הYוJה והתJ!Nה- *צ*7!ת JN!X!ת

../images/Emo152.gif../images/Emo99.gifהYוJה והתJ!Nה- *צ*7!ת JN!X!ת

יש מלאאאאאאאאאא תמונותתתתתתת מהתחרותתתתתתתת שהייתי שם בבית בענקקק בסלון או שאני שם תשומר מסךך שלי או סתםםםםםםםםם הייתי תולה בענקק קיצר תמונות שאני מסתכל ואומררר י=צ=י=ר=ת א=ו=מ=נ=ו=תתתתתתת... והיו כמה בעונות>>>>>>>>> יצתירת אומנות של הטבעעעעעעע כפרעליהההההההההההההה>>>> **שללללמממוווותתתתת**

Manga136

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

ואחר כך אתה אומר שאנחנו מסכימים פעם ב-100 שנה... נו באמת

תאמת אני מופתעעע רצחחחח../images/Emo2.gif../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif

הייתייייי מופתע שאתה מסכים עם הרובבבבבבבבבב... נשמע לי מוזר רצחח מימך XD: אבל מצד שני אי אפשר להתווכח עם התתתמוונוות האלה :]]. ואין לי ש=מ=ץ אבל נראליי עונה 7 יהיו כמה יצירות אומנותת כי המתמודדות מבחינת יופי די מכוערות ב99% כמו עונה 4 שלא יצאו תמונות ייווופיי טהוררררר (אני דווקא מעדיף יופי טהור) כמו עונה 55 אז בגלל זה יצא יותר אומנוווווווותתיי כמו הפילללל והחיוווווותתתת ובכלל רוב השוטים שמה.. נראה XD:

עונה 1 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זאת העונההההההה עם הכי הרבה יצירות אומנות בהיסטורררררררייההה של התחרותתתתתתתתתתת... והם כמובןןן של שאנוןןןןןןןן המושלמממתת ואדריאן שהייתה חמודהההההה+ ה=======יצירת אומנותתתתתת

היא ע=ו=צ=ר=ת= נשימהההההההההההה

לגמרייייייייייייייייייייייייייייייייייי אחת מיצירות ה===אומנות של ההיסטוריה+החייםםםםם מת על התמונההההההההההה הייתי תולה בענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אפילו שזה כביכול דוגמנות יותר ספורטיביתתתתתת יש בזה משו אומנותייי ואלוהייייייייייי

ושל אדריאןןןןןןןן>>>../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כמובןןןןןןןןןןןן שגם התמונה ה100ממת שלה של העירוםםםםםםם ששמתי כבר בשקסיותתתתתתת לדמרי יצירת אומנות קפיצה מTהיNההההה

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo142.gif

עונה 1~ הנחש של ג'יזל. עונה 2~ שנדי ביופי טרופי. עונה 3~ אווה בקימונו. עונה 4~ נאימה בריקוד אפריקאי. עונה 5~ ניק בבוליווד. עונה 6~ הקאברגירל של ג'ואני.
לעונות הבאות... עונה 7~ מלרוז בבריכה. עונה 8~ רנה בריקוד אוסטרלי. עונה 9~ הת'ר מעשנת.

עונה 2../images/Emo41.gif

ה=====יצירת אומנות של התמונה זאת זאתייייייייייייייי>>>>>>> בלי ספקקקקקק הזוכה אפריל המדהימהההההההההההה מבחינהת תמונת יופייייייי היא יפההההההה אבל היא יותר יצירת אומנותתתתתת

עונה 3../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמונההההההההה מדהימההההההההההההההההההההההההה ומטמטמממממממממתתתתתתת מרוב שהיא 100ממממתתתתתתתתתתתת... ה===זוכההההההההה

וכמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

ה====יצירת אומנות של עונה 3.... גאדדדדדדדד זה גאונייי ושל כל השאר יצאוווו מ=הה מכוערותתתתתת **סגידההההההההההההההההההה**

עונה 444../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

התמונהההההההההההההההההה הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יצירררררתתתתתתתתתתתתתתת אומנוווווווווותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת בהיסטווווווווווווווווווווווווווווווווררררררררררררריייהההההההההההה שלללללללללללללללללללללללל התחרוווווווווווווווווותתתתתתתתתתתתת המילה יצירת אומנות הומצאאאאאאאאאההה על התמונה הזאתתתתתתתתתת פשוט ג=א=ו=נ=ו=תתתתתתתתתתתתתתתתתתת אני רואה פה פילללללללללללל לא בנאדםםםםם ופיל מושלםםםםםםםםםםםם פשוט לתלות בענקק בסלוןןןןןןן תמונה אלוההההההההההההההההיייתתתתתת!! באמת אלוהייייייייייתתתתתתתת! ובכללל כל הפוטושוט הזה מושלםםםםםםםםםם כולל מישל ונאימהההההה תמונות גאוניות ועוצרות נשימהההההההה גם לבחורות מכוערות בטירוף כמו מישל ונאימה.

Manga136

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo142.gif

חוץ מפיל של קיניה אני מסכים בנוגע להכל

../images/Emo99.gif אבל הפיל של קיניהההההההההה../images/Emo47.gif

תמונהההההה אלוהייית מרוב שהיא גאוניייייייייייתתתתתתת אתה פשוט שונא אותה XD:

למעלה