שרשור פורים

strawberrys

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo191.gifשרשור פורים../images/Emo152.gif../images/Emo3.gif

אני מופתעת שסטטה עוד לא פתחה אחד כזה.. אז למה אתם מתחפשים? מה התוכניות לחופש? אתם מכינים משלוחי מנות? יאללה בואו נקשקש קצת(=

Hyde Snow

New member
היו לי תוכניות...

...להיות ציידת (עם חץ וקשת וכאלה..) אבל זה לא יצא לפועל עקב כמה פעמים שחברים שלי הבריזו לי. כנראה אני אקנה במוצ"ש ספריים ואהיה פנקיסטית... שוב

אני מתחפש לשינו אבוראמה, מנארוטו.

נו, חפשו aburame shino בגוגל ותמצאו. אין משלוחי מנות בשכבה, כי הרוב בפולין, ולפי כמות האנשים שבאו בשבוע שעבר, אי אפשר לעשות משלוחי מנות. בחופש, חוץ משיעורי נהיגה, אני כנראה (כנראה!) בא לאנימה קון.

CibiHeart92

New member
אני לא מספרת

כי יש פה מרגלים >->; אני מעדיפה שזה יהיה הפתעה XD

Digi Lista

New member
מרגלים?....הגדרה מצחיקה../images/Emo152.gif

קצת מוזר לקרוא שבפורום יש מרגלים כי זה פורום פתוח וברור שכול מי שרוצה להיכנס מוזמן וכול המידע נגיש לכולם אז מרגלים זאת הגדרה קצת משונה אבל סבבה אם את מרגישה שאת לא רוצה שידעו למה את מתחפשת כדי להיות מקורית זה באמת לא מקום מוצלח לכתוב בו,מה שכן כשיגמר פורים אנחנו נשמח לגלות את הסוד הגדול ובכלל למי שיהיו תמונות מאירועי פורים שהוא הולך להשתתף בהם מוזמן לשים כאן ולכתוב בהרחבה את החוויות
מיתר צדקת(מפתיע...)-גם אני תיכננתי לפתוח שרשור בדיוק כזה(ממש מפתיע...) רק שלא הספקתי להתקרב למחשב עד עכשיו(גם מאוד מפתיע,בעיקר כשהודעתי...) והקדמת אותי,מצויין
חשוב שאני לא אהיה היחידה שמתחילה שרשורים כאלה
מבחינת התנהלויות בפורים-כבר שנים אני לא אוהבת את החג הזה,אפילו בחרתי להיות באגף מחר(אבל אני אאחר כי אני מתחילה את הבוקר עם שיעור נהיגה בערך ראשון וכפול)במקום להיות בחגיגות של אחד מהבתי ספר שאני נמצאת בהם במהלך השבוע וזה אומר שאני הולכת להקבר במשרד במשך 6-7 שעות עד שאני אקיא וככה גם בשני ורביעי שהבתי ספר לא עובדים(בשלישי כול האגף סגור וזה מצויין בגלל שניסע כול המשפחה לסבתא ולדודים בבת ים לחגיגות ימי הולדת מורחבות וישאר לי יותר זמן לכפר תקווה),בערבים אני אהיה במסיבות של כפר תקווה ואעזור שם,הולך להיות הרבה אקשן שם-ביתנים,הצגה של החברים(הייתי בחזרות,נקרעתי מצחוק),תחרות תחפושות,תהלוכה ואפילו סידרו שבחמישי יגיע לכפר קרקס אמיתי(רק לדמיין את זה גורם לי לצחוק)...