בית
משפט

חלק 4 -ואחרון../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

והחלק הבהחלט אחרון של השאלון הזה מה דעתכם על ספיישל בית המשפט שהכנתי
אהבתם או לא
בבקשה תגידו שכן עבדתי עליו לפחות5 שעות חיפוש שאלות לינקים ואפילו בדקתי את ההודעות לפני שאני שולחת אותם
כן..בדקתי בקומונה א הלינקים ושהכול בסדר לפני שאני שולחת
רק שתדעו שהספיישל הוא בערך14 עמודים בוורוד בגודל של 18
חח.. אז אני מקווה שנהנתם ולא חפרתי יותר מידי בנוסף אני מקווה שכל חברי הפורום יענו ויגיבו כי זה חשוב לשנה הבאה שתבוא על הפורום
שכולנו נראה מה חושבים על הפינות ודעות וכו.. חוץ מזה שאני ממש עבדתי קשה על כל הספיישל של בית המשפט ואם לא יגיבו זאת תהיה אכזבה עצומה
אז קדימה..בואו נראה מה תגידו
ומשפט סיכום קצר-מקווה שאהבתם ומזל טוב לפורום היקר
זכרו כשאתם עונים נסו לענות על הכול באותה ההודעה שתשורשר להודעה הראשית של הדיון הזה
שבוע מדהים
שלי

julie90

New member
עונה על חלק 4 ../images/Emo13.gif

ואחרון
. אז כמו שאמרתי כבר בסוף חלק 1, אני מורידה בפנייך את הכובע (שאין לי
) ואת באמת באמת ראויה להערצה ורק בגלל כל היוזמה והסבלנות לדעתי מגיעה לך האדמה אבל אני לא המנהלת פה אז לא בידיים שלי
. בכל מקרה, השאלות (בחלק הראשון לפחות) היו מעט ארוכות בשבילי מפני שהייתי צריכה לפתוח את רוב הלינקים כדי לבדוק במה מדובר מפני שאני לא מכירה את כל הפינות שהיו לכם כאן בשנה האחרונה, אבל אין דבר, זה הכרחי
. כמו שכבר אמרתי - כל הכבוד, מתוקה!!
שיהיה לכולם שבוע טוב ויומולדת שמח לפורום, אוהבת

always be me mc

New member
עונה על הכל../images/Emo178.gif:

