שרשור גמדי ליום שישי

אוף אוף אוף

אני לא מצליחה לתפוס אותך בכלל
הלל חתולון פשפושון מקסימון שלא אוהב לישון (אז בואי תנחשי מה קורה לאמא שלו
). מבטיחה (ברזל) לנסות לתפוס אותך בשבוע הבא. סופשבוע מקסים!

../images/Emo124.gifטלי יקרה, לא זנחתי לא נטשתי

רק את עצמאות המדינה חגגתי הרחק מביתי ןממחשבי אנא סלחי לי אמנם לא כתבתי לך אתמול אבל חשבתי עליך המון וקיוויתי בכל לבי שאת חוגגת ונהנית מהחג עם משפחתך ויקיריך לסופהשבוע אאחל לך שלווה ונחת והרבה מנוחה ותני לאדר המקסים נשיקה ממני ומבתי הגמדית (רמז ראשון)

הי גמדת יקרה!../images/Emo24.gif

גם אני את עצמאותנו חגגתי וביליתי עם משפחתי וזיקוקים ראיתי (ואדר נורא כעס עליהם...) ושמחה לראותך פה היום כיף שאת פה וגם בתך מהרמז הראשון (אפשר עוד רמזים??? אני במתח...) אז לך ולמשפחתך שבת שלום ו
המון!!!

שבת שלום לך ענקית יקרה ../images/Emo119.gif

אנחנו בדרכנו לארוחת ערב אצל ההורים של האיש אז רק קפצתי לרגע לאחל לך ערב טוב ולילות שקטים ושלמים. אוהבת, הגמדה

תודה לך גמדה, שיהיה לכם בתאבון

מה התוכניות שלכם לשבת? את רוצה לרמוז לי מי את?

גמדר לצ

New member
הדר לצ! הנני!../images/Emo124.gif../images/Emo24.gif

איך עובר לך יום השישי? הנה הכנתי גימוד אישי, לא משהו מי יודע מה, רק חיבוק אחד ו
חמה שיהיה לך לילה נעים, עם חלומות ורדרדים עם שמיכה נעימה ובעיקר עם הרבה... שינה! רוצה את הירח? הנה הבאתי לך, כדי שישמור עליכם הלילה ועלייך יזרח. לילה טוב ושבת שלום! ומקווה שתראי את השרשור עוד היום.

הדר לצ

New member
הספקתי. תודה רבה ../images/Emo24.gif

מאחלת גם לכם לילה שליו ושקט. אני מתה מעייפות ודורון נרדם לנו עכשיו אז נראה לי שאני אלך לבהות קצת בטלויזיה ולהרגע. תודה מתוקה על תשומת ה
ו
ענקית בחזרה.

שלום לך ענקית נפלאה

איך עבר החג? אני נסעתי לבקר את שאר הגמדים ביער, היו זיקוקים והיה שמח אבל כל הזמן חשבתי עלייך, ועל הפתעות ומתנות.......... ככה זה- אני גמד משקיען........ שיהיה סופ"ש קסום ונפלא, מלא אור, רינה וגילה

אלינה12

New member
תודה גמד נחמד

החג עבר מצוין וחבל שניגמר. לקחנו את הילדים לראות זיקוקים. בועז נרדם מייד אחרי הזיקוקים, יפעת נהנתה מאוד ובדרך חזרה נרדמה באוטו. היה ממש כיף! גם לך סופשבוע מקסים!

לפני שיהיה ממש מאוחר!../images/Emo124.gif

חזרנו הביתה ממש לא מזמן בילינו יום שלם עם חברים ואני כל הזמן חיכיתי להגיעה למחשבים כדי לשלוח לך ד"ש והמשך ערב נעים!
מחר גם לא לדאוג, אגיעה מאוחר, אבל מבטיחה לפצות
גמדה

למעלה