דרושים וחדשים בפורומים

MIDNIGHT SKY

New member
טיילר היה טוב !!

ואני לא מאמינה שאמריקה המטומטמת העיפה אותו !! הבלונדי סתם מעפן..קייסי...מאוהב בעצמו וקארה פשוט מאוהבת בו בטירוף... מהבנות שיבון טובה.

music again

New member
נכון.

אהבתי את הקטע שהוא בא עם חלוק רחצה... איזה מצחיק. מהבנים אני אוהבת את לי, שמזכיר לי קצת את דיוויד קוק, ואת טים. טים לא שר הכי טוב, אבל הוא נורא חמוד. יש לו הבעות פנים מצחיקות כל פעם שהוא מגלה שהוא עדיין נשאר.

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח ככה גם אני הגבתי בהתחלה חחחחחח זאת הייתה גרסה מוזרה שדווקא די אהבתי אותה *בבקשהבבקשהאלתהרגיאותימתחננת* אבל שום גרסה לא משתווה לזו של אדם !!!!!!!!!!!!

InbarKiii

New member
כן, אני מסכימה

דווקא אהבתי תגרסה שלה..זה שונה לגמרי משל אדם אי אפשר להשוות בכלל אבל ברוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר ששל אדם מושלמת ואי אפשר להתעלות על הגרסה שלו!

heart1soul

New member
טרקול!!! איפה את? התגעגעתי!! ואת צודקת מאוד

אין ולא תיהיה גרסא כזו מושלמת כמו שאדם עשה... אסור לגעת בכלל בשירים שאדם ביצע.. ואחר כך בIDF עוד שאלו מי ביצע את הגרסא טוב יותר כאילו דהההההה איזה מין שאלה זו??

nini18

New member
יש כאלה שרשמו שהבחורה שרה יותר טוב

הרבה רשמו את זה גם בטויטר שהיא העפילה על הביצוע של אדם. לדעתי ממש ממש מממש ממש לא גם אחרי שהוא שר את זה הוא הפך לגמרי את השיר הזה לשלו ואין אף אחד או אחת שיכולים להעפיל על הביצוע שלו

ssskkk24

New member
דאמ =.="

הלכתי כבר ל3 סניפים שונים של החנות מוזיקה הזאת (שחכתי איך קוראים לה >>") ולא היה שמה את הדיסק של אדם לאמברט!! שונאת אותם =.=" וגם מצאתי יאיפשהו חייקוי של אדם (די גרוע אבל בכול זאת) אני עכשיו מנסה לחפש ביוטיוב <:

למעלה