דרושים וחדשים בפורומים

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifIf you were gay- Aveneu Q../images/Emo23.gif

אמג כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה
פשוט גאוני

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifRing Ding Dong- Shinee../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אמג לא שמעתי אותו כל היום
ופתאום הוא בא לי בשאפל וזו פשוט הרגשה אלוהית~ 3> אמג הומואים קטנים ומקפצים
Ring ding dong~ Ring ding dong~ Rind diggy ding diggy ding ding ding Ring ding dong~ Ring ding dong~ Rind diggy ding diggy ding ding ding Ring ding dong~~~~~~~~~
גאד כמה שהשיר הזה ממכרXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSomewhere over the rainbow- The Wizard

of Oz OST
די, השיר הזה פשוט מדהים... אם מישהי דיברה איתי ב,מה, שנה האחרונה? בטח שמתן לב שכל פעם ששואלים אותי "איפה", "היכן" או "לאן", התשובה תמיד תהיה "אי שם מעבר לקשת" בלי קשר להאם אני יודעת את התשובה או לא
וזה לא בלי סיבה... אני מניחה שכולכן יודעות שאני פשוט אובססיבית לקשתות. :) והשיר הזה כל כך מדהים... המשמעות שלו גם... וואו. והסרט הזה באופן כללי הוא סרט מתוק ו-ו-ו- כן.
If happy little bluebirds fly across the rainbow Why, oh, why can't I?

Early Sunset

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

לא מפסיקה לשיר אותו פשוט!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif#$^%&%$# אעהאעהאעהאעהאעההההההההההההההההה

-מתה סופית- כן, כן. אתם לא אמורים להבין. או להינות. או משהו. העיקר. שאני. לא. מסוגלת. להפסיק. אעהאעהאעהההההההההההההההההההההההה -מתחרפנת לחלוטין- #@$^%&%$# אומייגאששששששש!!!!!!!1111 אעהאעהאעה היצ'ול#$%^&%$# -נפילה- .......... כן. >>;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifממ, לא~ הם יותר סקסיים.

עם כל אהבתי לפרארד- גם פראנק וגם ג'רארד סטרייטים. היצ'ול והנרי [השניים בתמונה ששמתי].... וול........... LOL סתם, נו. אבל היצ'ול הוא אנס סדרתי, עד כה הוא נישק את שיוון[פעמיים!], סונגמין והנרי. ובטח עוד המון אנשים אחרים שאני לא מודעת לקיומם~ והוא הדבר הכי נקבה שיש, הוא חצי מהחיים שלו בדראג, הוא מוכשר, הוא יפה, והוא קוריאני
והנרי... טוב, הנרי הוא כנר קנדי-סיני קטן והומו, והוא רקדן מדהים וזמר מוכשר ובאופן כללי אני פשוט אוהבת את הילד הזה
אה, כן, הזכרתי את העובדה שיש ביניהם הפרש של 6 שנים? D: [היצ'ול הגדול יותר] חוץ מזה, זה סופר ג'וניור~~
ולמרות שהיצ'ול מתכחש לאהבתו האמיתית[האנקיונג
], פשוט אין על הנשיקות שלו
וזו רק אחת הסיבות למה הוא הממבר המועדף עלי מהלהקה
אז... כן. אני אפסיק לחפור עכשיו על קוריאנים/סינים הומואים. ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif... אופס? ../images/Emo6.gif

סורי לא התכוונתי לחפור כלכך הרבה, פשוט הייתי ממש בהיפר מהנשיקה הזאת כי זה היה כזה חמוד ואעה
ובכלל, היצ'ול כזה... היצ'ול.
אבל, כן, אני אפסיק עכשיו....

NoAmItA ChAn

New member
Mother - Pink Floyd

איזה שיר. Hush now, baby baby, don't you cry. Mamma's gonna make all of your nightmares come true. Mamma's gonna put all of her fears into you.

Because Of May

New member
Hoodoo- MUSE.../images/Emo47.gif. ../images/Emo109.gif

"בואי אל חיי, חזרי לאחור, אל תוך חלום, נתחבא, ונבנה מציאות חדשה. ציירי תמונה אחרת, של החיים שהיו יכולים להיות לך, עקבי אחר האינסטינקטים שלך, ובחרי בדרך האחרת. לעולם, את לא צריכה להגיש פחד, את מוגנת מצרה וכאב. למה? למה זה המשבר שבעינייך שוב? הגיע לזה... איך זה הגיע לזה? קשורים למסילת ברזל, אף אהבה לא תשחרר אותנו, התבונני בנשמותינו מתפוגגות, ובגופותינו מתפרקות. אל תפחדי, אני אספוג את המכה בשבילך. היו לי סיוטים חוזרים ונשנים, שהייתי אהוב בגלל מי שאני, והחמצתי את ההזדמנות להיות איש טוב יותר." אין דברים כאלה.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifYou& I- Super Juior H../images/Emo23.gif

סופר ג'וניור ~האפי~ אינדיד...... D:

JasmineCouture

New member
שלום D:

התחלתי לשמוע את טינאייג'רס כשהוא יצא, ואז הורדתי את הלנה, וזהו. ועכשיו לאחרונה התחלתי להוריד שירים אחרים שלהם. D: מישהי יודעת, לאן הם נעלמו?? הם חוזרים? כי השירים האחרונים שלהם לפי מה שקראתי זה מ2006 :O תודה למי שתענה ^^

למעלה