תכנון שבועי

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifבהצלחה במתמטיקה ../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

yardenise

New member
../images/Emo185.gifחחחחחחחחחח ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

בהצלחה, שבוע מעולה

Noa L black

New member
הו גאד בהצלחה לך!

אצלי מבחן במתמטיקה אומר המון בכי והמון קפה שחור. אבל זה רק מפני שאני גרועה ביותר ^^ בהצלחה 3:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifתודה כולן../images/Emo23.gif

כל הלחץ שלא היה בימים האחרון, מתנקז עכשיו. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי אלוהיייים ;-;

שבוע טוב :)

יום ראשון: יושבים בבית, על טבעי (ראיתי רק 4 פרקים -.-), להתכונן לאזרחות, לעשות ש"ב במתמטיקה, להתראיין לאיזה שהיא עבודת חקר, עוד פרק של על טבעי (סצנת סקס עם דין אהאהאהא!!)
יום שני: להיות בבית עד 14.30, לראות פרק של על טבעי(ראר!), ללכת לבגרות, לחזור, לנסות להמשיך להשלים עבודות וכו', אולי לראות עוד פרק של על טבעי (אופ, מצמצמת את הפרקים מ5 ביום לשני פרקים -.-)
יום שלישי: בצפר -.-, קורס פסיכומטרי בב"ש, לא ידוע לאן אני חוזרת O.O"
יום רביעי: בצפר, לעשות ש"ב של פסיכומטרי, אולי טסט כי המורה שלי חרא, בתקווה לראות על טבעי
יום חמישי: ושוב בצפר -.-, לסיים ש"ב, ושוב בתקווה לראות על טבעי
יום שישי: קורס פסיכומטרי, לחזור הבייתה מתה מעייפות, לנוח, לראות על טבעי!, אולי לצאת...
יום שבת: להתכונן למבחן בכימה(נראה לי), לראות על טבעי ולסיים את העונה הראשונה!!

yardenise

New member
../images/Emo185.gifחברה שלי ממש מכורה לעל טבעי ../images/Emo6.gif

אני לא ראיתי אפילו פרק אחד
אבל ממה שהיא אומרת זה נשמע טוב
שבוע מעולה!
|

../images/Emo204.gif*גיחוך זדוני*

*מחככת ידיים באושר* צפוי לי מקום בגןעדן ביחד עם כל מי שצפה בעלטבעי. *SMUG* סתם. זו אחלה סדרה. שווה לצפות.

../images/Emo204.gifעלטבעי ../images/Emo99.gif

מה הם עשו לכם בעונה שישית, מה. ;;;;;;;;;;;;;;;; והו, גאד, דין.
וסאמי.
(J2 FOR EVER!
) (אגב, שנה שעברה סיימתי את כל 4.5 העונות ב-3 שבועות. אז.
) ובהצלחה בבגרות/מבחנים!

שקט -.-

אני בפרק 15 של העונה הראשונה!!! ואני מתה לראות את העונה השישית, אבל בו זמנית אני רוצה לראות הכל XD את רואה אותי כזה בקטע שסם התנשק עם איזה מישהו כולי מתלהבת ואז רוצחים מישהו ואני עדיין שמחה מרמת היופי של סם XDDDD וכן, רציתי להשיג אותך אבל אני לא אצליח, יש לי יותר מדיי מה לעשות -.-

../images/Emo204.gif../images/Emo3.gif

תראיתראיתראי, זה פשוט מדהים.
לפחות 4 העונות הראשונות. כשאת מגיעה לעונה 4 תגידי לי-- גאד, אני רוצה לדבר עם מישהו על זה. DDD:) נו, וכמובן שתתלהבי מהיופי של סאם, גם אם רוצחים מישהי. XDDD

חחחחחח אני מתה לראות...

חחח חברה שלי גם רוצה להתחיל כי אני מתלהבת מסאם ודין מלא XD אז היא התחילה בקטנה.. והפחדתי אותה עם בלאדי מרי וזה היה קורע XDDDDD אני פשוט מוכשרת... ברגעים הכי לחוצים ומלחיצים אני מתלהבת מהיופי XD

../images/Emo204.gifראיתי את הפרק עם בלאדי מרי

(זה 1X11? או 1X08? לא זוכרת כבר. XD) והפסקתי אחרי פרק 11, בערך, של העונה ה-1. זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את זה.
אחרכך התחלתי מהתחלה ולא יכולתי להפסיק. XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאיך זה שהייתה לכם בגרות היום?

זה לא אמור להיות תאריך ארצי? כי אצלנו לא הייתה לאף שכבה... שיהיה שבוע מעולה

למעלה