למעלה אם לך יש 5 דולר ולצ'אק נוריס יש 5 דולר לצ'אק נוריס יש יותר כסף ממך צ'אק נוריס לא נרטב,המים הופכים להיות צ'אק נוריס ישו הלך על המים?צ'אק נוריס שחה באדמה! צ'אק נוריס עומד בפני הרצון צ'אק נוריס וסופר התערבו ומי שמפסיד צריך ללכת עם התחתונים על המכנסיים למשך כל החיים.השאר היסטוריה. הדמעות של צ'אק נוריס יכולות לרפא סרטן,אבל הוא אף פעם לא בוכה. צ'אק נוריס ספר על אינסוף פעמיים וזה עכשיו בשלוף,יש עוד מלא כאלו!XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיואו בן עפרוני חחחחחחחחחחח

אין זה גדול! והציטוטים קורעים D: גבי אשכנזי משעשע ביותר אבל אין על צ'אק נוריס.. ועכשיו יש חדש-מאסטר ספלינטר חחחחחח זה קורע

rox love BSM

New member
חחחחחחחח אין לי מושג למה גילתי

את הבן עפרוני הזה רק עכשיו. ואני חורשת על הקליפ של השוד באזור חחחחחחח

למעלה