כל מיני מירי

Rony 05

New member
מירי מתארחת

בהופעה של הברירה הטבעית, בזאפה הרצליה 2.12.09

veredmp

New member
איזה קשקשנים. כנראה באמת אין להם

מה לפרסם, שהם כותבים אייטם מלפני כמה חודשים ועוד מסלפים אותו

שי קרן20

New member
בגיא פינס הראו את מירי...פשוט מדהימה וצנועה!

סתם דיברו על הסדרה החדשה ומה תפקידה בעונה השלישית..נשמע עלילה יפה.השאלה אם אוכל להבין אם אצפה... והיה קטע שראינו את נוו..זאתי הקומיקאית..רותם אבהוב...כזה היא סיפרה שמירי אמרה לה שאין לה קול והיא מרגישה לא טוב..ומיד לאחר מכן עלתה לבמה ונתנה את כל כולה..ולאחר שירדה עוד טענה שזה לא היה טוב ולא היהה מספיק..היא כניראה לא מודעת ליכולות העצומות שלה..ועדיין יש את הפחד שהקול ייגמר...ואצלה זה בכלל נס שהיא שרה..הרי לא היה לה קול בשביל לשיר לפני כמה שנים..היא בהחלט קבלה נס ומתנה...שלעולמי עולמים תוכל לשיר...היא עושה טוב לאנשים בזכות הקול הזה...

veredmp

New member
בעיה קטנה - אין לי VOD.... לא נורא, עכשיו יש

שידור חוזר, מיד אצפה

שי קרן20

New member
אממ אז אני לא מבין,אז יש לך יאס? אז איך בידיק

תראי את התכנית של פינס,חחח בילבלת אותי...קיצר תראי ותהני...מירי קצת "נמאסה" עליי בבגדים שהיא לובשת אך ורק בגלל השחור..אבל היא עדיין כזו יפה ומדהימה..הייתי שמח לראות אותה בבגד אחר..האמת שראיתי עכשיו תמונה חדשה של מירי וניבה,ומירי לובשת שמלה סגולהההההה מדהימהה...כניראה רק בהופעות היא לובשת "צבעני" ובחיי יומיום רק שחור..הבעיה שגם אני ככה..רק שחור וכחול ככה..כי זה מרזהההההההההההה

veredmp

New member
יש לי הוט, אבל אין לי ויאודי

חבל לי על הכסף, אין לי מה לראות שם בד"כ אז אני מתקמצנת על ה-15 שקלים בחודש
מירי לובשת בעיקר שחור ואדום וקצת סגול. לאחרונה באמת קצת נכנסה יותר לקטע השחור
השמלה של ההופעה האקוסטית סגולה, וזו בטח התמונה שיש לניבה איתה.

veredmp

New member
היתה מהממת! הסיפור שרותם סיפרה שעשע אותי

וכל כך מתאים לה
מעניין באמת מה גודל התפקיד שלה. עם כל הכבוד לזה שהשם "מירי מסיקה" מוכר, לא נראה לי שהיו מקדמים את כל הסדרה על השם שלה אם היה לה תפקיד כזה קטן. טוב, מניחה שנדע עוד יומיים

שי קרן20

New member
נכון שהיה מדהים? חחח ויש לה תפקיד גדול

תפקיד של שוב..לא אישה "תמימה" חחח האמת מתאים למירי דמויות של נשים ערמומויות ומאהבות...

Rony 05

New member
היא אמרה במפגש

שזה היה אמור להיות תפקיד קטן מאוד ובסוף הוא נהיה גדול...לא?

למעלה