פרק 132 - מילה של פיראט

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

סופי היא הבת של קאיראן?!!?!?
לתפנית כזאת עוד לא ציפיתי!! המוחות שמאוחרי הסדרה הזאת פשוט אדירים!!

ny22

New member
מנהל
איזה פרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פשוט פרק מדהים../images/Emo106.gif

היה פרק כל-כך טוב! העלילה מגבירה הילוך ועכשיו גילנו מלא דברים חדשים!! הפרק הזה, מה שמאוד אהבתי בו זה שהוא היה פרק ממש מותח במובן שהוא נתן לנו המון קצוות... כל-כך אהבתי את הפרק הזה, הוא אחד הפרקים האהובים עלי והוא מראה בעיני, בין השאר, כמה העלילה של העונה הזאת מרתקת ומעניינת למרות שהיא קצת מורכבת. אני לא חושב שבעונה הראשונה הייתה עלילה כזאת מותחת ומעניינת... בפרק הזה היו כל-כך הרבה רגעים חשובים וקריטים שבנו את העלילה..

liron sa

New member
אחלה פרק,

סופי הבת של קאיראן?אז כל צעד שלה היה מתוכנן מראש? מעניין מי יהיה הבן של סופי ודילן שיגיע ביום הדין מהעתיד.. בדיוק כמו בעונה הראשונה, שלא ידענו מי זה דילן שאמור להגיע ב9.9.

ny22

New member
מנהל
לא בטוח...

זה חלק מהיופי של עלילה שגיורא כותב, שיש בה הרבה טיוסטים. יכול להיות שגיורא את זה ככה שזה רק יראה לנו כאילו היא הבת של קאירן, אבל בעצם לא. יכול להיות, אבל אי אפשר לדעת. זה אחד הדברים שמדהימים אותי בכתיבה שלו.

אבל לא גיורא כותב את העונה הזאת...

אלא מיכל משהו >< בכל אופן עונה שרובה ככולה מפתיעה למדיי. ולדעתי נגלה בסוף שהבת של קאיראן זאת בכלל רומי
כי כל הזמן מדברים על סופי אבל הנביא לא אמר שסופי היא הבת של קאיראן, אלא רק שמישהי שתהיה עם דילן היא הבת של קאיראן, ואני עוד לא משוכנעת לחלוטין שסופי היא הכן הבת של קאיראן ><

ny22

New member
מנהל
גם ../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo31.gif

לגבי זה שגיורא לא כתב את העונה -
- הוא לא התסריטאי הראשי, אבל הוא בהחלט זה שנתן את קווי העלילה הראשיים. כלומר הסיפור הראשוני-המקורי של העונה הזאת פרי יצירתו. לגבי השאר -
- ממש יכול להיות
, זו בהחלט אופציה נחמדה שמתאימה לסגנון כתיבה הזה...

ny22

New member
מנהל
תיקון קטן...

כלומר הסיפור הראשוני-המקורי של העונה הזאת הוא פרי יצירתו.

Mrs EG

New member
פרק מעצבן

לא יודעת למה .. אבל הוא הייה ממש מעצבן .. הקיטש הזה עם סופי ודילן הייה מעצבן בטירוף .. ואני פשוט כבר לא יכולה לסבול את מאי הרשקוביץ !!! כל פעם אני חושבת " פרק חדש , אולי היא תשתפר " אבל היא כל כך מרגיזה אותי שזה מטריף כבר !!! אני בכלל לא חושבת שהיא הבת של קאיראן .. לא אמרו את זה בפירוש הרי !! (לפי דעתי ? זאת רומי .. ) והבן של דילן וסופי חייב להיות מישהו מוכר .. אז בואו נחשוב על אפשרויות - דניאל , יהלי ( לא לגמרי הגיוני ) , הוגו , ג'פרי או קוזמו ( לא נראה לי .. הם דמויות משניות מידי כדי להיות משהו כזה .. ) . אם יש לכם עוד ? תוסיפו ..

ny22

New member
מנהל
למה קיטש?

הם דווקא ממש חמודים ביחד. אני יודע שאולי אני מיעוט, אבל אני ממש אוהב את מאי ואת הזוגיות של סופי עם דילן... ואני גם במיעוט פה כי העלילה בוורטיגו (עד לפרק הנוכחי) הייתה פחות מעניינת עבורי מהעלילה בקתרינה.