בימים האחרונים באתי לשם גם בימים שבדרך כלל אני לא נמצאת בהם שם ועזרתי עד שעות מאוחרות(היו צחוקים שחבל על הזמן,המדריכי ערב\פנאי פשוט הזויים לא פחות מהחברים של הכפר ויצא לי יום חמישי לנצח על קבוצה שירה של חברים שנוצרה באילתור שלי ובלי תכנון ואחר כך היה מאוד מצחיק רק עם המדריכי ערב במשרד שלהם,אחד מהם כמעט נזקק לתחבושות בפנים במקום לתחפושות בגלל שאחת המדריכות ואני פגענו בו בטעות אבל בצורה חזקה-היא בעין ואני באף כשהשתוללתי והוא מסכן חטף הכול...) וגם לשבוע הקרוב נידבו אותי לעזור,האמת שאולי אני אקפוץ לשם גם היום כי צוות הפנאי עובד במרץ על התחפושות והדברים גם היום ואמרתי שאם יצטרכו עזרה ובגלל שיום שבת ושאר הבנות שירות נסעו לבתים הרחוקים שלהן אני זמינה אם יצטרכו אותי(אבל עד לפני שעה בערך לא הייתי בבית-סבא שלי שוב בבית חולים ונסעתי עם אימא לבקר אותו משמונה וחצי בבוקר),אבל כרגע לא התקשרו אז אני לא חייבת לבוא באופן דחוף ואני לוקחת לי את הזמן בבית....מעבר לזה לא נראה לי שיהיה משהו מעניין בפורים,אני לגמרי לא מתחברת לחג הזה. קצת עידכונים נוספים(צריך להוציא אנרגיות
)... אני עדיין שרופה בפנים מהיום ספורט(לפחות התקרבתי לילדים באותו היום וככה הרבה יותר קל,הם התחילו לריב באוטובוס מי ישב לידי,מביך ומחמיא באותה מידה) ולמרות הקרמים והמשחות שמרחתי על עצמי בכמויות בימים האחרונים עוד לא עברה לגמרי האדמומיות(לשמחתי הנפיחות ירדה ואני לא נראית כמו שניצל),קיבלתי גם הצעה להצטרף עם הבית ספר הזה(כיתה ז',ליקויי למידה) לטיול שנתי(רמת הגולן) בתחילת אפריל ממש לפני שיוצאים לחופש פסח,בעיקרון הטיול יוצא בימים ראשון ושני שאלה ימים שאני צריכה להיות בבית ספר הזה ודווקא דיי מתחשק לי לצאת לטיול(אירוני שלטיולים שהיו לי כשלמדתי לא יצאתי כמעט אף פעם),למעשה זה עדיף כי אחרת אני אתקע אפילו יומיים נוספים באגף וגםככה ברוב פסח אני תקועה שם ורק מעצם המחשבה אני מפתחת מחלה,דיברתי עם האחראי עליי והוא לא מתלהב(בטח,יותר חשוב להיות בכמה בתי ספר באותו יום כשהשעות לא חופפות ואני יוצאת באמצע שיעור מאחד כדי להגיע לאמצע לאחר כשאי אפשר בכלל להתמקד משום בחינה),הוא ניסה להגיד לי שהוא ידבר עם הרכזת ויראה אם זה אפשרי מבחינת העמותה שבנות שירות יצאו לטיולים שנתיים,לי היה ברור שאפשר בגלל שאם הייתי רק בבית ספר אחד(נגיד והייתי נשארת בבית ספר בנצרת עילית)לא הייתה בכלל שאלה מבחינת העמותה,אבל הוא בכול מקרה אמר שהוא ממש לא מתלהב מהעניין,התקשרתי לרכזת שלי(סיפרתי לכם שהיא באה שבוע שעבר והיה משונה לשמוע שהיא מעריכה את זה שלא עזבתי את השירות למרות שלדעתי היא לא הגנה עליי בבלאגן ההוא ושאני עוד נחמדה אליה ומחייכת ושאדם אחר היה אומר שאם לא מגינים עליו הוא עוזב לגמרי את השירות,אמרתי לה שאני עדיין לא חושבת שהיא הגינה עליי בסיפור ההוא אבל מבחינתי אם בחרתי בשירות באיזור הזה בחרתי גם בה ונכון לכרגע אני עוד צריכה אותה להמשך ולכן אין לי טעם לעזוב כי אני אדפק מיזה,היא אמרה לי שאני מדהימה,יופי לי...)