שרשור פורים

keep smiling

New member
את רוצה מכות? ^_^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

תמיד נוכל ללכת ולהרביץ לכל אחד שיהיה שם, עד שנמצא אותך. [עוד לא חשבתי איך נמצא אותך, אבל שיהיה- העיקר שנרביץ. ^^]

CibiHeart92

New member
אוקי לא רציתי להגיע לזה

אבל מותר לי, אני ג'ינג'ית עכשיו תקשיבי את רוצה שאסתובב בכנס עם שלט ענק "אבדה, מאיה מפורום דיג'ימון בתפוז" ונגרום לכל המקום לחפש אותך? לא כדאי שתבדקי למה אנחנו מסוגלים.

Oukami Kun

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איך נזהה אותך????????

אני דווקא מה זה רציתי להשקיע במשלוח

שלי, לעשות אותו בצורת חרק שחור כזה ולהכניס בתוכו את הממתקים. תחשבו על שינו נכנס לכיתה עם חרק ביד
אבל אין הרבה אנשים כי כולם בפולין, ואלה שבארץ מבריזים, אז אין משלוחי מנות בכלל. וזה לא נורא, כי אני גם ככה לא אוכל את רוב הממתקים, כי אני לא אוהב את רוב הממתקים.

Digi Lista

New member
אני תמיד הייתי מכינה משלוחי מנות

ענקיים ומעוצבים ממש יפה ומקורי(כול פעם משהו אחר)ומביאה יותר מאחד כדי שיהיה למי שהגמד שלו לא יגיע משום מה ואיכשהו יצא שהייתי ברוב המקרים מקבלת בתמורה משלוח מנות קטן ועלוב שלא השקיעו בו בכלל,אבל לא התבאסתי כי הרוב הכינו כאלה לא מושקעים ומצומקים...

strawberrys

New member
אצלנו השנה רק מי שרצה הביא...

כלומר, הצענו לעשות, ואז הרבה אמרו שהם לא רוצים, אז החלטנו שנעשה רק בין אלה שרוצים. היינו איזה 25 ככה, ומכיוון שרק מי שרצה הביא, אז כולם השקיעו, ואף אחד לא התבאס.

strawberrys

New member
יאי היום שלי^_^

התחפשתי לעטיפה של דארק סייד אוף דה מון. היה מגניב(= היה יום כיפי. בהתחלה היינו בכיתה, עשינו החלפת משלוחי מנות, אחר כך יצאנו החוצה והיו הופעות. היה ממש חם, אבל לא יכולנו להיכנס לכיתות כי משום מה החליטו לנעול הכל.. כל מיני להקות מבית הספר הופיעו.. הייתה להקה אחר מהשכבה שלי ששרו כמה שירים של מוניקה סקס, ולהקה אחרת ששרה נוקינס און האבנס דור ודונט יו קראי טונאינט, שאלו שירים ממש ממש יפים, אבל הסולן שר גרוע לגמרי. אחר כך הייתה תחרות תחפושות ועוד כל מיני. אחרי הצהריים הייתה לנו פעילות מהחוג סיירות, נסענו לרעננה היה ממש מצחיק. הייתה שם עדלאידע, והקריין מה-זה זיין ת'שכל, והיו מלא זקנים וילדים קטנים. אחר כך אבא שלי בא לקחת אותי לרופא, ועכשיו אני בבית:) בערב אולי אני אסע לים או משו, לוידעתP: קיצור, היה כיף.

Oukami Kun

New member
מאיה!

את מתה! למה, למה לא חיפשת אותנו???????? אוף, כולם כ"כ רצו לפגוש אותך ואת פשוט לא היית
ואפילו השארתי לך הודעה על הקיר ציור
פעם באה, אוקי?

קורורו

New member
אלוהים, אתה רציני?

