|חמוס| שירשור חיובי

RoCKeR121

New member
כן, ראיתי את השרשור חוויות בפורום

של היהודים...למרות שאני לא כותב שם אני קורא פעם בכמה זמן...

•No¥a•

New member
let's see

היום- שומדבר מיוחד, נראלי.. מחר- הייתי צריכה להפגש עם כמה חברות שלא ראיתי הרבה זמן אבל בסוף לא
שלישי- נממ.. נראה כבר רביעי- כנ"ל חמישי- כנ"ל שישי- כנ"ל >< שבת- כנ"ל..

pishkashit

New member
האמ. אני עונה.

ראשון- בעבודה (עכשיו) ואז קונים פלאפון(?) ומסיבת גיוס לחברות שני- בבקום בשביל החברות
ואז עבודה שלישי- עבודה ובת"א אולי רביעי- עבודה ות"א אולי חמישי- באמפי בראשון ל2 פרקים אחרונים של טלנובלה בע"מ
שישי- לנוח.. ולצאת בערב שבת- לישון לישון לישון.. ווא.

eladi88

New member
חחחחחחחחחחחחחח את הולכת לזה של

הטלנובלה בע"מ?????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו

יאאא! יום חמישי ../images/Emo7.gif

אני רוצה לבואאאאא
את תראי את אורי אומנותי ורון שחר
<לכל אחד מהם
> יהההה איזה כיף לך! :(

pishkashit

New member
לא באה.

סתם נו, בטח נבהלת
אני באה. אפילו ניצלתי את מעמדי כ"מזכירה של הסופר" והדפסתי לי את השובר כניסה אני ממש מתגעגעת

pishkashit

New member
../images/Emo122.gif נו מטומטמת

את בכלל התכוונת לזה של הטלנובלה ואני בכלל מדברת על ווליום ת"א... טוב לשניהם אני באה

כבר יום שני אבל בכל זאת :)

בדיוק שבוע מהיום :) מחר (יום שלישי)- עבודה.. בילוי כלשהו בערב יום רביעי- עבודה.. בילוי כלשהו בערב.. יום חמישי- עבודה (חיים מגוונים יש לי..) וכנראה אני אלך לקנות כל מיני דברים לביצפר.. יום שישי- לישון כל היום.. כמה אני מחכה ליום הזה.. ואז לצאת בערב עד הבוקר.. זה השישי האחרון לחופש הגדול
יום שבת- נוסעת לבקר את המשפחה מחוץ לבאר שבע.. הגיע הזמן באמת.. בטח כל היום יתבזבז על זה.. בערב אני יוצאת בתקווה שאני אמצא מישהו שיחליף אותי בעבודה.. יום ראשון- נוסעת לים עם חברים :) יום שני- פסטיבל ווליום של סלקום.. אררר רמאים הם.. בתקווה שאני אקבל את הקוד שלי..

למעלה