שרשור גמדי ליום חמישי 12/5

מאיה'לה, כמה געגתי אליך, חיכיתי

חיכיתי, בכיתי בכיתי, מתיאוכל שוב להגיד שלום לך. מקווה שחזרתם בשלום לביתכם. שהנסיך נהנה מהמסעדה ושישנתם טוב. בקשונת לי אליך - תמונה או שתיים, יעזרו לי לחשוב על עוד תשורות. עכשיו, כנסי עמוק עמוק ללבך, אולי מסתתר שם איזה חשק קטן, רצון קטנטן למשהו שתשמחי לקבל מגמד קטן, זה הזמן לגלות לי את צפונות ליבך. מקווה שאהבת את מתנתי אתמול. רמז 8: למפגש הגמדים-ענקים כנראה לא אוכל להגיע, כי גרה אני רחוק ממקום המפגש.

maya28

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

קודם כל תודה על כל ההשקעה , אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שאני נהנת מהמשחק הזה. דבר שני שמתי תמונות של יואב בגלריית התמונות , בקטגוריה - אשת השבוע maya28 . דבר שלישי אני הולכת לעשות עכשיו סיכום של כל הרמזים שלי ולבבוק מי את. ואיך היה אתמול ? חזרתי הביתה עם 2 ק"ג מיותרים , לא יכולתי לזוז ועוד היום אנחנו נוסעים לעשות על האש ואין לי מושג איך להתמודד עם כל זה. חוץ מזה היה נחמד , לצאת מהבית , אווירה שונה , מזה שאני רגילה אליה כל יום בבית. זהו בערך.מקווה שגם אתם נהנתם , מהלהיות ביחד וזה יכול להיות גם בבית. מאחלת לך המשך חג נעים ושמח.

maya28

New member
לא יכול להיות שראית , שמתי אותן

רק היום. את בטוחה שאת מסתכלת במקום הנכון ? בגלריות יש רשימת לינקים בצד את בוחרת אשת השבוע maya28 ולוחצת על זה ואז יופיעו תמונות של יואב.

ואייי, התמונה שלו עם הגד הצהוב.....

מדהים הילד, איזה מבט. חבל שהוא קטן מהקטנה שלי, אבל מי יודע...... גם אני גדולה מבעלי בשנה.

maya28

New member
תודה ../images/Emo24.gif

הגיל לא קובע , אלא הבגרות של האדם . כך לפי דעתי. חוץ מזה הוא כבר משודך למלא בנות שאין לי מושג איך אני אצא מזה

חמדתי....../images/Emo24.gif

אלף אלפי התנצלויות על אי כתיבת הודעה ביום שלישי
.
הקטנטן הציק.
הגדול השתלט על המחשב. היה צריך פתאום ודוקא היום לסיים מצגת
. בקיצור עד שזכיתי לעלות למחשב הבנתי שזה קצת לא לעינין ולכן אלפי אלפי
ות. ומה נאחל ביום העצמאות הזה
.
שיהיה יום נהדר! ותוכלו לטייל עם אדוה, ולבקר בכל פינה בארץ שאין בה מנגל שלא ידבק הריח לבגדים.
ושיהיה יום מלא שירים. ושוב אלפי התנצלויות בגלל ה
ים שבחיי אחד עוד ישן
(נחשי איזה מהם). והשני פה מנסה למשוך את העכבר ובעיקר את ת'שומת הלב שלי. יום ללא גן ומה אמא עושה ככה לא מתיחסת ועל המחשב
. את ההודעה הזו לקח לי לכתוב שעה וחצי
ממחר נחזור לשיגרה. אני חייבת לך עוד כמה רמזים

../images/Emo168.gifושיר

מעיין ביצוע: אביתר בנאי מילים: חנה גולדברג לחן: קורין אלאל כשהרוח בנשמתך פורעת כשבחושך אתה יושב לבד כשהשמש לא מנסה לגעת כשהפחד אוחז בך לאט כשצוחקת מכשפת היער כשצורח עורב על החלון מתקרבת, והיא חדה כתער מתגנבת איזו תחושת אסון אז מתוכך פורץ מעיין הוא מתגבר ומתגבר ואז אתה חזק

מעיןבר

New member
איזה שיר מקסים!

סליחה שאני מגיבה רק עכשיו. טיילנו כל היום ורק עכשי הגעתי למנוחה ולנחלה
אני כבר ממש ממתינה לרמזים שלך
מתה מסקרנות

בוקר טוב וחג שמח

לפני שכולם יוצאים לנפנף
אני כאן כדי לברך שיהיה לך יום מדליק עם משפחתך יום עצמאות שמח
, מלא כיף! חג שמח!
גמדה

../images/Emo104.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif

בוקר טוב לך ענקית איכותית . יום עצמאות שמח .
רמז קטן - אני כותבת לעיתים רחוקות .

דפנה מי

New member
בוקר טוב ושמח../images/Emo166.gif

את עליי ממש מקשה
אני צריכה רמזים הרבה יותר עבים-בבקשה. אני מנחשת שפעם שלחת לי קופון (או אני לך?) או משהו דומה בפורום הורים ותינוקות, אבל אני ממש לא זוכרת למי ומתי ולהיכן שלחתי, כי עשיתי זאת כמה פעמים ואני לא שומרת הודעעות
אז מבחינתי עד עדיין ממש אנונימית

libi4

New member
חג עצמאות שמח לגמדתי../images/Emo166.gif

גמדתי היקרה לך הבוקר נכנסתי להגיד בוקר טוב ויומנעים איני חורזת נפלא כמוך אך את מבינה אותי
מאחלת לך ולמשפחתך יום מקסים
ברחבי המדינה והרבה חום ואהבה
ממני...

gamadibi4

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

היום אין חרוזים. יש רק תקווה שהחג עבר בכיף ואיחולים לסופ"ש נעים. החרוזים יהיו חרוזים של איש אחר: אין לי ארץ אחרת מילים: אהוד מנור לחן: קורין אלאל אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי. לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה.

דליה יקרה שלי../images/Emo99.gif

מאחלת לך אני יום עצמאות כלבבי מנגלים,מרשמלו והרבה חיוכים באויר יומהולדת למדינה
ד"ש חם לכל המשפחה
והרבה אהבה
ממני גמדתך...

למעלה