פרק 132 - מילה של פיראט

אולי זואי

היא הבת של קאיראן??
לא הבנתי מה המטרה של האדיוט הזה להשמיד את העולם... מילא הקונגים, לא רוצים שהסטורית עתיד מפוארת תמחק והם יעלמו...

B R A Y E R

New member
מנהל
ב2 הפרקים האחרונים - טוויסטים מאוד מעניינים

וכמו אחרים, גם לי עלו חשדות לגבי יהלי.. גם לי יש תחושה שהוא הבן של דילן שקאירן השתיל לו זכרונות של יהלי.... כמו כן גם אני לא לגמרי בטוח שמדובר בסופי.. מאוד הייתי רוצה שכן כי אני לא אוהב את הדמות שלה, ואוהב יותר את רומי. יכול להיות שזו זואי? שהמשימה הבאה שקאיראן יתן לה זה לפתות את דילן? אין ספק שנהייה מעניין:)

שירטע

New member
לכל מי שאמר פה שאולי זו זואי - אני לא חושבת

כי את זואי אנחנו מכירים מהעונה הראשונה, שקאיראן עוד לא היה קיים בכלל. קצת מוזר שהיא הבת של קאיראן. חוץ מזה, תחשבו - נניח וזואי היא הבת של קאיראן והיא בעצם תפתה את דילן עוד מעט. וסופי היא לא רעה בכלל והיא טובה וגם דילן מאוהב בה וכל זה. אז מה עם רומי? כאילו, יש משולש אהבה בעונה הזאת, אבל אם סופי היא טובה וזואי היא הרעה אז ודילן מאוהב בסופי אז לא תהיה לרומי בכלל הזדמנות להיות עם דילן. אני חושבת שהכוונה של סבסטיאן בנבואה הייתה לסופי/רומי [אני מאוד רוצה להאמין שזו סופי כי אני לא אוהבת אותה, וגם בגלל כל מה שהיא אמרה עם הילד שלהם מהעתיד, אבל גם יכול להיות שזו רומי] האפשרויות שיש, הן: או שסופי היא הבת של קאיראן, ואז אחרי שדילן יגלה את זה - אולי הוא יעבור לרומי. או שרומי היא הבת של קאיראן וסופי היא הטובה ובשלב מסוים רומי תפתה את דילן ואז בסוף הוא יבין שהיא רעה ויחזור לסופי. אני מקווה שזו האפשרות הראשונה, אבל אי אפשר לדעת. ולגבי הבן של דילן והבת של קאיראן - גם לי נראה שזה יהלי. קצת קשה לי להאמין שקאיראן פשוט יחזיר את יהלי האמיתי בלי שום בעיה [כאילו, כן, זואי צריכה לעשות מה שהוא אומר אבל זה נראה לי מעט מידי]. מאוד יכול להיות שזה בעצם הבן של דילן שהושתלו לו הזיכרונות של יהלי.

פרק 132-מילה שלפירט

פרק גדול! בטוח שהבן של דילן וסופי זה מישהו שאנחנו מכירים,האופציות הן: יהלי,דניאל והוגו. אם מישהו חושב שיש עוד אופציה שיגיד. למה הוגו לא יכול לגלות לדילן ולחבורה שהוא מכיר את אסתר ועובד איתה? בסוף העונה נרא לכם שסול,ליבי,רון,ג'יני,מקס וצ'יף יחזרו לחיים? סופי יודעת שהיא הבת של קאיראן? לדעתי לא,כמו בעונה השנייה,אם ליבי ודילן,קאיראן גורם לדברים לקרות הוא לא מבקש... תודה למי שעונה !

למעלה