הYוJה והתJ!Nה- *צ*7!ת JN!X!ת

לג'וני בויייייי>>>

פשוט לא יכולתייייייי להגיב לתגובה שלך בגלל שיש ספויילללללללללררר על העונות הבאות למטהXD: א- הללוווווווווווואייייייייייייי ששאנון הייתה בעירום. זה היה יכולה להיות התמונה הכי מדהימה בהיסטוריה של התחרות.. ב- הטעם שלך משתפר מיום ליוםםם הביוטי שוט של אמנדה תמונה אלוהייייייייייתתת לגמריייייייי וניקווווווווווווולליי סגידה ודניאלללללל בבגד ים לגמרי יצירת אומנותתתתתתת של הטבע ג- ה=ר=ס=ת עם שנדי אבל נוותר לך XD: אחלה טעםםםםםםםםםםםם! ונראלי שאני יסמוך עליך שעונה 7 אנלא יאהב אף תמונהההההה... LOL למרות שבטוח 1 אני יאהב אפילו מעונה 4 שהייתה זוועתית אהבתי ל=פחות 5 וקיניהההההההה הפילהה... ועונה 8?? מענייןןןןןןןן מה רשמת

JoNy Boi

New member
אמ תראו

LOL אני יודע ששאנון לא רצתה להצטלם בעירום במשימה..וחבל!
זאת רק פנטזיה זה היה בצחוק...ובקשר למה שאמרת אז שנדי היא לא פייבוריטית גדולה שלי...סתם התמונה של שנדי הייתה די מושכת כזאת
עונה 7 כמו שאתה יודע היא די עונה של גברים..התאומות, אייג'יי ועוד הרבה וגם ג'יידה..שהדעה שלי לגביה כל רגע משתנה..אבל עכשיו זה סופי!
ובקשר לעונה 8...אני רק אומר לך שאת הזוכה...אתה הולך ממש לאהוב=] למרות שמקום שני בעונה 8 היא אלוהית עם יופי מסנוור לדעתי..

../images/Emo99.gifשאננננננננננננוווןןןןן

כפרעלייייייייייהההההההה... כמה אני מחכה לעונה 8 רק אלוהיםםםםםםםםםם יודע רק שאני לא יתאכזבבבבבבבבבבבב!! ועונה 7 זה העונה הכייייייייי גבריייייייייייייתתתתתתתת בהיסטוריה של הקומפוטישן...ה=כ=יייייייייי..יש שמה לפחותתתתתת 8 מתמודדות ג=ב=ר=י=ו=ת שזה אומר שיש סיכוי רצח שהזוכה גבריתת אין אין ...פשוט פאתטטטטטטטטטטטטטטט ועוד עם כל המדהימותתתת שהיו באודישניםםםםםםםםם
מוקדש לטיירההההההה עלח הבחירה הכי זוועתית של הנבחרתתתתת.. זה יותר מעצבן מעונה 4 כי ב-4 כבר מהאודישנים כולם היו זוועה ואלה שנבחרו עוד היו יחסית פסדר.. אבל פהההההה?? היו לא פאקינג בנות כמו ג'יייייננננג'ר ג'זללללייןןןןןן ואוויטהההההה והיא שמה לי את הגבריותתתתתתתת:((((((((((((

JoNy Boi

New member
סתם לידע כללי

סתם לידע כללי...מי הפייבוריטיות שלך? לפחות 5..שאני יידע אם אתה הולך להיות מרוצה מהזוכה..

כלללללל המדהימותתתת מהתמונות שלייייייייייי

שזה כמובןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן: עונה 1- ש=א=נ=ו=ן עונה 2- אפרייייייייייייייייייללללללללללללללל המדהימהההההההההה+קמיל+מרסדס ושרהעל הגבול עונה 3- אמנדההההההההההה ה100ממתתתתתתתתתתתת ואן אחרי התוכניתתת עונה 4- טיפאנננננננננייי רבקההההההההה והפיל של קיניההההההההההה המדהייימהה עונה 5- נייייייייייייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקווווווווווווולללל האלוהייייייייייייייייייתתתתתתת הפייבוריטית הכי גדולה לסדרה עם האלוהית כמובן.... אבל גם קוריןןןןןןןןן קיייייייייייללל וניק עונה6- האחתתתתתתתתתתתתתתתתת והיחידההההההההההההההההה אהובת חיייייייייייי האלוווווווווווווווווההההההההיייייייייייייייייתתתת והסגידההההההההה... ד=נ=י=א=ל.

