התפקדות חודש מרץ

../images/Emo151.gif../images/Emo154.gif התפקדות חודש מרץ ../images/Emo154.gif../images/Emo151.gif

שם: תאריך לידה: גיל: מיקום בארץ: דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): משהו טוב שקרה בחודש פברואר: משהו רע שקרה בחודש פברואר: למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: שיר החודש: מאכל החודש: תמונת החודש: מסר לאומה:
איך היה פורים:
למה התחפשתן:
~מדגישומטיק~ have fun

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif מתפקדתת!! ../images/Emo6.gif../images/Emo195.gif

שם: רות תאריך לידה: 26.9.95 גיל: 14 וחצי מיקום בארץ: חיפה היפה
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): Ruth Albalak; מסנג'ר נדפק משהו טוב שקרה בחודש פברואר: פורים
משהו רע שקרה בחודש פברואר: סתם ציונים גרועים ועוד כמה למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: ב3.3 יש יום נישואים להורים שלי
ושנתיים עם גשר
שיר החודש: יסמין - הפיל הכחול
מאכל החודש: ג'חנון זה הדברררר.
תמונת החודש: מלא מפורים בפייסבוק :) מסר לאומה: אווטאר זה סרט מדהים! מי שלא ראתה, שתרוץ לראות! איך היה פורים: מגניב, די מאכזב בגלל הגשם. למה התחפשתן: M&M עם חברות ^-^

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif הוו!!! ../images/Emo2.gif

ו...ו....ו...מחר הבוסטונים באים
אני במשלחת לבוסטון ומחר הם באים לפה ואנחנו נהיה איתם בפעילויות כל השבוע ואני חוזרת ללמוד רק ביום ראשון
וביום שישי-שבת אנחנו איתם במלון, ויהיה אדיייייייייר. אנחנו נוסעים אליהם במאי

MadBerry

New member
מתפקדת! ../images/Emo151.gif

שם: ליאת תאריך לידה: 23.11.93 גיל: 16... כמעט וחצי
מיקום בארץ: מרכז
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): תבקשו במסר ^^ למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: שייגמר הלחץ בלימודים (שעוד לא התחיל) ושיגיע פסח :) מסר לאומה: עוד פחות מחודש לפסח! :)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמתפקדת../images/Emo68.gif../images/Emo224.gif

שם: קרן :)
תאריך לידה: 4.11.95
מיקום בארץ: נו החור הזה.... אתן יודעות.XD
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן- [email protected] טוויטר (
) - keren4562 פייס - keren amir
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: טום ענה לי, הארי ענה לי. :) < god bless twitter
*אוה, ולאיזה הודעה הוא עוד ענה לי! XD - הארי כאילו. אבל גם של טום היה מאגניב* פורים
ת"א, שפגשתי את שני
~היה מפגש מקפרוג'קט, היה מצחיק
~
משהו רע שקרה בחודש פברואר: האמ. |:
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: שמקפליי יודיעו שהם יבואו לישראל.XDDDDDD ~סתםסתם, אני פה בהזיות טוויטר ותקוות שלא נגמרות~ האמ לאדעת, יומולדת ליוב
שיר החודש: אני לא זוכרת איזה שירים שמעתי החודש, אבל עכשיו אני בחרישות על השיר החדש של מק'.XDDDDDD
מאכל החודש: אייס קפה.
~זה כן אוכל *סנוב* חחח סתם~
תמונת החודש: אני אוהבת אותם
מסר לאומה: תתחילו להיות בטוויטר אנשים, זה הכי.
איך היה פורים: היה כיף יחסית לזה שזה התחיל במבחן של היסטוריה.XDD
למה התחפשתן: חצי מעודדת חצי שחקנית, כל אחד ראה את זה אחרת. או "מסי הומו" חחח , לא סתם, אני אפעם לא יקרא למסי הומו. *היחידי* LOL ~מסי זה שחקן כדורגל BTW, פשוט שמתי את החולצה שלו וזה.XD~

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifחחחחחחחח , יוב,

לא פה.XD חשבתי ששומרים את זה בסוד.XD סתםסתם

Ms Brightside D

New member
מתפקדת ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

שם: אנה-בל ענבל תאריך לידה: 2.10.1995 גיל: 14.5 מיקום בארץ: רחובות דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן: [email protected] משהו טוב שקרה בחודש פברואר: נפגשתי הרבה חבר חבר שלי!, הורידו לי אתמול ת'גשר
משהו רע שקרה בחודש פברואר: עדיין חולה!
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: להבריא, ! שיר החודש: Forever & always- Bullet מאכל החודש: אוזני המן!
תמונת החודש: אולי יותר מאוחר מסר לאומה: להיות חולים בפורים זה קעקע! איך היה פורים: קעקע? סתם נו.. היה לא משהו.
למה התחפשתן: פאק-מן

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifמתפקדת!

שם:רותם! תאריך לידה:28.7.1993 גיל:16 וחצי
מיקום בארץ:מודיעין דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):אין לי כוח,מי שרוצה שתבקש
משהו טוב שקרה בחודש פברואר:פגשנואת פרס,סיור מגמה,פורים! משהו רע שקרה בחודש פברואר:מצב רוח בקרשים. למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:פסח!אולי לעשות תיאוריה,ת"א,שיהיה חופש!!! שיר החודש:הרבה בערבית!שבק ס',מוקי,הדג נחש,מוניקה סקס,ברי סחרוף.ואהובי הנצחיים רד הוט
מאכל החודש:כלום.מזה אין לי תיאבון!
תמונת החודש:פורים,התחפושת השווה שלי מסר לאומה:כיתה י"א זה חרא. איך היה פורים:כיף אחושילינג!אין,נראהלי שזה היה הפורים הכי מגניב בעולם!חוץ מהגשם... למה התחפשתן:רובין הוד!תחפושת עם אג'נדה!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifבאמת?! איזה אדיר.

וואי, היא ממש כישרונית החברה שלך

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifכן,היא ממש כשרונית!

היא תפרה 5 תחפושות הפורים הזה,כולל שלי! נראה לי שאני אמכור את התחפושת שלי...לא יודעת בעצם.המפף...

למעלה