אוווווו חמודה ^^
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 17/10/05 #61 תמונה שלי ../images/Emo11.gif אעמ טוב. כן. יש פה שתיים והן לא משהו אבל-זובי הבעה מוזרה >
R Roy1232 New member 17/10/05 #70 את סלפיפובית גלגל שיניים. זה מונח שאני המצאתי סלפ=עצמי פוביה=פחד סלפי-פוביה. את פוחדת מאיך שאת נראית וזה מתבטא בדרך התבטאותך לא נורא גלגל שיניים תתגברי
את סלפיפובית גלגל שיניים. זה מונח שאני המצאתי סלפ=עצמי פוביה=פחד סלפי-פוביה. את פוחדת מאיך שאת נראית וזה מתבטא בדרך התבטאותך לא נורא גלגל שיניים תתגברי
ג גלגלי שיניים New member 17/10/05 #71 אני לא. אני לא מפחדת מעצמי, רק לא מחבבת במיוחד. חוץ מזה שלא אני הכנסתי את רעיון הכיעור לראש שלי, זה טיפטף לשם לאט לאט. אני לא סלפיופובית, אני משלימה עם האמת הכואבת.
אני לא. אני לא מפחדת מעצמי, רק לא מחבבת במיוחד. חוץ מזה שלא אני הכנסתי את רעיון הכיעור לראש שלי, זה טיפטף לשם לאט לאט. אני לא סלפיופובית, אני משלימה עם האמת הכואבת.
R Roy1232 New member 17/10/05 #66 תגידי מלפני כמה שנים התמונה הזאת? את בטוחה שזה מעודכן? את נראית פחות מ-16 פה...
ב ברררר New member 17/10/05 #68 9.9.05 ../images/Emo3.gif במשגב לא מתפתחים מהר . אבל תודה על המחמאה (נראה לי).
R Roy1232 New member 17/10/05 #69 חח זה לא היה בכוונה להעליב כמובן... אבל את נראית פה כמו בת 13 תמונה חמודה בכל אופן