|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע!!! השבוע שלי: יום ראשון- יש לי יומולדת 16
והנכדה שלי, שאני אוהבת אותה הכי בעולם באה אליי
יום שני- שום דבר מיוחד יום שלישי- שום דבר מיוחד יום רביעי- אני אגדיר את זה בתור חופש :X אני פשוט מאושרת שאני מפסידה 5 שעות ביולוגיה ושעתיים אנגלית P: יום חמישי- אממ... חופש? :X יום שישי- יום קצר ^^ יום שבת- חופש ^^

hodayoyo

New member
זה לא קשוחה../images/Emo60.gif

זה פשוט לא בקטע של לצעוד ברגל את צפת ואז להתפלל שם באיזה חור או משהו

feel so low

New member
דייייייייייייייייייייי החמוס הזה מש

גע אותי!!!!!!!!! אעעעעעעעעע

dani3p

New member
שלי...

ראשון: ללמוד שני: פסיכו'!!!!! ויציאה בערב עם החברים מהקורסססס שלישי: חופשששש!!!! להפגש עם חבר הכי טוב שלי ולקנות דברים לנסיעה רביעי: כיפורררר.. אוהבתתת.. ויש מצב להיפגש עם המותק שלי לאיזה שעה! חמישי: אוהבת את כיפור!! ונסיעעעעעעעעעעעעעעה בערב!!!!!!! יהיה בנזונההההההההההההההההההה!!!!!! שישי ושבת.. אני כבר בחו"ל!!! נתראה עוד שבועיים וצצי!

dani3p

New member
si

תתגעגע אליי? בטח שתתגעגע!! אולי אני עוד אכנס לפורום לפני ואגיד בהביי..

:)

יום ראשון- המממ.. נלך לחפש עבודה.. ללמוד למחשבת ישראל.אין לי כח איףףף. יום שני- הבוחן במחשבת. שיעבור כבר. ואז ללמוד לסוציולוגיה. עוד יותר איףףף.. יש יומולדת לאיתי יקירנו :) יום שלישי- המבחן בסוציולוגיה. אני כ"כ מחכה לדקה שאחרי המבחן לדפוק ת'צרחה של החיים שסיימתי עם זה חחח.. יומולדת ללביא הקבבי שלי :) יום רביעי- יום כיפור. לפחות יש חופש. יום חמישי- יום כיפור. בע. ואז בערב כשיגמר, אולי אולי.. פורוםם.. יום שישי- הבייבי שלי חוזר מהצבא? איי וויששש.. וזה יום שישי אז זה יום אלוף
יום שבת- ברקהההה כלכך אחרי שאני לא הולכת היום ושלא הייתי שם שנים במוצ"ש. התגעגעתי
בתכל'ס, שבוע די מיותר. באמת שמיותר. אני מחכה רק לסופ"ש..

אני אוהבת.

עש שיש בחנים/מבחנים. למי יש כוח לשבת וללמוד בע"פ את דעותיו של רבי יהודה הלוי?

talba3

New member
שלי

ראשון: מבחן גדול בתנ"ך שני: יורד בקניון אמ הדרך ואז לים שלישי: אני חושב שיוצא עם חברים רביעי: אני כופר אז לא צם חח עושה טיולים באופניים נראה לי כמו תמיד חמישי: רואה סרטים בבית כל היום שישי:יום חופש שבת: יום מנוחה שבת שלום!

hadarisan

New member
שבוע טוב!../images/Emo142.gif

יום ראשון- בעיקר לימודים ויום חסר חברה כי כל החברים שלי או שעושים ביום ראשון פסיכו או ביום שני יום שני- עדיין לא משהו מעניין במיוחד אבל לפחות לא נלמד כי רוב הכיתה בפסיכו...חיחיחי נהנת על חשבון אחרים הא הדרי? יום שלישי-יום יחסית ארוך אבל בערב אולי אני אבלה עם מחמדי היקר יום רביעי- יששש ערב כיפור זה הולך להיות אחת הלילות הטובים של השנה כל הלילה דיבורים עם החבר'ה וגם אחי החמוד חוזר מהצבא! יום חמישי- יום כיפור, חתיכת שינה טובה להעביר את הצום מהר ,אוהבת יום כיפור! שישבת- שנגיע בע"ה!!!

eladi88

New member
woohooooooo שירשור חיובי!!

ראשון- יום כיף איפשהו...אמממ יש למישהו המלצות? שני- פסיכו.....פם פם פםםםםםםםםםםםם פדםםםםםםםםםםםםם שלישי- לא ידוע עדיין אם נלך לבצפר...נראה לי שנשחק אותה חולה...או שנלך רק למתמטיקה ונחזור...נראה כבר רביעי- ערב יום הכיפורים... חמישי- בית כנסת...צום...אני אוהב את יום כיפור! שישי- לאכוללללללל ואולי אני גם אסיים לשפץ ת'חדר שלי...דבר שאני דוחה מהחופש הגדול בגלל הפסיכו שבת- מנוחהההההההההההה לא צריך לחרוששששששששש לא צריך כלוםםםםםםםםםםםם אני חופשייייייייייייייייייי [עד למבחן הבא במתמטיקה]

hodayoyo

New member
איכ../images/Emo60.gif

ראשון- מבחן בתנ"ך, לא למדתי ואני הולכת להיכשל, כיף שני- לימודים וסיור סליחות לצפת שאני מבריזה ממנו שלישי- חופש רביעי- ערב יום כיפור :X חמישי- יום כיפור :X שישבת- אח שלי בבית וזהו. משעמם. אהה וצריך לבנות סוכה וזה

mory89

New member
מבריזה לסליחות בצפת?!

שנה שעברה היה לנו בצפת והיה אחד הטובים.. אני אוהבת!!

למעלה