דבר טוב
דבר רע
-ראשון

נמנמ..

:בואנה המיקוד בפסיכו פשוט ענק!!!!התמוגגתי מאושר כשהמורה לפסיכו' נתנה לנו את הדף עם החומר שנשאר והחומר שירד(וירד מלא חומר,והכי חשוב-פיאז'ה המניאק ירד!).וגם אני לא חייבת להגיע לכל התיגבורים בפסיכו' בפסח!^^ אה,גם המיקוד בסוציו' אדיר!כל החומר שעוד לא הספקנו ללמוד בפסיכו' וסוציו' פשוט ירד!האהא איזה מזל יש לנו! אה וסיימתי לכתוב את התמונה שהייתי צריכה לכתוב לטקס הסיום.נראה לי שיצא מצחיק.
:אין

אכן ירד:)

למה מבחן עליו?המורה שלך לא יודע/ת שהוא ירד? הרי זה טיפשי לעשות מבחן על חומר שירד.

ש נ י1

New member
בסוף הורידו אותו למזלי...

אני חייבת לציין שהבגרות בפסיכו מאוד דלילה

Super Alonit

New member
איזה יופיטופי

שאת שמחה כזאת ושאין לך שומדבר רע
ואת עוד מעט מסיימת... אוף, גם אני רוצה
נראה לי שגם לי ירדו דברים שלא למדתי (במת') כי לא זיהיתי את השמות שלהם. אבל גם ירדו הדברים היחידים שאני יודעת ככה שזה לא ממש מעודד

תודה../images/Emo24.gif

בקרוב אצלך:) האמת שנראה לי שכשתסתיים השנה הזו אני כ"כ הולכת לבכות,כי אני אתגעגע לביה"ס. המיקוד שלנו במת' ממש טוב

dralan

New member
אני

טוב - 100 בפרזנטציה באנגלית :) רע - כואב לי הראש

ש נ י1

New member
../images/Emo31.gif %&*@

- נמממ... איזה יום שמח לי היום
- הה לי מבחן באזרחות.. איזה דבר טוב כבר יכול לצאת מזה

Super Alonit

New member
מתעלמת מהכותרת. ../images/Emo11.gif

ואת תתעלמי מהמבחן ותמשיכי להיות שמחה וטובת לב.

Liquid Dreams

New member
נמ.

סוף סוף- שעתיים מלאות של מוזיקה! בלי "אוקיי תעשי את הקטע שלך עשר דקות ולכי"!!D::::
כל כך הרבה אנשים אוהבים לעצבן אותי..

A Hilit

New member
תרגיש טוב! [אה ואתה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif]

התחלתי כרגיל בעשר, זה נחמד להתחיל כל כך מאוחר אחרי סופ"ש
איך שהגעתי המורה לאנגלית עשתה בוחן פתע.. שניים! בשעתיים בלבד.
מהפח אל הפחת- פיזיקקה שעתיים עוד בוחן פתע לפחות הפעם עם ספר פתוח..הלך פסדר מה אני אגיד? שלוש שאלות- באחת עזרו לי בשניה בטח טעיתי [זה מה שקורה כשמשווים תוצאות אחרי בחנים עם אנשים אחרים:-\] ואת השלישית עשיתי איזה חמש שניות העיקר להראות לה שניסיתי..
עבודה בספרות שדחיתי כבר כמה שבועות, אמרתי לה שנשרף לי המחשב..פשוט לא בא לי להכין אותה! אני מניחה שמחר היא בטח תצפה לראות אותה..חוץ מזה גם הבוחן פתע האחרון באנגלית בסוף היה בתור שיעורי בית ומה זה לא בא לי להכין..אני אחכה שמישו כבר יעשה את זה ואני אעתיק..
נשארת אופטימית למרות הכל

A Hilit

New member
הא הרגע נזכרתי שאתה יותר גדול ממני

נו מילא..אתה עדיין יפה
ותצפה לענבר בפורום הזה עוד הרבה למה היא נכנסת כמעט לכל פורום שאני משפיעה עליה להיכנס אליו

למעלה