|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע! השבוע שלי: יום ראשון- אני יוצאת לגדנ"ע יום שני- גדנ"ע יום שלישי- גדנ"ע יום רביעי- גדנ"ע יום חמישי- חוזרת מהגדנ"ע. אנחנו חוזרים בצהריים אז אם יהיה לי כוח אני אלך להפוך על הפוך P: יום שישי- יום חופש. אולי פיקניק יומולדת לחברה. אולי הופעה של דן תורן ומאור כהן באשדוד [אם יהיה לי עם מי ללכת :X] יום שבת- חופש P: ואני מנצלת את ההודעה הזאת להיפרד מכם ל- 4 וחצי הימים הקרובים. אתגעגע

rinaat

New member
נחמד :)

(אני חדשה אגב) ראשון- חוזרת לבסיס לראות את האנשים שהתגעגעתי אליהם כ"כ. והגיטרה שלי מגיעה שני- אינלי מושג..אין משו מיוחד.. שלישי- מקבלת נשק מקוצר סופסוף! :)) רביעי- כנ"ל יום שני חמישישבת- סוגרת שבת, נחמד שם בשבתות במיוחד..באמת. ראשון- בטח אקבל אפטר ואראה את הגיטרה החדשה שלי :)

hila3000

New member
את יודעת ש...

נשק מקוצר שוקל יותר מהנשק הרגיל, נכון?

hila3000

New member
אם..

אתה מעדיף אמנם יותר נוח (בגלל שהקנה צר יותר), אבל עם זאת יותר כבד..שיהיה לך בכיף

Hadardur

New member
וואי גדנ"ע זה כייף! עונההה

יום ראשון- האמ... ביצפר לומדת לתיאוריה יום שני- ביצפר לומדת לתיאוריה יום שלישי-ביצפר לומדת לתיאוריה יום רביעי-תיאוריה... אח"כ ביצפר... יום חמישי-הופעה של בית הבובות בשדרות? יום שישי- האמ.... מארגנת תיקים וכאלה לטיול השנתי אעאעאע יום שבת- לאדעת מזה הפוך על הפוך עדן?

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הפוך על הפוך...

זה מרכז לבני נוער בו אפשר לקבל מידע ויעוץ בכל נושא שמעניין בני נוער ובעיקר אפשר לקבל שם אוזן קשבת מאנשים מקסימים. יש שם גם מידי פעם סדנאות בכל מיני נושאים שמעסיקים בני נוער כמו- אהבה, עבודה, חברים, משפחה, מין ועוד... המקום מעוצב כמו בית קפה ואפשר לשתות שם קפה, תה, שוקו, נס [ואפילו מים!!!]. אני מתנדבת שם :] [וואי, אני מרגישה כאילו אני מדקלמת את זה שוב ושוב כל הזמן לכל מיני אנשים כבר מבלי לחשוב :X]

Bitch47Percents

New member
המממ

יום ראשון- כנראה סרט בוקר עם חברה יום שני- עזריאלי, נפרדים ממני לקראת הגיוס [
] יום שלישי- הוא עושה לילה [
] [אז מה אם זה לא אופטימי, זה קורה השבוע.] יום רביעי- נוסעת לצפון יום חמישי- בצפון יום שישי- בבוקר חוזרת מהצפון, בערב לא ידוע. יום שבת- משהו עם המשפחה לקראת הגיוס

hodayoyo

New member
נמ../images/Emo60.gif

ראשון- חופש, סיון אמורה לבוא, נראה אם זה באמת יקרה
שני- חופש, המיטה החדשה שלי מגיעה
שלישי- חופש, אולי נוסעת אל מור לפ"ת
רביעי- לימודים ומממממש אין לי כוח לזה
ויש גם מבחן בחיבור
ואני מאווווד מקווה לנסוע להופעה של דניאל בפסטיבל הפסנתר |אמן|
חמישי- הממ כלום אני חושבת. לימודים

mory89

New member
אני! ../images/Emo13.gif

השבוע שלי- יום ראשון- אממ.. עובדת, 5 שעות שלמות!!! ובשאר הזמן לומדת לתיאוריה |למד שלא הספקתי לעשות בשבוע שעברה, ולמבחן במתמטיקה.. יום שני- קודם כל, יומודלת לפוצי
(חברה טובה). לומדת למבחן במתמטיקה עם קלי (חברה טובה) וב6 שיעור נהיגה ראשון שלי! (תהיו בעיניינים, אני מצפה ל-SMSים!!) אני כ"כ כ"כ כ"כ מתרגשתתתתת!!!!! יום שלישי- לומדת המונהמון לתיאוריה ולמתמטיקה.. יום רביעי- תיאוריה על הבוקר, ואז הולכת לשעתיים ביולוגיה - שאינמצב שאני מפספסת, ואז חורשת המוווונננייםם למתמטיקה, ועבודה. יום חמישי- מבחן במתמטיקה, ועבודה. שישבת- לאדעת, אבל בטח נצא לאנשהו במוצ"ש.. ואם אני יצליח- אז אני אלך להופעה של בית הבובות..*אמן!!* שבוע מבורך לכולםם!!

•No¥a•

New member
דריפ../images/Emo182.gif

ראשון- חברהש לי באה אליי [בתקווה שהיא לא תבטל ברגע האחרון \:] שני- שומדבר שלישי- פעולה
רביעי- שומדבר חמישי- כנ"ל שישי- חופש ^^ שבת- כנ"ל.

הממ חיובי, בואו נראה...

ראשון-בית ספר שלוש שעות, ואז נוסעים לת"א! שני-לא לומדים, פוגשים אנשים אהובים בת"א שלישי-הממ לימודים ועבודה וזהו אני חושבת רביעי-לימודים ואוניברסיטה =[ חמישי-אפי חברתי הטובה חוזרת מהטיול השנתי שלה! שישי-יריד המותגים בת"א עם אפי, ואז הופעה של ב"ה
שבת-עצרת רבין, נראה לי וזהו בעיקר!!! שבוע טוב לכולם!!!!

למעלה