התפקדות

2MayaN2

New member
../images/Emo152.gifהתפקדות../images/Emo152.gif ../images/Emo221.gif

שם: גיל: מקום מגורים: איך עבר החודש? משהו טוב שקרה לכם החודש: משהו רע שקרה לכם החודש: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: תוכניות לחודש? מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? תמונה :) חודש טוב
-קרדיט ליערה על התמונה-

2MayaN2

New member
+סטטיסטיקות../images/Emo40.gif ../images/Emo221.gif

עשרת הפרומים המועדפים על חברי הפורום: מקפליי ערוצי MTV ו-VH1 לינקין פארק דמדומים מיי כמיקל רומנס מצעדים וביקורת מוזיקה פופ אול טיים לואו- All Time Low כוכב נולד זיהוי שירים מספר הודעות לחודש דצמבר:592 מספר הודעות לחודש ינואר:404 מספר כותבים לחודש דצמבר:17 מספר כותבים לחודש ינואר: 16 5 חברי הפורום הפעילים: shaharEB נסטי XD yaaruka HaDaRoSh Little McMickey -שחר נשארת מואדמת לעוד חודש
כל הכבוד כולם
בואו נעשה את החודש הזה פעילD:

shaharEB

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

שם: שחר
גיל: 15 =] מקום מגורים: ראש"לצ איך עבר החודש? חביב + משהו טוב שקרה לכם החודש: לא יודעת
משהו רע שקרה לכם החודש: גם על זה מנסים לא לחשוב ^^ משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: אני ראשונה ברשימת שמות בכיתה.. אבל כשחילקו תעודות שמו אותי בסוף XDXD והייתי צריכה לחכות בערך שעה לקבל את התעודה שלי ! תוכניות לחודש? ללמוד כמו שצריך ! מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? לא ממש
גאה להיות אדומה
זה בגלל שלא היו מבחנים..עכשיו הם חוזרים ונראה מה יהיה XD

2MayaN2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

אני מקווה שעדיין תישארי פעילה
ובאסה שחיכית הרבה זמן, אבל בתור אחת שתמיד בסוף אני בעד שגם אלה שבהתחלה יסבלו קצת

HaDaRoSh

New member
יאלללהה =]

שם: הדר
מקום מגורים: ת"א איך עבר החודש? מעולהה!!!!!!! משהו טוב שקרה לכם החודש: צרפת
משהו רע שקרה לכם החודש: כלוםכלוםכלום! תוכניות לחודש? לסיים פסיכו סוףסוף, ואז תכנון של טיול! :) מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? אני יכולה להיות עצמאית :-O תמונה:

yael1998

New member
אומייגאד התמונה O: ../images/Emo47.gif

זאת את? O: אם כן אז כיףלךךךךךךךך
ולהיות בת 21 זה לא כזה נורא XD

HaDaRoSh

New member
חחח כן זאת אני ../images/Emo13.gif

נפגשתי איתו בצרפת בסוויטה שלו :) היה כייף חיים
חחחח תודה!!! ולהיות בת 21 זה לא כזה נורא, הבעיה היא שעוד חודש אני בת 22

2MayaN2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo221.gif

איזו תמונה מדהימה

yael1998

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif ../images/Emo47.gif

שם: יעל גיל: עוד 3 חודשים ו18 ימים 13
מקום מגורים: פתח תקווה
איך עבר החודש? מהר? O: משהו טוב שקרה לכם החודש: לאיודעת היו דברים טובים XD משהו רע שקרה לכם החודש: גם היו דברים רעים O: משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: וואי היו הרבה
בעיקר ציטוטים משיעורי מתמטיקה XD תוכניות לחודש? לחרוש וזה.. מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? זה מתוך שוב בן 17 ~ "כשאת צעירה הכל מרגיש כמו סוף העולם. וזה לא, זאת רק ההתחלה" משפט לחיים *-* אה וזאק אפרון חתיך תמונה :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת אתזה XD

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifעל המסר:) ../images/Emo221.gif

אני אוהבת את הסרט הזה, למרות שהוא לא הגיוני בעליל
והתמונהXDD

נסטי XD

New member
כן המפקדת!

שם: דנה גיל: 17
מקום מגורים: אי שם מעבר לקשת בענן XD איך עבר החודש? סבבה... משהו טוב שקרה לכם החודש: שיעורי נהיגה... משהו רע שקרה לכם החודש: בגרות בלשון, מלא מבחנים ועבודות משהו קורע/הזוי/מצחיק/משעמם שקרה לכם החודש: בעיקר משהו מפחיד...אתמול, שנהגתי בתוך דימונה, בכיכר הראשונה (מי שמכיר) יש את הפניה שמאלה, ואיך שפנינו ראינו תאונה חזיתית אחת הקשות...מזל שהתאונה היתה ממש ליד תחנת מכבי אש... תוכניות לחודש? בגרות באזרחות
, להוציא רישיון כבר!, להתחיל לצלם את הסרט גמר, לקבל תשובה מחיל ההסרטה מסר לאומה / דבר חדש שלמדתם בחודש הזה? בריטני ספירס היא פשוט מלכה XD תמונה :)

למעלה