|חמוס| שירשור חיובי

mory89

New member
אני! ../images/Emo3.gif

אחלה שבוע.. בע"ה!! אממ.. ככה... יומראשון- אממ.. ראשון, יומולדת לאחותי (מעיין)
, ולאחות של אחותי (הכוונה לחברה ממש טובה שלה, אודיה), בערב אולי נלך לאלקנה או לצופים.. יומשני- עמוס ביותר.. אני הולכת עם טל חברי היקר להוציא טופס ירוק.. כע.. לרשיון!!!!
ובדיקות- עיניים וכל זה..
יומשלישי- בע"ה נלך לירושלים, כל הלילה
לכותל, בפעם השלישית בשבועיים האחרונים, אני פשוט אוהבת ת'מקום הזה!!! נתפלל קצת לפני יומכיפור.. יומרביעי- ערב יומכיפור, אני פשוט אוהבת את היום הזה, כולם לבושים בלבן, כמו מלאכים.. פשוט קדוש כזה ומיוחד.. אני אהיה בכפ"ס, בפנימיה של חברות שלי, להעביר את הצום בקלותתת!! יומחמישי- כיפור בכפ"ס, בפנימיה של חברות שלי.. שישבת- אממ..לאדעת עדיין, אולי שבת באלקנה אצל חברה, או בבית..
לישון קצת.. שבוע תותחי לכולם!!

mory89

New member
כמה תיקונים לשבוע שלי..

ראשון- אממ אחרי ביצפר הלכתי לדודה ושמרתי על בנותדודותי, ואח"כ הלכתי לבית אבות של סבתא.. שני- בייביסיטר לשכנה, ואז עוד בייביסיטר, ואז אני הולכת לטאבון בפ"ת עם חברות
אה, וגם בין לבין מוציאה טופס ירוק ובדיקות..
שלישי- אממ.. הולכת למספרה, וגם בייביסיטר לבנות דודות צ'לי, וגם הולכת לכותל.. זהו, נדמלי..

מהמה עכשיו תורי? :] יאש!

יומראשון- יומארוך ומייגע... ואחר כך שנ"צ ארוך ארוך.. בערב.. בטח סתם נשב המוסד :| (לא להיבהל, זה הבית שכל י"א מהקיבוץ גרים בו) יומשני- יומקצר, רארר כל כך טוב לסיים איזו עבודה מסריחה בתיאטרון |: יומשלישי-שוב יומארוך.. בטח אשן בצהריים המווון. יומרביעי- חופש! חופש! וחופש!! כל כך כל כך טוב.. כל כך מרענן :] יומחמישי- בונים סוכה במוסד, נדמה לי שאבריז.. ואז שיחה של כל הרכזים של כל הוועדות, 11 בבוקר-בעע! אחרי זה בטח נעשה טיול טרקטור לשדות.. יומשישי- תומר חוזר מתאילנד!! יאש! כל כך התגעגעתי :] יומשבת- כללל האחים באים.. וכל האחיינים :] שבוע קסום לכולם, נצלו אותו כראוי ואל תשכחו לעשות הכי חיים שבעולם! אוהבת המון- אופיר

•No¥a•

New member
...

ראשון - חתונה >< שני - יום קצר.. שלישי - בדיקה אצל הרופאO: רביעי - שומדבר מיוחד.. חמישי - כנ"ל שישי - חופש ^^ שבת - כנ"ל ^_^

Mosh28

New member
חח שלי

יום ראשון- היה לי מבחן באזרחות, הברזתי משאר היום, שיעור נהיגה המורה שלי חזר לאחר הרבה זמן והיה לי מגעיל רצח
וממממ עוד מעט ידידה שלי באה אליי כנראה יום שני- ביצפר ואז ללכת לחדר כושר יום שלישי- יום חיילות, טיול של ביצפר:) יום רביעי- כיפור..הולכים למוריה חח יום חמישי- כיפור שוב..בערב הולכים לסבתא פותחים את הצום עם מרק סולת
יום שישי- יום מיותר לחלוטין חחח יום שבת- אולי נלך לבראקה אחרי שבוע וחצי שלא הייתי
תהנווווו שבוע טוב לכולכם

Lovley bla bla

New member
אני.....

לא משו מיוחד...... יום ראשון-היה לי מבחן והלך מצויין...הייתי הכי עייפה בעולם אחרי סופ"ש ארוך ביותר אבל מאוד מהנה ובלי שינה...ודי צעלתי כל היום כי אני כישרון(אל תשאלו..חחח)ככה שהייתי עוד יותר עייפה...וסתם שאר היום נמרח יום שני-מממ...צריכה לעבוד אחר"הצ על הסרט בדרות וכנראה לצלם איזה טקס בבצפר.... יום שלישי- סתם יום מעאפן בבצפר ואת שאר היום חייבת לנצל..נצא לאנשיהו או משו כזה..... יום רביעי- כיפור......................................=מורייה :) יום חמישי- כיפור..................ואז אוכל!!!.....נלך ובית כנסת וכל זה.... יום שישי-לישון......לנקות ולצאת!.... יום שבת לישון ולצאת :) סתם שבוע רגיל......... שיהיה לכולם שבוע מצויין וגמר חתימה טובה...

mory89

New member
מנצל"שת..

נמממ.. יאלה לילה טוב.. עלאק שעה יותר לישון.. אני עייפה תיככווו!!

למעלה