גם וגם...
כפי שזכור לכם,גורלם של ליבי ודילן הוא תמידי - להיות יחד, זאת הסיבה שדילן חלם את החלום הנבואתי על ליבי בעונה ה- 2 למרות שכיביכול לא היה להם שום סיכוי יותר ביחד משום שזכרונותיהם כזוג היו שייכים להיסטוריה שאינה קיימת יותר,אבל בכל זאת הם הצליחו לחזור כנגד כל הסיכויים,לדעתי צריך נס שזה יקרה בעונה הזו (בגלל אביגיל,לא בגלל שום דבר אחר..),זה ברור לכולנו שזהו גורלם, הבעיה שמאז העונה ה-2 הגורל המיועד לליבי הוא למות,אך אני בטוח,שאם ליבי הייתה חוזרת,אולי זה היה לוקח לו קצת זמן,אבל הוא היה חוזר אליה,כי היא אהבת חייו האמיתית והאהבה שלו לסופי לא משתווה לאהבה שלו לליבי,ואם הוא יגלה שסופי היא הבת של קאיראן,אני לא חושב שצריך להכביר במילים... ולגבי אביגיל הררי,כן,היא בהחלט שחקנית הרבה יותר טובה ממאי הרשקוביץ' רשף וגם מרוני הדר,היא חסרה מאוד בעונה הזו כפי שכבר כתבתי לא מזמן ואכויות המשחק שלה יכולות להגיע לדרגים אדירים,טובות מכמה מהשחקנים הטובים ביותר בארץ ואני לא מגזים,ואני בטוח שבמידה והיא תרצה להמשיך לשחק בתעשייה היא תקבל שלל תפקידים,היא אומנם לא יפהפיה מדהימה ולא דוגמנית בלונדינית,אבל אחרי פעמיים או שלוש בהם את כישורי המשחק המדהימים שלה אתה לא יכול שלא להתאהב... זאת אחת הסיבות שכ"כ עצוב שהיא לא פה,אבל היא כבר עשתה את הבחירה שלה...
נ.ב:ייתכן שאני חי באשליות.
..