כל מיני מירי

הופעה של מירי (סגורה)

להסתדרות המורים 15/11 20:30 בהיכל התרבות בפ"ת 50 ש"ח אני הזמנתי
אושר. אושר. אושר.

Rony 05

New member
אני אתחיל לחפש מישהו מהסתדרות המורים

איך זה הולך עם המקומות? זה מסומן...? ותודה! הופעה של מירי ב50 שקל אחרי שכבר נגמר סיבוב ההופעות זה ממש שווה

אין לי שמץ

ראיתי באינטרנט באתר הסתדרות המורים ישר בלי לחשוב פעמיים הזמנתי 2 כרטיסים זה לא נתן אופציה של לבחור מקום נברר בהמשך השבוע.

ady18

Well-known member
מירי תופיע בעצרת לכיכר רבין

וזה ישודר ברשת ג

veredmp

New member
../images/Emo51.gif התכנית תשודר ביום שבת הבא

מאתר רשת ג' - חוזרים לכיכר מוצ"ש 31 באוקטובר בשעה 20:00, רשת גימל תעביר בשידור חי את העצרת המרכזית לזכרו של ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל. במלאות 14 שנה להירצחו של יצחק רבין ז"ל, חוזרים לכיכר לזכור יחד ולשמור על התקווה. יצחק רבין: "אין לי נכסים. יש לי רק חלומות: להוריש לדורות הבאים עולם טוב יותר, מפויס יותר, עולם שנעים לחיות בו. אין זה הרבה מידי". (בקונגרס האמריקאי, וושינגטון 26.7.1994) העצרת במעמד נשיא המדינה - שמעון פרס, שר הביטחון - אהוד ברק, שר החינוך - גדעון סער, ח"כ ציפי ליבני, ראש עיריית תל אביב-יפו - רון חולדאי ויו"ר מרכז רבין - דליה רבין. ובהשתתפות האומנים (לפי א-ב): אביב גפן, אחינועם ניני, 'הדג נחש', מיטל טרבלסי, מירי אלוני, מירי מסיקה, עובדיה חממה, קובי אפללו, רונה קינן. מנחה: ארהל'ה ברנע.

tomgirl21

New member
אין מאושרת ממני בעולם!!!!!! חלום שמתגשם...

אביב גפן ומירי מסיקה על אותה במה, ועוד 5 דקות מהבית שלי בת"א... חלוםםםםםםםםםםםםםםם.........ורד עשית לי את היום,השבוע,השנה[: <מאושרת> סוף סוף קצת אושר!!!!

veredmp

New member
בוודאי

http://www.iba.org.il/gimmel/ תסתכלי בהודעות, זו הודעה שניה או שלישית. לא הצלחתי למצוא לינק מדוייק להודעה (כשפותחים אותה זה נשאר על הלינק הראשי) ולכן העתקתי

אאל"ט לא.

אבל צריך להקשיב ולשמוע- כי בחדשות היום ברדיו שמעתי שהעצרת נדחתה בגלל מג האוויר.

הילה 201

New member
אכן חשוב לזכור מידי שנה בשנה ולהזכיר כמה

שיותר על מנת שלא יקרו יותר דברים כאלה ושתישמר הדמוקרטיה בעמינו...

למעלה