הפינה-שרשור יצירות אליסה בסרטים
הפינה-בוקר טוב
הפינה-סיכום שבועי
הפינה-אליסה בבית המשפט
הפינה-שרשורי OFF
אין מצב אצלי שאין. אני חייבת מקום לשרשר אליו את כל ההודעות של תפוז הפינה-10הדברים שהכי
הפינה-תמונות חדשות של אליסה
ברור שתמיד.. זו לא פינה זה הכרח הפינה-
->
הפינה-שרשור התפקדויות חודש
זה טוב הפינה-פינת המציאות
הפינה-שלי מארחת
-->אבל כשיש חדשים הפינה-שרשור דסקטופים
תמיד
הפינה-שרשורי משחקים כמו מי שמעלי ומי שמתחתי וכו..
הפינה-יצירות אליסה מילאנו
הפינה-אליסה נגד
=> לא יודעת חח הפינה-החוליה החלשה
הפינה-סיפור בהמשכים
אני רוצה הפסקה מזה לזמן מה הפינה-הדייט הכי לוהט
הפינה-הראיון הבדיוני
אני לא סגורה על עצמי כי מצד אחד הראיונות מצחיקים ומצד שני זה חרוש בטירוף אז אני אומרת יש לעשות הפסקה מהראיון בדיוני ולהחזיר עוד כמה חודשים או חצי שנה כשפחות נרגיש שזה חרוש ומצוי. הפינה-השרשור הענק של אליסה בסרטים
, אין מצב כי עשינו כבר חח אבל שירשורי סוף שבוע מיוחדים כן. הפינה-שרשורי תוצאות הסקר של הפורום- אין לי ממש דעה מוצקת פה אז
ונראה מה האחרים יגיבו חח הפינה-זה או זה
הפינה-פינת חמשירים
זה יכול להיות נחמד הפינה-פינת דיבוב תמונות מצחיקות
תמיד XD THE DAILY10 הפינה-
בעיקרון אבל אף אחד לא רוצה הפינה-משחק התמונה הכי יפה-
חרוש בטירוף! הפינה-החידון אליסה
הפינה-שרשור הרקעים הגדול
בהנחה שנצא עוד מליון רקעים הפינה-שרשור 100 שאלות
לא הלך לנו אז לא חח הפינה-זהה את התמונה
הפינה-משטרת האופנה- אחרי מחשבה מרובה על זה אז כן
הפינה-הסירטון השבועי
חרשנו... הפינה-טקס פרסי המילאנו+החידון שעשינו לאחרונה על אליסה-
כרגע. אם בעתיד יהיו מספיק פרוייקטים חדשים ותמונות חדשות של אליסה אז באמת למה לא? אבל בינתיים קשה לי לראות אותנו עושים את זה שוב. הפינה-עימות אופנתי
הפינה-שרשורי יצירות
הפינה-שרשור הסרטונים הגדול-
עשינו כבר וגם לא הלך משהו אז מה הקטע לעשות שוב? הפינה-משחק מה הקשר
הפינה-אליסה מודיעה
לא כדאי להמשיך לחפור בעבר אלא צריך לחכות שאליסה באמת תעשה משהו חדש ואז יהיה אפשר לפתוח דיון על זה של שלי מודיעה הפינה-משחק האותיות
זה תמיד נתקע חח הפינה-שרשורי קשר
הפינה-משחק הגמד ענק
הפינה-השרשור הענק 50 סיבות לאהוב את אליסה
- עושים פעם אחת אי אפשר לעשות שוב. כאילו מה הקטע? הפינה-שרשור הסמלונים של אליסה
הפינה-פינת חבר השבוע
ממש צריך לדעתי כי כולם הם חברי השבוע
אבל אם בא לכם אז אני לא מתנגדת בתוקף בואו נגיד ככה חח הפינה-אני שונא או אני אוהב-
ממש אהבתי את זה
הפינה-משחק מצא את ההבדלים
אבל אין לי מושג איך לעשות את זה למרות שאפשר תמיד לנסות. הפינה-משחק זהה את הפרק
הפינה-59סיבות לאהוב את אליסה
שוב אי אפשר למחזר את זה ככה. אולי בעוד שנה שנתיים אפשר לנסות אבל בינתיים ממש לא. הפינה-תחרות הסירטונים
הפינה-משחק התכונות
דווקא נחמד שרשור עובדות אליסה מילאנו
