ג'קו - קוראות לך...

Karina85

New member
שאני אבין...

את מאיימת עליי נובוש??? תיזהרי אני אעלה תמונות הורסות את הבריאות!!! חחח

talytal

New member
../images/Emo45.gif הלוואי! יכול להיות מגניייב

אפילו שיותר מתאים שיעשו משהו עם ג'אמוס. הסגנון שלהם ושל החומרי סולו של ג'קו די רחוק... אבל אני אוהבת אותם, ויש להם אחלה הופעות. סתם מעניין אותי לדעת, אם הייתי רואה אותו מופיע במסגרת ג'אמוס לפני שנים, אם הייתי נתפסת או פשוט עוברת הלאה בלי לשים לב. בגלל זה ממש מגניב לי לקרוא תגובות של אנשים על השירים שלו לפני שהוא הגיע לכוכב נולד, שכתבו לו כמה הוא מוכשר וכמה הוא חייב לעשות עם עצמו משהו רציני, כבר ב-2003...

talytal

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהנה הלינק!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

ל"לא משנה דבר" באתר במה חדשה, שם נמצא כל האלבום הראשון של ג'אמוס. אותי זה ממש ריגש לקרוא את התגובות לשיר הזה, של אנשים הרבה הרבה לפני תקופת כוכב נולד. יש בזה משהו כל כך יפה, כי זה נטו על סמך המוזיקה, בלי שום דבר אחר. תיכנסו ל"תגובות" למטה בדף... http://stage.co.il/Stories/352511#top

shongold

New member
טליטל מרגש לקרוא את התגובות מפעם

אנשים ששמעו אותו בלייב הבינו שיש פה ענין עם משהו בלתי רגיל! כן אפילו אז ללא יחצ"נות ללא רעש והמולה, רק אוזן קשובה ורגישה והבנת הנקרא.. וגם הדעות הכל כך נכונות על השיר הזה הספציפי שלי באופן אישי נכנס ללב ולנשמה ולמהות....מדהים כמה פשוט כמה עמוק כמה מקסים וזה היה נכון גם לפני שנה שנתיים ושלוש - וזה מחזק את התחושה שידידנו ברוך הכשרונות - הוא מטאור!

Nova5

New member
טליטל, אין לי מילים לתאר

איך אני מודה לך על הלינק הזה ועד כמה מרגש לקרוא כל התגובות מלפני שנתיים... איפה אנחנו היינו אז? ותודה שחבר של ג'קו שרשם אותו ל"כוכב"

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

באמת איפה היינו אז??? אני הייתי כולי מורעלת על הקורס קצינים המעפן הזה... בעעע

באמת מרגש ואיזה תגובות חמות

הוא קיבל שם...
זה בוודאי עודד אותו להמשיך כבר ב2004.. יפה שאנשים באמת מקשיבים וידעו לזהות לחן מיוחד ושיר מקסים בפני עצמו גם בלי תוכנית טלוי' .. רק חבל שלא גילו אותו קודם והחתימו אותו על חוזה אז, יכולנו כבר להכיר אותו 3-4 שנים
ולחשוב שחיכיתי בשנים האלו לאיזה זמר/ת שיחזיר קצת את הרוק למפה ויוציא את הרדיו מתרדמתו והיה לנו אחד כזה מתחת לאף...העיקר שבסוף יצא לאור. תודה על הלינק

livi4

New member
תשמעי ללא ספק חבר'ה מוכשרים...

אבל , אין שום חומר שדומה לחומר שממנו מייצר ג'קו - הוא מלך!!!! חומר טוב אה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דורית41

New member
אחלה חומר

אי אפשר להגמל מהחומר הזה.טוב ,די,עוד יחשבו שאנחנ מעודדות צריכת חומרים.

livi4

New member
HO MY GOD !!!!!

השתגעת??? לא מתאים בכלל!!! לא מעודדת כלום !

livi4

New member
ממי קחי את החיים בקלות

וחוצמזה מחר יום יפה מאד - נהיה בקשר אה? ביי מותק לילה מעולה חחחחחחחחחחחח

למעלה