ומעונההההההההה 7 הפרק של האודישנייםםם>>

ג'ינגררררררר הטופ מודללללללליתתת אוייטה האינדיאניתתתתתת היאפפההה ג'זזזלליייןןןןןןןןןןן המדהימהההההההההה כל אלה מאלה שלא עברו:( ומאלה שעברו---> מגגגגגגגגגג מלרוז וברוקקקק אלה שלא עברו יותר מדהיממממממממממותתתתתתתתתת איך הם לא עבורררר?? :(((( עצובי צובי.

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif מתמודדות עונה 8

אל תדאג, ג'זלין תהיה בעונה 8

../images/Emo41.gifיצירת אומנות בשבילי זה...

ולמרות שיש תמונות מהממות נוספות, הן לא יצירות אומנות, אלא יותר פוסטרים יפים למספרה יוקרתית עונה 1 אדריאן שאנון ואיליס עם הנחש עונה 2 אהבה עירומה משהו כזה של יואנה ושנדי עונה 3 אמנדה, אווה ויהיה יהלומים ועכבישים עונה 4 כלום עונה 5 תמונה שבאמת ראויה להיתלות ונחשבת בעיני יצירת אומנות.... בריטני בג'ונגל עונה 6 כלום
[עונה 7] עונה 7 מלרוז הרבה שלה וגם קארידי (דגש על שחור לבן, מים שוורים)

שכחתי...

עונה 1 - שחור לבן אדריאן שאנון
[8-9] 8 - ג'זלין ורנה כמה וכמה שלהן. גם של נטשה על הדרך 9 - ה-תמונה לסלון: שאנטל על הגג חח

חחחחחחחח אוי אוי אוי מה יהיה איתי?../images/Emo6.gif

אבל זה בגלל שבשבילי 4-5 זה כמו עונה אחת ומשעממת.

מהההההההההה?????????????????

4 זוועתתתתתתתתית 5 המתמודדות הכי חזקות בהיסטוריהההה של התחרותתתתתתת 555555 שליטטטההההההה ל=נ=צ=חחחחחחחחחחחחחחחחחח... 7 משעממתתתתתתתתתת.

NP16

New member
כל אחד וההעדפה שלו! לא, זה לא עובדה.

אני אישית בקושי זוכר משהו מהעונה החמישית,אני תמיד מנסה לחשוב מה זה היה שם,קודם אבוני או דיאן או קסנדרה או שרה שאם לא היו מליון שרות לא היייתי יודע שהייתה שם בכלל או שבכלל קייל הודחה לפני או אחרי קורין , וגם בעונה הרביעית אני קצת שוכח, ובשאר אני יכול לדקלם מתוך שינה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo6.gif פחות או יותר כנ"ל.

את עונה 5 ממש ממש שנאתי. במיוחד בגלל שלא הגיע לניקול לדעתי. (ואין צורך להגיב,אני לא אקרא את ההודעה שלך) הבנות שם היו ממש משעממות. עונה 4 הייתה דווקא לא רעה,בגלל קיילן ובריטני כמובן,וגם אהבתי את טטיאנה.

מה אתה מתייחס בכללל XDLLLOL

גם פה התגובהההההה מיותרתתתתתת... לא שווה תתגובה בכלל תלמד להבאא:) וניקוללללללללללללליייי ~סגידה~

JoNy Boi

New member
יש לה לוקק פשוט כובשש אין עליה../images/Emo99.gif

הפנים שלה אין זה משהו שלא רואים כל יום!! =]

למעלה