לכל מי שאמר פה שאולי זו זואי - אני לא חושבת
כי את זואי אנחנו מכירים מהעונה הראשונה, שקאיראן עוד לא היה קיים בכלל. קצת מוזר שהיא הבת של קאיראן. חוץ מזה, תחשבו - נניח וזואי היא הבת של קאיראן והיא בעצם תפתה את דילן עוד מעט. וסופי היא לא רעה בכלל והיא טובה וגם דילן מאוהב בה וכל זה. אז מה עם רומי? כאילו, יש משולש אהבה בעונה הזאת, אבל אם סופי היא טובה וזואי היא הרעה אז ודילן מאוהב בסופי אז לא תהיה לרומי בכלל הזדמנות להיות עם דילן. אני חושבת שהכוונה של סבסטיאן בנבואה הייתה לסופי/רומי [אני מאוד רוצה להאמין שזו סופי כי אני לא אוהבת אותה, וגם בגלל כל מה שהיא אמרה עם הילד שלהם מהעתיד, אבל גם יכול להיות שזו רומי] האפשרויות שיש, הן: או שסופי היא הבת של קאיראן, ואז אחרי שדילן יגלה את זה - אולי הוא יעבור לרומי. או שרומי היא הבת של קאיראן וסופי היא הטובה ובשלב מסוים רומי תפתה את דילן ואז בסוף הוא יבין שהיא רעה ויחזור לסופי. אני מקווה שזו האפשרות הראשונה, אבל אי אפשר לדעת. ולגבי הבן של דילן והבת של קאיראן - גם לי נראה שזה יהלי. קצת קשה לי להאמין שקאיראן פשוט יחזיר את יהלי האמיתי בלי שום בעיה [כאילו, כן, זואי צריכה לעשות מה שהוא אומר אבל זה נראה לי מעט מידי]. מאוד יכול להיות שזה בעצם הבן של דילן שהושתלו לו הזיכרונות של יהלי.