כבר יש בטאגליינס וחפרנו על זה. החלק השני בספיישל בית המשפט שופט את הפורום הוא בעצם עלינו.. אנא ענו על השאלות הבאות-לגביכם בלבד 1-כמה פעמיים אתם נכנסים לפורום ביום-> לא זוכרת. באמת שלא. אין מספר קבוע ואני גם לא סופרת אבל מה שכן זה לעיתים קרובות. 2-האם יש לכם פינה שירדה מהפורום ותרצו לראות אותה שוב-> זה או זה 3-האם יש לכם רעיון לפינה שעדיין עוד לא הייתה בפורום ותרצו לראותה The Icon corner שקיבלתי בהשראה מפורום זהות בדויה אבל אם לא הצלחתם זהה את הפרק אז אני בספק אם ילך לנו בזה וכדאי לעשות. 4-האם תרצו לראות יותר שרשורי משחקים
5-בפורום יש המון שרשורים מהו השירשור שלדעתכם הכי השתתפתם בוהכי אהבתם להגיב בו ולכתוב דעות עובדות וכו.... השרשור שהכי השתתפתי בו א. הדיבובי תמונות ב. הסופי שבוע מיוחדים שם תמיד חיפשתי מידע ותמונות 6-מה דעתכם על ניהול הפורום[ושימויש לנו מנהלת נפלאהשנכנסת כל יום לפורום מגיבה משנה מתקנת מוחקת ומוסיפה-קחו את זה לתשומת ליבכם-> אני לא אובייקטיבית אז אני לא ממש יכולה לענות. מה שכן אני יכולה לומר זה שתמיד יש מקום לשיפור
7-איך תסכמו את השנה שעברה על הפורום-> שנה מלאת חוויות, טובות ורעות 8-מה תרצו לאחל לפורום בשנה הבאה-> שנה מוצלחת, שנה פוריה ומדהימה
9-במה לדעתכם אתם צריכים להשתפר על מנת שיהיה פורום מושלם-> לשתף יותר את חברי הפורום, להקשיב לחברי הפורום ושגם הם יפתחו פינות, ירגישו חלק מהחבר'ה ויצליחו להתחבר לקבוצה. 1-האם אתם נכנסים לעמודים האלה מידי פעם: לעמודי הפורום? כן זה דיי בשגרה אצלי כי לפעמים בא להוסיף, לראות, לשנות 2-אם כן כל כמה זמן: כפי שאמרתי זה קורה כל הזמן 3-מה תרצו לראות נוסף בעמודים האלו: אני רוצה שנפתח את המאמרים ונוסיף עוד ביקורות לסרטים שהופיעה שם אליסה או לחילופין ביקורות על הופעות שלה בסדרות(כגון מכושפות), וגם שאלות נפוצות ומילון מונחים היו יכולים להיות נחמדים(בעיקר המילון מונחים), אבל אני עוד חושבת איך להוציא אותם לפועל ובינתיים יש מקום לשפר את האלבומים לפחות. 4-האם יש משהו שתרצו להוסיף לעמודים האלה-> נאמר כבר מעלי ואני גם צריכה לעדכן את העמוד הראשי אבל זה כמעט תמיד נופל לי מהראש חח 5-האם יש פינות נוספות שתרצו לראות בקישורים או קישורים נוספים אחרים: תמיד יש מקום להוסיף אתרים על אליסה וכפי שאמרתי אני מעוניינת שיהיו לנו גם שאלות נפוצות או לפחות מילון מונחים כדי שלא נצטרך להסתבך כל הזמן ולהסביר מה הקטע של אליסה עם שאנן, של אליסה עם Touch וכו' 6-האם לדעתכם צריך להוסיף אירועים נוספים ללוח האירועים: כן. את הימי הולדת של יעל ויוליה(ובאמת למה עוד לא הוספתי? קטעים חח) 7-האם לדעתכם צריך להוסיף עצומות לפורום: חח לא, כבר עשינו, כבר ניסינו זה שלערוץ 6 אין זכויות ולא רוצה לשדר את הסדרה(אם היה רוצה היה פשוט קונה את הזכויות מחדש) זה עניין אחר. 8-האם תרצו להוסיף משהו נוסף בנושא הזה: לא ממש... כבר חפרתי חח שלי הבית משפט הזה פשוט רעיון גאוני
ואני בא

