שרשור גמדי ליום חמישי 12/5

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

כבר יומיים לא התראנו , אני קצת מתגעגעת.
לפני יומיים לא הופעת , ואני כתבתי לך הודעה , מקווה שלא הגבת מהסיבה שלא ראית אותה אלא כי פשוט לא היית כאן.
מקווה שהיה לך יום עמצאות שמח ,
מקווה שאת מהלל מאושרים וישנתם טוב בלילה.
מקווה שיהיה לך המשך יום נעים ומלא הפתעות נעימות.
אז אני אתן לך כמה רמזים: 1. יש לי ילד 1. 2. אני גרה בתל אביב. מקווה שנפגש בקרוב.

אבל אבל אבל

אני כן עניתי קצת מאוחר כי הלל קצת מילל בזמן האחרון
. בכל מקרה שוב תודה
ותודה תודה גם על כל הרמזים עכשיו צריך להפעיל קצת תאים אפורים
מקווה שקיימת מצוות יומעצמאות ונפנפת עד כלות כוחך
(למה לעזאזל אין איקון של סטיק?) שיהיה לך ערב מקסים מקסים מקסים יעל

../images/Emo102.gif../images/Emo165.gif../images/Emo39.gifrnati rnati

ממש ממש רגע לפני היציאה למינגול מאחלת לך יום עצמאות שמח ונעים "ניפגש" בערב...

rnati

New member
תודה תודה

מרוב מנגלים פספסתי את האוכל לא אכלנו בראשון כי תכננו לאכול בשני אבל עד שזזנו כבר סיימו שם את האוכל
ובכל זאת היה נפלא

../images/Emo41.gifיום עצמאות שמח לכל המשפחה../images/Emo41.gif

מקווה שנהניתם אתמול בערב ובעיקר לירי המקסימה|משיקה|. שיהיה לכם המשך יום מקסים, המשך חגיגות וזלילות

../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif בוקר טוב וחג שמח ../images/Emo104.gif

מה שלומך היום ענקית יקרה? ספרי כיצד את חוגגת. אנחנו חגגנו אמש ולכן היום ישנו הרבה. אני חושבת שנישאר היום בבית וננוח (עד כמה שיתאפשר...). חג שמח לכולכם, גמדה עייפה

אתמול הלכנו לארועי העיר, התחיל

באיחור של מעל שעה וקפאנו מקור שם. היה נחמד, פרשנו לקראת 11 בלילה. שאלת מה אני רוצה? אני רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןן הקטנה קמה כמה פעמים לינוק וב-5 ינקה עד 6 ואז היא המשיכה לחרופ ואני כבר קמתי כי התעוררתי כבר. עכשיו אני שפוכה. הכנו קצת על האש, מתחת לבית, עכשיו מחסלים את האוכל. הזמנו חברה של הגדולה. מאחלת לך הרבה מנוחה (גם בשבילי).

היי, מקווה שנחת קצת. אני דווקא

הצלחתי לנוח לא רע בכלל. הבן הערני שלי לשם שינוי שיתף פעולה וישן גם. מאחלת לך לילה טוב ושינה רצופה.

איך אומרות הפולניות? אני אנוח

כבר בקבר.... נקווה שהקטנה תצליח מתישהו לישון קצת יותר משעה וחצי-שעתיים רצוף.

גמדר לצ

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo104.gifחג שמח להדר!!!

חג שמח לך הדר ולבנך המתוק והנהדר נשיקות הבאתי לך מלאן ואיחולים ליום מצוין שתאכלו הרבה "על האש" ותהנו מכל מה שיש! רעיון למתנה כבר יש, אבל מה תרצי עוד לבקש? אשמח למלא בקשותייך מיד הרי זה תפקידי בתור גמד! ובינתיים, זר פרחים שתראי ותחייכי כי גם ביום חג אני כאן מתייצב בדיוק בזמן! נשיקות ליום מלא כיף! מגמדר לצ שאינו מתעייף.

הדר לצ

New member
תודה רבה גמד נחמד ../images/Emo39.gif

חג שמח גם לך
ולדגיג הקטן שבאמתחתך
מקווה שאתם חוגגים כמו שצריך. אנחנו כבר אחרי החגיגות ועכשיו הזמן לנוח. תודה גמד שלי על מחשבות למתנה בשבילי. אין לי בקשות מיוחדות, כל מה שאקבל אוהב מאד. נשיקות גם לך עד הירח ובחזרה. אני

ושתיל'ה

פולניה שלי, א שיינע מיידאלע
ווס הערצאך בדיר? ביליתי את כל יום העצמאות בצחצוח היידיש שלי לכבוד מפגשנו הקרב
. שמתי שניים געפילטע פיש על האש יצא פיצוץ. ככה עם קצת חריין בפיתה. נשבע לך, עליתי פה על משהו. זה סטארט אפ. רק נשאר לי לצחצח את המתכון של הקלופס וזהו. אני מוכן. אפיל אותך ברשתי בארוחת מלכים שכזאת. לא לדאוג. לא אקלקל את הדיאטה של אהובתי (10.5 קילו
). יש לי מתכון מעולה לדיאט רגל קרושה
. שלך באהבה, אחשורוש, דער קליינע מלך. נ.ב. מקווה שאת עדיין חוגגת את יום העצמאות עם אנשים שאת אוהבת ונהנית מכל דקה
וגם - יש לי בן קטן נחמד (התפלק לי רמזון)

למעלה