השרשור הטוב... בלה בלה בלה *דמיינו סמי

chen010189

New member
חח רוצה לשמוע וידוי ביצ'י? אני חנפנית

אבל זה ידוע שבמקרים כאלה אי אפשר בלי חנפנות
{נו ברור שיש לי גבול
}

DontWakeMeUp

New member
סוף סוף.

רציני סופסוף יש לי משהו טוב. - כל ל"ג בעומר הסתדר. סיפור ארוך. אבל הכל הסתדר ועכשיו אני חולה על הבנים בשכבה שלי חהחה. [הם עדיין סתומים והומואים] אני יספר את זה באוף יום אחד חיחי. - המורה שלי לאנגלית באמצע אנסין באה אליי קוראת את כל מה שכתבתי, הופכת לי את הדף ואומרת לי שאני ממש טובה ועשתה לי חיוך מעצבן כזה חח. - הוא כ"כ חתיייך!!!!! אלוהים חהחה אני נמסה הוא שילוב של פראנקי [ממכר] של רן דנקר ועוד מישהו חח. - עוד חודש מסיימים בית ספר. - קורס מדצים. מי יוצא? אני מחכה לזה כ"כ. חן תצפי לsmsים ממני חהחה. איי פיל גוד פור דה פירסט טיים אין א לונג טיים :]

chen010189

New member
חחח אני פותחת את הפלאפון אולי פעם בשבועיים

יש איזה מספר חסוי שכל הזמן מתקשר אליי...ומשאיר לי אלף שיחות שלא נענו... וכל מיני מספרים מוזרים כמו "0001243" וגם ככה הצלצול פלאפון שלי מעצבן...אז עד שאני אזיז את התחת שלי לאיזה דוכן אורנג' לראות מה עושים עם זה אני משתדלת כמה שפחות לפתוח אותו חחחח אבל באמת הגיע הזמן שתשלחי לי סמסים!!!!!!!!!!!

מספרים כאלה זה מחו"ל..:|

תעני לכי תדעי מי זה
את לא כתבת במקרה מספר טלפון נכון?XDD ~חיה באשליה מפגרתXD~ עזבי..ישנתי כולה שעתיים והמוח לא מתפקד

chen010189

New member
אבל יש יותר מדי אפסים בשביל שזה יהיה חו"ל

או בכלל כל מדינה שנמצאת על כדור הארץ ולא מהחלל החיצון או משהו
ולא חושבת שכתבתי טלפונים, רק מיילים
אדם צילם תמונה של קבוצת שיער שקשרו אותה לפתק וכתבו עליה "זה כדי להראות לכם כמה אני אוהבת אתכם, בבקשה תשמרו על זה" המטרה הייתה להצחיק...לי זה דווקא יותר רמז שלפחות הדואר מגיע לשם
אלוהים ישמור אם עד היום צחקתי על הבנות שזורקות את החזייה והחוטיני{כן! גם חוטיני כבר היה!} בהופעות אז זה כבר לגמרי מטורף
אם כבר הייתה מביאה את זה לי, עם הכמות שיער שנושרת לי כל יום אני יכולה לפתוח עסק פיאות "Made in Israel, In Chen's house"

chen010189

New member
אומייגאד כתבתי "001"? :||||

אם הייתי יודעת ביום שכתבתי את זה שזה הקידומת של ארה"ב גם אני הייתי מתחילה לחשוד!!!!

PUMPKIN juice

New member
הפיהפי ג'ויג'וי D:~ ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

כייף לי נורא בזמן האחרון[חוץ מהילד הטיפש
] אבל אני לא נותנת לזה להשפיע <: נאמנאמ, והל"ג יצא אחלה D: ואכלתי מלא, והייתי הרבה בבריכה, וצחקתי הרבה, להתחרפנתי הרבה. וווווווווווווווווווווהוווווווווווווווווווווווו ~~ ו
לאמריקן איידול~ אעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאעאעאאעעאע#%#@^$##%#$!Y#$^$%&^* דיוויד קוק ניצח!!!!!!!!!!$#@$%@#%@#% אמג, מושלמון

3has3

New member
../images/Emo153.gif יש לי מבחן בגיאוגרפיהO:

ו... בינתיים למדתי קצת אבל הבנתי הכל לשם שינויD: אז זה טוב^^ הבעיה שלא יהיה מועד ב' ואני בטוחה שאני צריכה מועד ד'. המורה הזה לא יודע ללמד! הוא פותח את הספר ומכתיב לנו עם מלא קיצורים! הוא גם לא שמה על סימני ניקוד
|מהנהןלשלילה| וזה ממש מעצבן
הוא גם כותב כל מיני שאלות לא קשורות. פעם קודמת קיבלתי 66 כי טעיתי בשאלה על איזה חללית וא דיבר עליה אבל לא כתב! ולא יכולתי לזכור משהו מתחילת השנה בסוף המחציתO: ואז עשיתי מעוד ב' וקיבלתי 96 והוא נתן לי בתעודה 90. רק מראה כמה הוא שונא אותי
בכללללללל מקרה, זה השרשור הטוב, אני לא צריכה לכתוב את זה פהD: ויש מי לאק

NoAmItA ChAn

New member
מלא דברים! DDDD:

96 בשכבתי בלשון! DDDD: טעיתי רק בשחבור, שתי טעויות ><; אבל צדקתי בהכל בשם המספר (אבל זה קל XD;), בפועל ותורת ההגה! *גאהבעצמי* ביום חמישי היה מפגש והתעלמתי מהילד הדפוק ההוא. היה כל כך טוב ^____^ באותו יום שתי חברות שלי באו אליי אחרי המפגש והלכנו למדורות של אח שלי, והיה כל כך טובבב 333333333333333> וחברה שלי ואני דיברנו כל הזמן על איך נשרוף את הילד ההוא, ואפילו הקלטתי בפלאפון שלה: "אורי... *נשימה עמוקה* אני אוהבת אותך. אני רוצה לחיות איתך לעד" XDDDDDDDD;;; אחרי כן הקפצנו את אותה חברה לביתה והחברה השניה ישנה אצלי, ופראנק, הייתה לנו את אחת השיחות הטובות שהיו לי אי פעם 3> וחזרתי מבני דודים שלי וציירתי לבן דוד שלי ציור (הרי הוא) XP ואני מאושרת DDDDD:

למעלה