מWחק הT*רוג*ם-10 הגדוליםםםםםםםם

../images/Emo152.gifמWחק הT*רוג*ם-10 הגדוליםםםםםםםם

אני מדרג פה את 10 הרגעיםם הכי מושלממממממיםםם שהיו אי פעם בתוכנית הטופ מודל מתוך 6 העונות... בלי ספויילריםםםםם!!

מקום 10

כשאמנדה מגלה שהיא עיוורתתתתתת! יו זה היה קטע ח=ז=קקקק... והיא הייתה כל כך מדהימהההה... ממש אהבתי אותה והיא ה-זוכה של עונה 3. אני זוכר שכל הבנות התחילו לבכות זה היה עצוביי:[

NP16

New member
היא לא מגלה את זה,היא ידעה את זה כבר../images/Emo3.gif

מקום 9-../images/Emo151.gif

טיירה מדיחה בהדחה כפולה גם את רבקה וגם את טיפאניייייייייי:( זה היה קטע הורססס בקטע רע.. טיפאני ורבקה היו 2 הבנות היחידווווווווותתת שחשבתי שהם באמת יפיופות בעונה 4 הזוועתית. בתקופה ההיא לא אהבתי את קיניה בכלל ורקקק הם רק הם רציתי שיזכוץ אחרי שהיא הדיחה לי את שתיהם כבר שנאתי תעונה ורק חיכיתי שהיא תיגמר... ממש התאכזבתי מהסדרה:[

באמת רגע מדהים...

ויחיד אי מסוגו אי פעם שבו 2 יודחו... וטיירה צרחה עליה... וואו. פחד :|

../images/Emo2.gif הייתי בטוח שבעונות הבאות היא תדיח

בפעם אחת עוד 2 או 3 LOL זה הגיוני מה יש פעמים ש-2 המתמודדות ממש גרועות ממש לא המקרה הזה שזה 2 היפות של עונה 4:( נגיד את נאימה וקיילן חופשי היתי מדיח ביחד

מקום 8../images/Emo192.gif

טיירה נובחת על טיפאני.. יו זה היה קטע גדולל.. לא מספיק ההדחה הכפולה שזה אחד הרגעים החזקים בתוכנית גם טיירה צועקת כמו שבחייייייםם לא ראיתי אותה... הייתי בשוקקקקקק... באמת בשוקקק... אבל מה ראיתי שהיא באמת אוהבת את טיפאני איך היא אמרה לה" אני הייתי בעדך, יכולת לזכות" דאאאאא.. אז למה העפת אותה :(((((

מקום 7

"זאת הליכת החותם שלי וזה מה שיעשה אותי מפורסמת".. אין אין ה==מלכה כזאת מדהימהההה קמיללל כמובןןןןןןן. בפרק הזה היא פשוט שלטהה בגואסיס והיא עוד זכתה באתגר.. אבל כמון שנטפלו להתנהגות שלה וזה שהיא מודעת לזה שהיא מדהימה.. והדיחו אותה:[ הפרק הזה תמיד אני יזכור כי זה היה ה-פרק שקמיל כיככבה בו.. ועוד מה שהיא עשתה עם יואנה- חברות פתאום רבות.. קיצר חזק.

מקום 6

כשצילמו את קיילן בקבר.. כמה שהיא לא מעניינת אותי בכלל ואני חושב שהיא ממש גרועה זה היה אחד הקטעים הכי הזויים א=ב=ר.. פתאום שחברה שלה מתה והיא כולה עדינה כזאת היא מצטלמת בקבר.. אני זוכר שהיא התחילה לבכות כשהיאא שמעה על זה.. זה היה שוווק... >> כי אין לי תמונות של קיילן במחשב LOL

מקום 5../images/Emo205.gif

בקטע הזה יש 2 דברים שקשורים לפילים השולטיםםםםםםםם.. הפיל של קינייה-- לפני התמונה הזאת די שנאתי אותה... אבל הפוטושוט הזה היה אחד המדהימים בהיסטוריה וכשחשפו תתמונה שלה פשוט נדהמתיייייייייייייייייייייייייייי הפיל של דניאללללללללללללללללללל---> ממש פחדתי באותו פרק.. כי היא הייתה חולה וזה היה יכולה להיות תמונה גרועה. אבלללללללל היפיוווווופהההה האלוהייייייייתתת שלי שיחקה אותה וכשהראו תתמונה פשוט היתה לי צמרמורתתתתת... הדבר היחיד שעלה לי בראש זה גאדד התמונה הכי יפה שראיתי...

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

הבאות? איפה עוד חוץ מהאשה-פיל של קארי די?

למעלה