השרשור הטוב... בלה בלה בלה *דמיינו סמי

3has3

New member
../images/Emo153.gif השרשור הטוב... בלה בלה בלה *דמיינו סמי

ליים* יופי חן? שרשרו מה שבא לכם... נמאס לי מהפינה הזאת. אני שוכחת לפתוח אותהO: ביום ראשון הייתי צריכה לעבוד על עבודה אחת אז הלכתי לחברה ולא פתחתי את הפינה... טוב, נו, לא חשוב

Mori C

New member
../images/Emo41.gifשמחה שטוב לך../images/Emo13.gif

בהצלחה במבחנים הבאים

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהוצאתי פנקס עובד סופסוף../images/Emo13.gif

מישהו צריך עובדת? D:

MichRanger

New member
מה?../images/Emo12.gifמה זאת אומרת? ../images/Emo185.gif

איפה את עובדת? יואו איזה מגניב ;)

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifבני נוער שרוצים לעבוד

צריכים ללכת להוציא פנקס עבודה, כי אם לא- לא יקבלו אותם לשום עבודה, אז היום, אחרי שביתה ארוכה, הלכתי ללשכת התעסוקה להציא את המפנקס המזדרגג הזה
אני עדיין לא עובדת בשום מקום, בגלל זה שאלתי אם מישהו צריך עובדת

Mori C

New member
../images/Emo41.gifחח מגניב D:

תתחדשי ובהצלחה בעבודתך החדשה [כשתיהיה]

chen010189

New member
עשית בשכל שהוצאת עכשיו

אני תמיד הייתי הולכת ביולי בדקה ה90 שלא היו נשארות עבודות בכלל עכשיו עושים לי במקום עבודה כרטיס עבודה למזלי אפילו לא ידעתי שזה ככה עד שאבא שלי אמר לי שמגיל 18 בערך XD

DontWakeMeUp

New member
וואי מגניב ../images/Emo23.gif

גם אני עוד מעט יוכל. גאד יאי. מאושרת. יואו אז עכשיו לכי תעבדי ותקני דברים [מה הפואנטה? אין לי מושג]

MichRanger

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

אתמול יצאתי מוקדם מבצפר, שעה אחרונה הייתה שעה חופשית ואני ושתי חברות שלי עשינו פאפי פייס לשומר של התיכון שכל הזמן קורא לי ג'ינג'ית
ואני בכלל לא ג'ינג'ית,חח למרות שהוא קורה ככה לכולם וזה משעשע
[כי של בחטיבה אין מצב שהיו מסכימים לנו לצאת ככה..פשוט.. בתיכון מרשים להם לצאת חופשים בלי אישורים וכל זה] בקיצור- זה עזר
אז לקחנו אוטובוס [כי הבצפר בבנימינה ואנחנו גרוב בזכרון...] וחזרנו הבייתה מוקדם ;) והיה נחמד

chen010189

New member
[:

1. חבר של מישהו שמכיר את אבא שלי פתח מול הבית שלי בית קפה-קונדיטוריה ואמר לו שאני אבוא לדבר איתו בקשר לעבודה שם
2. השבוע עשיתי את המתכון הראשון שלי, מתכון שאני כתבתי מקורי ויצא לי אחלה ואנשים אהבו והנה הוא לפניכם
{הלבן זה שוקולד צ'יפס} 3. אממ, בעזרת השם לא רוצה לפתוח פה לשטן עם העבודה והכל אבל אם כן אז אני פותחת שבוע הבא תכנית חסכון לטיול לארה"ב! ודיברתי השבוע עם שני אנשים מיוחדים שאחד מהם מווגאס שהגעתי אליו ממש במקרה דרך שחקן מסרט ממש ישן :eek: ודחפתי לשיחה את זה שיש שם משרד של דקיידאנס אז הוא התחיל לספר לי על ההופעות של פאניק והם מופיעים ביוני באיזור של ההימורים והחשפנות טחח. אבל במקום קטן כזה בלי השטויות האלה, איפה שאנשים באים סתם לשבת ולדבר..אנשים מבוגרים אעמ. סין סיטי? מבוגרים? מנוחה? משום מה זה לא מתחבר לי אחד לשני XD 4. ודיברתי גם עם אדם מFueled By Ramen והוא חמוד DD: {וחתיך|גבות|}

chen010189

New member
5.שכחתי D:

אחרי קונדיטוריה אני הולכת ללמוד אנגלית בוולסטריט{רק דיבור...בכתיבה אני טובה בערך, בדיבור על הפנים} וקריינות ברדיו חיפה אחד מהם אמא מממנת והשני אני P:

DontWakeMeUp

New member
האמ טיול לארה"ב האמ

חהחה. אני לא יכתוב פה כי אנחנו מדברות על זה במייספייס אבל יאי. והבנתי את הקטע של הקונדיטוריה
בהצלחה את בסוף תהפכי להיות שפית ראשית של קונדיטוריה [יש דבר כזה?] אניווי פאניק אמרו באיזה רעיון שהם אוהבים את העוגיות של המעריצים. אז עוגיות. או עוגה שזה יותר טוב חהחה. הימורים וחשפנות טחחחח ברנדון עדיין משחק עם סוסי פוני איזה חשפנות?! גדל הילד חיחיחי.

chen010189

New member
3 שנים בבקשה תחלפו מהר.. בבקשה בבקשה

ושיאשרו לי את הויזה בבקשה בבקשה ושהדולר יהיה גבוה כשנהפוך שקלים לדולרים לבזבוזים איזה כיף אמא הבטיחה לעזור לי עם התכנית חסכון והבקשה לויזה כי אני מסתבכת עם זה :) יש לי שם 2 בנות שאני מדברת איתן כבר 3 שנים בערך שהכרתי בצ'ט הרשמי של בלינק 182(זה היה צ'ט בלוזר קידס, חברה שיש בה את המותגים מקבת' ואטיקוס<ככה כותבים? :X> שפעם ביובֵל מארק הופוס וטום דלונג היו נכנסים וזה היה תקופה קצרה חינם והרבה זמן בתשלום ואז האקרים פרצו אותו אז הורידו אותו, זונות :|) מלא אומרים לי ש3 אנשים טסות בטיל חחחח...הלוואי :) טוב גם ככה זה המינימום זמן בשבילי כי לפני זה אני רוצה לסיים ללמוד...ולצפות למשהו זה הכי כיף... בקיץ אני בטבריה זכרי :>

chen010189

New member
בקשר לקונדיטוריה יש דבר כזה חחח

ויופי נארגן איזה משהו נכין בראוניז? אה אופס שכחתי זה פאניק....צריך בלונדיס |גבות| *משחקימיליםוציניותזהשולט*

DontWakeMeUp

New member
*ראיון../images/Emo69.gif למה לא מתקנים אותי פה?! D:

XDDDD נכין משהו אל תדאגי

למעלה