always be me mc

New member
ממשיכה את דברי שבסוף ההודעה לשלי:

ואני באמת מתכוונת אל זה
זו דרך מצויינת לבדוק עד כמה אנשים מרוצים מהפורום

spelling

New member
עונה../images/Emo2.gif

הפינה-שרשור יצירות אליסה בסרטים
משעמם קצת.. הפינה-בוקר טוב
נחמדה הפינה-סיכום שבועי
חיונית מאוד! הפינה-אליסה בבית המשפט
הפינה-שרשורי
צריך כאלה לא? הפינה-10הדברים שהכי
זה יוצא קורע... הפינה-תמונות חדשות של אליסה
הפינה- הפינה-שרשור התפקדויות חודש
הפינה-פינת המציאות
תמיד מוצאים משהו מעניין... הפינה-שלי מארחת
אבל צריך שידרוג כזה לא יודע איך להסביר! הפינה-שרשור דסקטופים
הפינה-שרשורי משחקים כמו מי שמעלי ומי שמתחתי וכו..
רק מי שמעליי! הפינה-יצירות אליסה מילאנו
מזמן לא היה משהו מקוריייייי הפינה-אליסה נגד
אממממ הפינה-החוליה החלשה
הפינה-סיפור בהמשכים
הפינה-הדייט הכי לוהט
חופררררררררררר הפינה-הראיון הבדיוני
הפינה-השרשור הענק של אליסה בסרטים
הפינה-שרשורי תוצאות הסקר של הפורום
הפינה-זה או זה
הפינה-פינת חמשירים
הפינה-פינת דיבוב תמונות מצחיקות
THE DAILY10 הפינה- שחכתי קצת מה זה.. הפינה-משחק התמונה הכי יפה
ננוח עם זה קצת הפינה-החידון אליסה
היה מעייף! הפינה-שרשור הרקעים הגדול
הפינה-שרשור 100 שאלות
הרוב זה שטויות חחח הפינה-זהה את התמונה
הפינה-משטרת האופנה
הפינה-הסירטון השבועי
הפינה-טקס פרסי המילאנו+החידון שעשינו לאחרונה על אליסה
הפינה-עימות אופנתי
הפינה-שרשורי יצירות
הפינה-שרשור הסרטונים הגדול
הפינה-משחק מה הקשר
הפינה-אליסה מודיעה
הפינה-משחק האותיות
הפינה-שרשורי קשר
הפינה-משחק הגמד ענק
הפינה-השרשור הענק 50 סיבות לאהוב את אליסה
הפינה-שרשור הסמלונים של אליסה
הפינה-פינת חבר השבוע
הפינה-אני שונא או אני אוהב-משחק
הפינה-משחק מצא את ההבדלים
הפינה-משחק זהה את הפרק
הפינה-59סיבות לאהוב את אליסה
הפינה-תחרות הסירטונים
הפינה-משחק התכונות
שרשור עובדות אליסה מילאנו
-כמה פעמיים אתם נכנסים לפורום ביום-אממ 3 ככה חחח 2-האם יש לכם פינה שירדה מהפורום ותרצו לראות אותה שוב- זהה את ההבדליםםםםםםם 3-האם יש לכם רעיון לפינה שעדיין עוד לא הייתה בפורום ותרצו לראותה-לעע אחרת הייתי אומר מזמן! 4-האם תרצו לראות יותר שרשורי משחקים-כן זה יותר כיף! 5-בפורום יש המון שרשורים מהו השירשור שלדעתכם הכי השתתפתם בוהכי אהבתם להגיב בו ולכתוב דעות עובדות וכו..-דיבוב ותפקדיות.. 6-מה דעתכם על ניהול הפורום[ושימויש לנו מנהלת נפלאהשנכנסת כל יום לפורום מגיבה משנה מתקנת מוחקת ומוסיפה-קחו את זה לתשומת ליבכם-הוא סבבה מאוד.. 7-איך תסכמו את השנה שעברה על הפורום-חח דרמתית?סתם היה מגניב באמת! 8-מה תרצו לאחל לפורום בשנה הבאה-חברים חדשים!אבל הכי חשוב שישאר כמו שהוא! 9-במה לדעתכם אתם צריכים להשתפר על מנת שיהיה פורום מושלם-אמממ אין לי שמץ כולם פה בסדר! 1-האם אתם נכנסים לעמודים האלה מידי פעם-האמת שכן בודק אם משתנה משהו! 2-אם כן כל כמה זמן-פעם ב... 3-מה תרצו לראות נוסף בעמודים האלו-מזמן לא היה מאמר חדש..דווקא חשבתי אחת הבנות תעשה על טאץ' חחח 4-האם יש משהו שתרצו להוסיף לעמודים האלה-אני חושב למרות שזה היה מזמן לעשות סיכום של הצאט שהיה עם אליסה! 5-האם יש פינות נוספות שתרצו לראות בקישורים או קישורים נוספים אחרים-אמממ לא יודע חח 6-האם לדעתכם צריך להוסיף אירועים נוספים ללוח האירועים-ימי הולדת של חדשים!והיציאה של הליין של אליסה.. 7-האם לדעתכם צריך להוסיף עצומות לפורום-לא 8-האם תרצו להוסיף משהו נוסף בנושא הזה-כן!למה בראשי כתוב "ברוכה הבאה" ולא ברוכים הבאים??יש פה בן!חחח לגבי בית המשפט אני חושב שזה אחד הרעיונות המצויינים פה כי..לקחת את השאלות הכי חשובות וריכזת אותם כל כך יפה ומסודר ואז בעצם יהיה אפשר לראות תמצב של הפורום לשנות לשפר ולעשות עוד יותר כיף!כל הכבוד שלי רואים שעבדת על זה קשה וזה מוכיח מה שרשמתי לך בהערכה חחח-זה גם מראה שהפורום זה מקום דמוקרטי חח כל אחד אומר תדעה שלו ומתחשבים בה!

למעלה