|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| השבוע שלי P:

יום ראשון- אני הולכת לקנות דברים לביצפר. איזה כייף! וויפי! אושר עצום! *קופצת מהחלון*
יום שני- כלום יום שלישי- בערב כנסיית השכל ב"אני והשיר"
שעה שלמה איתם ועם הקליפים שלהם
יום רביעי- שוק ^^ יום חמישי- הפוך על הפוך ^^ יום שישי- אמפי יום שבת- כלום

RoCKeR121

New member
איזה שבוע חביב.....משהו....חחחחחחחח

יום ראשון - לומד למבחן קיץ מעפן שאיכשהו הצלחתי לגרום לעצמי להיות ראוי לו(הברזתי כל המחצית השניה...) יום שני - מבחן מעפן(יקח לי משהו כמו חצי שעה...) ואז לעבודה של אבא לעשות עבודת חופש במ"מ(אני שונא את בצפר שלי!!!) יום שלישי - בנתיים לא יודע יום רביעי - כנ"ל יום חמישי - בבוקר השלמות בספורט(שמעתם על בצפר שמכריח את התלמידים שלו לעשות השלמות בספורט למרות ש95% מהחיסורים של הבנאדם היו מוצדקים?) אח"כ בת"א מפגש פורום רומח הדרקון יום שישי - עוד לא יודע אבל בטח יהיה משהו יום שבת - מסיבת יומולדת לבת דודה החמודה שלי ברחובות אגב יש פה מישהו שהיה היום בעשור של מציאות נפרדת? איך היה? ספרו חוויות!!!

SponT

New member
חחחחח אני עוד לא יודע מה מהלך

השבוע שלי...
הכל אצלי בספונטניות...

eladi88

New member
יפה לך שהכל בספונטניות...אבלללל

למה אתה ער ב 5 בבוקר?!

SponT

New member
שירשרתי טוב מאוד, הגבתי

לתגובה של זאת ששאלה אותי מה עשיתי ער ב-8 בבוקר... והיה בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

SponT

New member
אהה באמת שמתי לב שלא שירשרתי

טוב... חחחחח חפיף נו... ;)

RoCKeR121

New member
איך היה בהופעה? איך? אני חייב לדעת?

טוב תתעלמי מהאובססיביות...אבל איך היה?

SponT

New member
חבוב, אני בן... והיה הכי טוב שיכול

להיותתתתתתתת, רואים שהשקיעו בהופעה... זיקוקים וכל מיני לייזרים מגניבים... מגניב... :p

eladi88

New member
אמממ אני......[פסיכו פסיכו פסיכווו]

אבל כרגיל שום דבר עוד לא סגור...אז נראה יום ראשון- סידורים בבנק ובדואר. בית הבובות-מצעד. חורש לפסיכו. יום שני- קורס פסיכו. חורש לפסיכו. יום שלישי- אמממ כנראה הולך לאיקאה לקנות כמה דברים. חורש לפסיכו. יום רביעי- קורס פסיכו. חורש לפסיכו. יום חמישי- חורש לפסיכו. משחק של מכבי Vs אפועל ניקוסיה [אללה מכבי!]. יום שישי- קורס פסיכו. יום שבת- חורש לפסיכו. ישן. חורש לפסיכו. מקרא- פסיכו=פסיכומטרי, כל "." מציינת חלק חדש ביום. וכפי שראיתם...מילת המפתח היא פסיכו פסיכו ושוב פסיכו!

shiroosh999

New member
אני מקבלת משכורת :)

וספסוף אני אוכל לחשוב על מה לעשות עפם הכסף. וזה כעיקרון, הרבה עבודה השבוע.

hadarisan

New member
השבוע החיובי שלי

אז אחרי שהיה לי שבוע פשוט מהגיהנום רק סופ"ש היה טוב נקווה שהשבוע הזה ילך יותר טוב יום ראשון- לנוחחחח ולהתנחל בבית הריק של חברתי יום שני-רוצה לבריכההההה יום שלישי- התנדבות יום רביעי- בתקווה למשהו טוב.... יום חמישי- עוד התנדבות שישבת- נחכה ונראה...

הממ השבוע שלי ../images/Emo9.gif

הממ בוקר טוב לכולם... כרגע מלא אנשים יצאו מהבית שלי כדי להשתתף בתוכנית המצעד עם בית הבובות ואני לא אהיה שם
כי אני חולה
בקיצור השבוע האחרון היה ממש זוועה ונקווה שהוא ישתפר יום ראשון-מקווה להבריא ולוקחת תרופות כל כמה שעות יום שני- קונה דברים לביצפר יאיאי חח
ושיעור קלידים יום שלישי -אמיר ועומר באים אליי לראות סרט יום רביעי - יש לי משהו לעשות רק לא זוכרת יום חמישי - שיעור קלידים יום שישי - הממ שאלה טובה באמת מה אני אעשה יום שבת - גם לא דעת אמרו שההופעת עשור אתמול הייתה בין אחת ההופעות הכי טובות של היהודים ד"א למי ששאל... הממ בתוך כל השבוע הזה צריך להכין שיעורי בית לחופש שנתנו לי בתיאטרון..בעע מעיק יום טוב לכולם!

למעלה