כי הסתכלתי בציור ^^' (חברה שלי אפילו ציירה שם צ'יבי או משהו)

keep smiling

New member
אנחנו השתלטנו על הציור.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

לפחות עשירית ממה שהיה על הלוח אני כתבתי. XD

קורורו

New member
אבל קראתי...

לא ראיתי "קיפי" או משהו
בסך-הכל הייתי שם איזה שעה וחצי (עבר מהר X_X) ואנחנו (אחחותי, חברה שלי ואני) היינו היחידים שעזבו בתחילת התחרות תחפושות (מיד אחרי התחפושת ה...5? זה שהוציא מהחרב הענקית חרב קטנה יותר [משהו שקשור לסדרה? לא רואה אותה :X])... ראיתי שאחותי עומדת להשתגע אז יצאנו מהר...

keep smiling

New member
באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כל מה שבצהוב שלי וזה לא כל הלוח. ויש דברים שאני לא מוצאת, אבל אמורים להיות שם. P:

Digi Lista

New member
ומה עם חוויות ותמונות מפורים?...

אני טוחנת שעות השבוע מבחינת הכפר והחגיגות(ידעתי מראש שזה יקרה,הבטחתי לעזור השבוע כול יום...),חזרתי הביתה לפני בערך חצי שעה,היום היו מופעים ודיסקו,היה מצחיק ונחמד אבל האמת שלי היה גם קצת עצוב,כנראה כי קשה לי להשלים שאנשים שאני קשורה אליהם עוזבים,למרות שאני מפרגנת להם ובטוחה שהם יצליחו בדרכים שבחרו ושאלה הדברים הטובים ביותר עבורם עדיין יש את העצב הקטן והפרטי נוכח הרצון שישארו בסביבה וכמה שאומרים ששומרים על קשר וכול זה אני לא בטוחה שבקצב החיים הדינאמי יש זמנים לזה...סתם הרגשה שתעבור. אז שפכו חוויות ותמונות

star_female

New member
חוויות מאנימה קון 2006...

היה נורא כיף. ^_^ אין לי הרבה מה להרחיב... היו תחפושות מדהימות, אנשים כיפיים, דברים מגניבים כמו גו ו-DDR (חבל שהלוחות של מי שלא נרשם לטורניר היו רק 9X9 והיה רק איזה 13X13 אחד... אבל זה עדיין היה כיף~), קיר ציורים, הרצאות, הקרנות של סדרות וסרטים (אני ראיתי Eyeshield 21... עם חופית ^_^ אבל זה היה ממש בסוף, אחרי התחרות תחפושות)... ונפגשתי עם כמה אנשים מהפורום (מילי
, ריי, גד, נדב, קיפי... מקווה שלא שכחתי אף אחד) והיה כיף למרות שלא יצא לי לדבר אתכם הרבה (חוץ ממילי ^^; ). ונורא נהניתי. ^_^ (אני אשים קישורים לתמונות שצילמתי, למרות שהתמונות מהתחרות תחפושות יצאו לא משהו בגלל המרחק, ולא צילמתי בחוץ... הייתי צריכה :X אבל יש מילי בתחרות תחפושות ^^).

כן, תשימי את כל התמונות שיש לך, כי

לי בינתיים אין
אבל לא היו לך תמונות שגם צילמת אותי לבד או משהו? הרבה אנשים ביקשו ממני להצטלם בשבילם...

star_female

New member
ראיתי כמה תמונות שלך

במקומות אחרים, אבל אני חושבת שכולם היו בפורום 60 בתפוז. אני אשלח לך את התמונות הגדולות. ^^; אין לי עוד תמונות, גם אם צילמתי אותך לפני זה (נראה לי שכן) קרתה לי תאונה מצערת עם המצלמה ונמחקו לי התמונות שצילמתי בערך עד אמצע התחרות תחפושות. :<

קורורו

New member
די רציתי לשמור על פרופיל נמוך...

הדבר האחרון שרציתי היה שליד אחותי אנשים שאני מכירה מהאינטרנט יפגשו אותי פעם ראשונה...

למעלה