דבר טוב
דבר רע
-ראשון

Itay Simons

New member
../images/Emo152.gif דבר טוב../images/Emo45.gif דבר רע../images/Emo31.gif-ראשון

90 בספרות, 84 ב004 :| איכשהו...:)
אני לא מרגיש משהו \=

blacknwhite

New member
תרגיש טוב!../images/Emo24.gif

גם אתה וגם אביעד... שכחתי למעלה
אבל גם לאביעד מגיע, מכל הלב- תרגיש טוב!
המורה למתמטיקה שלי מצחיקה אותי ממש... היא כלבה, אני לא סובלת אותה, ובכל זאת היא ממש מצחיקה אותי... אה, ויש מצב שהעליתי לעצמי איזה 5 נק בציון בספורט בתעודה... היה לנו (רק לבנות) הליכה\ריצה (הליכה בעיקר) של 2000 והגעתי ראשונה, בהפרש של חצי דקה ויותר מהבאות אחרי
היה מבחן בספרות ששכחתי ממנו לגמרי...
אבל בגלל שהתבטל פיזיקה הקדימו את המבחן וסיימתי לפני סוף השעה ה-6 (וכולם בהו בי בשוק טוטאלי איך סיימתי את המבחן כ"כ מהר וזה נורא הצחיק את המורה)
גנבו לילד מהכיתה שלי מתיק פלאפון+אייפוד+100 שקל... היום בשיעור ספורט. די מדאיג
תיאטרון בערב!

../images/Emo187.gif

השתחררנו היום משעה שביעית כי יש יום הורים והמורים המפונקים שלנו לא מלמדים עד 2 וחצי בימים כאלו, הם צריכים זמן להתכונן :)
היום היה שיעור האנגלית האחרון עם אחת המורות שלי (יש לנו 2) כי היא עוזבת לאמריקה. היא מורה טובה ונחמדה וזה וחבל.
עשינו לה מן מסיבת פרידה ואכלתי אפרופו ודובונים
יש לי היום יוםהורים ואין לי כוח ללכת, זה גם ככה חסר תועלת
אין לי כוח לפסנתר ויש לי שיעוד עוד איזה חצי שעה בערך :X

danduuu

New member
סאנדיי

: לא היה תיאטרון!! חלום
והמהמ סתם יום נחמד שכזה
: הייתה עוד שעה פסיכו =/ [דרך אגב, המיקוד שלנו ממש מדהים, ירד לנו כל החרא ונשאר רק הטוב
,קארין תבדקי את בטח תאהבי את מה שיצא לנו, המורה שלי לפסיכו התלהבה היום כמו לא יודעת מה
]
: אין לי כוח לתגבור באזרחות גאד דאמט!!!!! ויש עוד עשרים דקות בערך
: תכף המורה נהיגה צריך להתקשר אליי ולהגיד לי את התוצאות של הטסט מיום שישי, ואני לא ממש מצפה לזה

dralan

New member
מה יהיה איתנו? מתי גם לנו יהיה

רישיון? :( אסור להתייאש- אסור להתייאש-אסור להתייאש!

danduuu

New member
אני לא יודעת, באמת שלא ../images/Emo7.gif

דיברתי קודם עם המורה שלי, וזה סופי-נכשלתי בשלישי
נמאס!!!!!!!!!!!!!!! בא לי למות

LadySilkworm

New member
את יודעת מה אומרים..

פעם רביעית גלידה -מנסה לעודד-. P: בכל מקרה, אל תרגישי רע עם עצמך. תחשבי על תחושת הסיפוק שתהיה לך שתעברי. :)

אני כ"כ מבינה אותך!

אחרי כל טסט שנכשלתי הייתי בוכה.אחרי שנכשלתי ברביעי התחלתי להתייאש וכמעט נשברתי,אבל בסוף תפסתי את עצמי והמשכתי.אל תפסיקי עד שתעברי.אני מבינה אותך,זה קשה ומייאש אבל תמשיכי.בטסט הבא תעברי.זה לא סוף העולם.אני עברתי רק ב-6.

mary06

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo135.gif../images/Emo85.gif

יהיה טוב, זה לא הדבר הכי נורא בחיים, לא להתייאש, טסטרים ניזונים מהתסכול שלנו (והכסף שלנו /:)! קחי הפסקה, שנסי חגורת בטיחות ותעברי את זה :)

אוי אישה שלי, יהיה בסדר!../images/Emo23.gif

תקשיבי למה שקארין אמרה, יש משהו בדבריה (הרבה משהואים)< או איך שלא כותבים את זה! לא משנה מה יהיה- את תעברי טסט ויהיה לך רשיון! אני מבטיחה לך!

דנה,אהבתי מאוד ת'ימקוד בפסיכו'.

נכון שזה ענק שפיאז'ה ירד?
(כל היום אנשים אומרים לי פאיז'ה ירד,פיאז'ה ירד,ואני שואלת-למי פיאז'ה ירד?) חבל שהורידו למידה,זה כ"כ קל.חבל שלא הורידו הנעה במקום.

danduuu

New member
XDDDDD כן זה מעולה שהוא ירד!

וגם בנדורה! ורוג'רס! ולמידה זה פרק מעצבן כ"כ! אני שמחה שהוא ירד, הנעה וריגוש לא למדנו בכלל
אז אין לנו, אנחנו בחרנו באינטליגנציה

בנדורה ורוג'רס לא כ"כ נוראיים.

למידה לא מעצבן.אני יודעת את זה כ"כ טוב!אם זה לא היה יורד לא הייתי צריכה ללמוד את זה. המורה שלי אמרה שהיא לא למדה אינטליגנטציה כי זה קשה,למרות שזה קצר יותר מהנעה.איף,הנעה מעפן><

../images/Emo2.gif אינטיליגנציה??

אז אולי אני אעשה את אחת היחידות בפסיכו השנה?
(בא לי, בא לי!) אבל בכל מקרה אנשות, שיהיה לכן בהצלחה! שמחה שהמיקוד פועל לטובתכן לפחות

Super Alonit

New member
יווווו בהצלחה!

מקווה שעברת וזה!
וגם אם לא, שזה לא ידכא אותך, פעם הבאה

למעלה