והיא ביררה עם המנכ"לית של העמותה וכמובן שלא הייתה בעיה מבחינת העמותה אבל זה עוד בספק והכול תלוי במנהל האגף והתחושה שלי היא שאני לא אצא לטיול הזה בסוף ואתקע עוד באגף,ניסיתי לסדר לעצמי גם קייטנות בקיץ כדי לא להתקע חודשיים מלאים באגף(אני שונאת להיות במשרד ימים שלמים וחוץ מיזה שאני לא מרגישה ככה את התרומה מבחינת שירות ואת המיצוי מבחינת יכולות ופוטנציאל)וגם את זה אותו אחראי עוד בודק,הגעתי למסקנה יחד עם הבת שירות השנייה שרוב מה שאומרים לנו לעשות שם באגף אלה דברים שסתם מתעלצים לבצע בעצמם ואפילו לא בקטע של חוסר זמן סתם מתוך הרגשה של "אנחנו חשובים יותר אז שהבנות יעשו" ועם כמה שזה מכעיס אותי אני שותקת עד סוף השנה כדי לא להרוס לי את השנה הזאת שגם ככה עברתי בה מספיק(אה,כן אחד הילדים עם ההפרעות התנהגות שאני צמודה אליו תקף אותי בבעיטות,נשיכות,קללות,מכות ולחיזוק גם יריקה ומה שמפתיע שלקחתי הכול בקלות ויחסית באדישות כנראה בגלל שהטיפול של ההנהלה היה מיידי ונתנו לי גיבוי וגם בגלל שעברתי כול כך הרבה בבית ספר בנצרת עילית שקשה להפתיע אותי בדברים כאלה,אם כי יריקה זה משהו שלא חטפתי גם שם וזה לא כיף ודיי משפיל אבל הלכתי לשטוף את הפנים והמשכתי בלי לאבד שליטה),יש גם דיבורים על הפרידה מהבית ספר הקודם וזה ממש מטריד כי עברו חודשיים והמתנות עוד אצלי בחדר וככה אי אפשר לעולם להתקדם לגמרי,המחנכת של ו' שהייתה בתחילת השנה אמרה לי שהיא חוזרת,הייתי ב'היי' מטורף וחשבתי שככה הפרידה תהיה יותר קלה ומוצלחת אבל אז הסתבר שהיא אכן חוזרת מהחופשת לידה אבל היא מקבלת את כיתה ח' כי המחנכת שלהם זאת הסגנית מנהלת ובגלל שהמנהלת הבהמה כבר ממש עומדת לצאת לחופשת הלידה והסגנית תהיה המנהלת...בקיצור המחנכת המחליפה של ו' נשארת שם עד סוף השנה,זה שיקול דיי הגיוני כשחושבים על זה(אני יכולה להבין ממה ההחלטה הזאת נבעה) ונאלצתי לדבר איתה(ולקבל הבטחה מהשנייה מתי היא נמצאת כדי שתהיה בפרידה),קצת כעסתי עליה בגלל ההלשנה אז למנהלת(כשאז קיבלתי את ההודעות ממנה שקביעת פרידה עם מישהו שהוא לא היא זאת הטרדה,שמענו...) אבל בסך הכול כנראה תהיה פרידה רשמית(ולא ממש אפקטיבית,אבל אני חייבת להיפטר כבר מהמתנות והברכות שאצלי בחדר ולאור התגובות של הבנות מהפנימייה הבנתי שעוד לא שכחו אותי לגמרי) אחרי השבוע של פורים כולל מכיתה ז' ואולי אם יתחשק לי אני אבוא פעם בשלושה שבועות בערך בימי שישי לעזור בכיתות כשאין הרבה סייעים/או בימי הורים(שגם יוצאים ימי שישי),כשהמנהלת לא נמצאת בגלל החופשת לידה אני בטוחה שיהיה יותר נחמד והכול יזרום בקלות...אבל יש משהו שמבאס אותי וזה שהמחנכת שאני כול כך אוהבת כאדם תעבוד עכשיו עם הבת שירות השנייה וזה לא כיף לחשוב מה הבת שירות השנייה עומדת להרוויח מבלי שמגיע לה,זה קטנוני אבל זה רק מתסכל אותי לחשוב שאני לא הייתי מספיק חזקה לשרוד את התקופה עד שהיא תחזור...אני צריכה להפסיק לחשוב ככה-זה לא עושה לי טוב... בכול מקרה נראה לי שכתבתי מספיק(כרגיל...) ובטח התשתי אתכם אז הגיע הזמן שלכם לכתוב על פורים ועל בכלל

