מWחק הT*רוג*ם-10 הגדוליםםםםםםםם

מקום 4../images/Emo7.gif

בפרק הזה יש 2 הדחות שלדעתי היו הכי כואבות אי פעם בהיסטוריההההההה של הטופ מודל:[ הראשונה- שרה...כשהדיחו אותה כי פרצה בבכי מה זה עמוק וואו זה היה קשה.......לא האמנתי שהיא תיקח את זה כל כך קשה כי לא תמיד היא הראתה שהיא רוצה... ממש היה לי עצובי צובי :[ והשנייה.......... ההדחהההההההההההה הכיייייייייייייייייייייי לאאאאאאאאאאאא מוצדקתתתתת אי פעםםםםםםםםםם בטופפפ מודלללללללללל... בחיייייייייםםםם אני לא יסלח לטיירה עלייהה... כי זה היה פשוט חוצפה... זה לא היה מוצדק וזה היה רק כדי לעצבן.. ההדחה של אפרילל
מעבר לזה שהיא הייתה המתמודדת הכי מושלמת של עונה 2 עם התמונות הכי יפות כשאמרו אפריל היא נתנה מין צעקה כזאת של בכי שממש נשבר לי הלב :[ היא פשוט לא האימנה שזה קורה לה והיו לה מלא דמעות. זה הקטע ששהכי ריגש אותי אי פעם בטופ מודל. כי היא ידעה שלא הגיע לה ללכתתתתתתתתת:[[[[[[ לא נשכח ולא נסלח.

NP16

New member
אז שוב,למה זה רגע מושלם?

ההדחה של שרה באמת הייתה אחד הדברים המרגשים.

מקום 3 ../images/Emo197.gif

זה מקום שהוא יותר כללי כי לא מצאתי בדיוק מה.... העונה ה-3. מבחינת הבנות לא הייו יותר מדי יפות או מדהימות.. חוץ מאמנדה עם התמונות הנדירותתתתתת ואת אן שהצטלמה גרוע אבל הייתה יפה לא ממש סבלתי אפחת. אבל העונה הזאת הייתה ממש מעניינת כי בבית בין כל הבנות זה היה העונה עם הכי הרבה צחוקים ריבים ודברים כאלה.. נגיד כשכתבו לקאסי על העוגה וכל השטויות של אווה ואן, וטוקרה הגזורה.. קיצר היה מצחיק.... זוכת עונה 3>>>

מקום 2 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את המקום הזהההההה אני מקדיש לטופ מודל המדהימהההההההה של עונה 5 ניקוווווווווווווולללללללל... היו 2 דברים שהדהימו אותי .. התמונה הזאת>>>>>>>> לפנייה אהבתי את ניקול אבל לא ממש נדהמתי ממנהההההה.. ואז ראיתי תתמונה הזאת שעשתה לי ש=ו=קקקקקקק.. תמונת יופי ט=ה=ו=רררר... אחריה כבר חליתי על ניקולללללייי המושלמת ואז הגיעה התמונה של הקאבר גירל שהראתה לי מה זה קאברגירל אלוהיייייייייייי... אני לא חושב שהסתנוורתי מחיוך ככה אי פעם... חיוך שמאיר לי תיום :]]

../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

תחייכייייייייייייייי יפיופהההההההה שלייייייייייי ואל תפסיקקייי בחיייםםםםםםם

מקום ראשון../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

המקום הראשון זה ה===רגע הכי מדהיםםםםםםםםם אי פעם שראיתי בתוכניתתתתתת... עונה שלמה אני מאוהב בבחורה...עונה שלמהההההה אני נדהם מהתמונות האלוהיוווווותתת שלה... ולקראת הסוף טיירה מציקההההה וחופרת על המבטא ... וזה מלחיץ.. אבללללל אז הגיעו המשפט שאני בחייייייייםם לא ישכח.......... America's Next Top Model is...........................................DANIELLLLEEEEEEEEEEE אפילו שהרסו לי את זה פה בפורום וגילו לי תזוכה זה היה מדהים...אבל אם לא היתי יודע זה היה בכלל עוד יותר מושלם. הרגע הזה היה שווה לי לחכות 6 עונות ולסבול שהעיפו בנות שאני אוהב ועונות גרועות כמו 4 וששאנון וקיניה ואפריל לא זכו והכל.. הכל נשכחחחחחח. רק בשביל זה היה שווה לי לראות תתוכנית מהפרק ה-1 של עונה 1.. הזכיה הכי מושללללללללללללללללללללללללמממממממתת שהיתה ותהיה.. זה ה==אושר שלי מהתוכנית... דניאאאאאאאאאאאללליי לננננננננננננננננננננצצצצצצצצצצחחחחחח

../images/Emo47.gif איך היא בכתההה:

" I M a covergirl mummy' im a COVERGIRL" לוישכח תמשפט הזה בחיים... פשוטטטטטטטטטט עשתה לי סיפוק..!

תגובה לMANGA למטה...

אתה והספויילרים שלך:(( עכשיו מסקרן אותי מה רשמת חחח... שונא ספויילריםםםםםםםםםםםםםםםםם!

Manga136

New member
לא נורא../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

גם אני שונא ספוילרים בכללי (יש ספוילרים גם לצופי ארה"ב למרבה הצער-_-)

Manga136

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

אם הייתי יודע שהתוכנית משודרת בישראל לפני הצפייה בעונה ה-8, הייתי צופה הקצב ישראל, אבל מה לעשות שלא ידעתי...

Manga136

New member
7 ו-8 הן באותה הרמה. ../images/Emo142.gif

אני אוהב את שתיהן באותה המידה... רק שאני מעדיף את 7 <:

Manga136

New member
יש גם עוד רגע... ../images/Emo58.gif(לעונה 9)../images/Emo142.gif

שבו טיירה מחקה את חוסר הביטחון של אבוני (עונה 9) מול השופטים... זה היה ע=נ=ק!
וגם יש את הרגע שבו אבוני פורשת מהתחרות ואמבריל מקבלת הזדמנות נוספת במקומה.

למעלה