Dibil44

New member
אתה ממש ההפך ממני :)

כמו שכבר הספקת להבין אני מתעבת את סופי ומחכה שדילן יקבל שכל ויעזוב אותה, ויעבור לרומי! ולפי דעתי העלילה בורטיגו הרבה יותר טובה מהעלילה בקתרינה, כי אם כל הכבוד לצחוקים ולפרקים הקלילים, המתח הוא זה שעושה את הסדרה כמו שהיא, והמתח מתרחש בעיקר בפרקים בורטיגו, עד לפרקים האחרונים לפחות.

antonio44

New member
סופי ורומי לא מגיעות אפילו לרבע מהקרסוליים של

ליבי...

antonio44

New member
גם וגם...

כפי שזכור לכם,גורלם של ליבי ודילן הוא תמידי - להיות יחד, זאת הסיבה שדילן חלם את החלום הנבואתי על ליבי בעונה ה- 2 למרות שכיביכול לא היה להם שום סיכוי יותר ביחד משום שזכרונותיהם כזוג היו שייכים להיסטוריה שאינה קיימת יותר,אבל בכל זאת הם הצליחו לחזור כנגד כל הסיכויים,לדעתי צריך נס שזה יקרה בעונה הזו (בגלל אביגיל,לא בגלל שום דבר אחר..),זה ברור לכולנו שזהו גורלם, הבעיה שמאז העונה ה-2 הגורל המיועד לליבי הוא למות,אך אני בטוח,שאם ליבי הייתה חוזרת,אולי זה היה לוקח לו קצת זמן,אבל הוא היה חוזר אליה,כי היא אהבת חייו האמיתית והאהבה שלו לסופי לא משתווה לאהבה שלו לליבי,ואם הוא יגלה שסופי היא הבת של קאיראן,אני לא חושב שצריך להכביר במילים... ולגבי אביגיל הררי,כן,היא בהחלט שחקנית הרבה יותר טובה ממאי הרשקוביץ' רשף וגם מרוני הדר,היא חסרה מאוד בעונה הזו כפי שכבר כתבתי לא מזמן ואכויות המשחק שלה יכולות להגיע לדרגים אדירים,טובות מכמה מהשחקנים הטובים ביותר בארץ ואני לא מגזים,ואני בטוח שבמידה והיא תרצה להמשיך לשחק בתעשייה היא תקבל שלל תפקידים,היא אומנם לא יפהפיה מדהימה ולא דוגמנית בלונדינית,אבל אחרי פעמיים או שלוש בהם את כישורי המשחק המדהימים שלה אתה לא יכול שלא להתאהב... זאת אחת הסיבות שכ"כ עצוב שהיא לא פה,אבל היא כבר עשתה את הבחירה שלה...
נ.ב:ייתכן שאני חי באשליות.
..

שירטע

New member
נכון, אין על ליבי ../images/Emo7.gif

שחקנית מעולה והרבה יותר מרגשת ומקסימה מסופי [שאני בכלל לא סובלת] ורומי ביחד.

porky169

New member
אני דווקא כן חושד ביהלי../images/Emo134.gif

יכול להיות שקאיראן הביא לו זהות בדויה בתור יהלי האח של זואי, או אפילו לימד אותו את כל מה שיהלי ידע כמו דוד גרשון וכו'.

Dibil44

New member
איזה פרק גאוני!

סופי הבת של קאיראן, לזה לא ציפיתי. אז מה הקטע של בריגס? הוא יודע מזה בכלל? ולמה הוא רוצה להרוג את הוגו? אני מקווה שלדילן יפול סופסוף האסימון והוא יעיף את סופי לכל הרוחות. מעניין אם הבן של דילן וסופי אכן ייוולד, ואם כן אז מי זה יהיה.

שירטע

New member
אעאעאעאעאעא!

וואו! איזה פרק! סופי היא הבת של קאיראן? :-O:-O אני אגיד תגובה יותר מפורטת אח"כ כשאני אצא מההלם :-O

מישהו 2

New member
פרק באלגן

ממש כל הקטע עם האישה שצמודה ארל דילן ואמורה לסכן אותו ביום הדין התבלגן לגמרי. זה התחיל במחשבה שהאישה הזאת צריכה להיות רומי, כי כשדילן שמע שסבסטיאן אמר לו שהוא צריך להזהר ממישהי שקרובה אליו מאוד הוא ישר הבין שזאת סופי, וכמובן שהמוח הממוצע שצופה בהאי ישר חושב על - אולי דווקא בגלל שהם חושבים שזאת סופי, זאת בעצם רומי. היום הפרק התחיל עם מסקנה (שלי לפחות) שבכלל זאת צריכה להיות זואי! כי זואי מחביאה את הספר מדילן וזה מה שמסכן אותו ואז כמה זמן אחר כך מגלים שהבת של קאיראן נשלחה כדי לסכן את דילן ושיהיה להם בן ובסוף הפרק סופי מתחילה לדבר על זה, אז אולי זאת בכל זאת סופי?

למעלה