היא התכוונה אליי, טמבלית../images/Emo3.gif

היא חושבת שאני עובד עליה, אבל אני באמת יודע למי היא מתחפשת. נאקו, תודי!

CibiHeart92

New member
חה!

אתה לא באמת יודע 1) אתה רק יודע על הגלימה 2) אתה לא ראית את הסדרה אפילו

CibiHeart92

New member
לגבי המרגלים

אני לא אתן למילי את האפשרות לנדנד לי "אני יודע למה התחפשת!"

קורורו

New member
(מחשב!! מחשב!! *בוכה מאושר*)

רציתי להתחפש לסקול-גירל (להיות יותר ספציפית - לנוקו נוקו, הורודה), אבל בגלל עצלנות היתר שלי - זה לא יצא
תוכניות לחופש? ... כנראה אנימה-קון D: יש לנו משלוח בין ילדי הכיתה, שמו פתקים עם שמות של ילדי הכיתה, וכל אחד לקח באקראיות פתק - ולו צריך לתת משלוח, כשאף אחד לא יודע מי נותן למי (לפחות... לא אמור לדעת :X, מובן שכולם התחילו לפרסם בין 4-5 אנשים ככה שחלק די גדול יודע... מקווה שהילד שאני מביאה לו לא יודע ^^') לא חשבתי שאשקיע ככה, אבל זה ממש כיף! D: חברה שלי אמרה "תקווי שה'מגמד' [מלשון "גמד"
] שלך הוא לא בן - אחרת נדפקת", וגיליתי שזה כנראה נכון - לרוב, בנות משקיעות יותר בשטויות האלה (בלי להעליב בנים/בנות/מה שביניהם ^^')... אבל מה שייתנו לי אני אשמח, כי זה נורא מנחמד וכיף!! D: מצטערת שלא הייתי פה, חשבתי שדווקא (כמו תמיד) בסופשבוע יהיה לי זמן לשרוץ פה... אבל היה לי סופשבוע תזזיתי במיוחד
וזה הולך לגלוש גם לחופש.. אזחג שמח!! אוהבת את כולכם!
*הולכת לסדר את המשלוח מנות* זה כיף D:

CibiHeart92

New member
את..באה?!!?!!?!??!!!?!?!?!?!?!?!?!?

אומייגאד!!! תפעילו את אזעקות החירום! תקראו לשרי הממשלה!!!! תכינו את כל המקלטים ואת השטיח האדום מאיה באה למפגש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אדיר! מאיה בובה! O: איך נזהה אותך? D:

keep smiling

New member
מה שרי ממשלה,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

את מנסה להרוג אותה? ם_ם; היית יכולה להזמין אותי. אני יותר חמודה. >; [מאיייהההה!!!11111111111אחדאחדששוחצי]

קורורו

New member
XDDD

אתם לא
אני מקסימום אגיד אם נקלעתי לאחת התמונות שבטח יהיו אח"כ בפורומים ^^'

למעלה