התפקדות חודש מרץ

Bleed for Me

New member
מתפגרת../images/Emo3.gif

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 גיל:20 מיקום בארץ:ר"ג דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'):מסרים משהו טוב שקרה בחודש פברואר:שומדבר מעניין משהו רע שקרה בחודש פברואר:כנ"ל למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ:לפסח:) שיר החודש:האלבוצים של קארי אנדרווד ודיוויד קוק מאכל החודש:לא יודעת.. תמונת החודש:אין מסר לאומה:ד"ש
איך היה פורים:לא היה חח למה התחפשתן:---

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחחח החלטתי לחזור והפעם רציניי D: מתפקדת ^

שם: יובD: תאריך לידה: 8.3 , כןכן עוד שבוע :) גיל: עוד שבוע סופסוף 16 !!!!!! מיקום בארץ: סוד (:) דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק /טוויטר וכו'): פייס- Yuval adrey [התמונה עם החולצה הלבנה..] מסן - [email protected] משהו טוב שקרה בחודש פברואר: יומהולדת לאבא :) 4 חודשים עם החבר המדהיייייים שלי =]] הרבההרבה יציאות =] סופסוף נסעתי למודיעיןן :) חופש פורים , שהיה מדהייייייים! משהו רע שקרה בחודש פברואר: המוות של חבר של חבר שלי :'( למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: יומהולדת שלי ברור חחחחחחחחחחחD: ומלללללא רצייני מלא ימי הולדת של חברים שלי , D: וחופש פסח אעהעעאעא [= למרות שהוא חצי ממנו נהרס :\ שיר החודש: tik tok חחח :) מאכל החודש: ספגטיייייייD: תמונת החודש: סתם עם חברים שלי מממודיעין33333> מסר לאומה: תתחפשו בפוריםם , זה סתם מעפן לא! איך היה פורים: בחופש כייייף ,בבצפר מעפןןןןן.. למה התחפשת: לא התחפשתי ,כן אני יודעת מעפנהה ,לא היה לי למה.. אז סתם שמתי בוקסר של בובספוג ובאתי לבצפר חחחחחD:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifסתם,אז אני מנחשת שוולקאם באק?../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

חיחיחיחי

../images/Emo73.gif../images/Emo41.gifמתפקדת../images/Emo41.gif../images/Emo73.gif

שם: סתיו :]
תאריך לידה: 17.10.1995
מיקום בארץ: כפר סבא :)
דרך ליצירת קשר (מסן/פייסבוק/טוויטר וכו'): מסן -(הכי פעיל) [email protected] פייסבוק - stav basson טוויטר-(כמעט ולא פעיל) stavmcfly
משהו טוב שקרה בחודש פברואר: 93 בהיסטוריה 90 בפיזיקה 83 באזרחות ועוד כמה ציונים נחמדים כאלה שהעלו לי את המצב רוח.. :]
משהו רע שקרה בחודש פברואר: מבחן במתמטיקה ><
למה אתן הכי מצפות בחודש מרץ: תעודות.. הרשמה לתיכון :]
שיר החודש: כנסיית השכל - שום דבר לא יפגע בי אביב גפן - מלח הדמעות
מאכל החודש: אמממ פיצה
ואווווו באלי סושייייייייי %^@&&^@
תמונת החודש:
מסר לאומה: לא יודעת ><
איך היה פורים: היה ממש כיף, נהנתי מאוד :]
למה התחפשתן: לראפרית

למעלה