|חמוס| שירשור חיובי

eladi88

New member
אני גם רוצה גדנ"ע ../images/Emo46.gif

אז ככה יום ראשון- מבחן מתמטיקה ואז בערב נעשה משהו שני- אין משהו מיוחד אולי ללמוד לתאוריה שלישי- לומד לתאוריה רביעי- המבחן תאוריה עצמו....לא בטוח עדיין שאני יעשה חמישי- לא יודע שישי- לא יודע שבוע מוזר......................

השבוע שלי:)

היום- ברקה!! מסיבת ממתקים זה כזה שליטה
! ראשון- ישיבת מערכת. אם הוא לא נותן לי להיות העורכת אני הופכת לו את כל החדר
שני- יש לי משו לא זוכרת מה, אבל גם יש מבחן אז פשוט שיעבור מהר שלישי- הופעה של אביתר בנאי בברקה
וגם של היהודים
. עדיין לא החלטתי לאיפה ללכת, אני יותר נוטה לאביתר רביעי- שומדבר מיוחד חמישי- כנ"ל. אה, בעצם זה יום שאני לא לומדת בו אז זה טוב:) שישי- סתם יום שאני ממש אוהבת
שבת- לישון כל היום. פעולת שכבה. ברקה.

חיובי? O:

יום ראשון- אירובי, אין מש"צים &*%#$(:) יום שני-2 כיתות מהשכבה בגיחה אין הרבה מורות P: יום שלישי- כנ"ל^^ צופים יום רביעי- אירובי שיעור, גיטרה *מאוהב* יום חמישי- כלום, חופש מתכוננת למבחן בפיזיקה:/ יום שישי- לא הולכת לבצפר ונוסעת עם אמא לת"א לקנות בגדים וואנס *מאוהב* צופים יום שבת- חופש P:

dani3p

New member
סניף.. שבוע אזרחות אחרון ../images/Emo7.gif

ראשון - קמתי לא מזמן.. נפגשת עם חברות עודמעט ובערב סרט בדיוידי עם חבר הכי טוב שלי שני - הולכים לבקר את הסבא במשרד שלו שלישי - אולי הולכים לקנות דברים לצבא רביעי - מתמרמרת חמישי - הייתי אמורה להפגש עם רן ונופר.. כנראה שזה לא יסתדר שישי - ארוחת צהריים לחברים לקראת גיוס ובערב הופעה של בית הבובות בכ"ס (מי בא?) שבת - טיולי עם המשפחה אוליי.. יום שלישי בעוד 9 ימים אני מתגייסת. איך לא בכיף שלי להתגייס עכשיו!! גם דחיה של שבועיים תעשה לי טוב על הלב!! סעמק מישו יכול לארגן לי משו??

meijin007

New member
כרגיל ../images/Emo3.gif

ראשון - כלום +חד"כ שני - כנ"ל שלישי - כנ"ל רביעי - הופעה של ב"ה בשדרות, בערב (ב22:00, נכון? מישהו בא?) חמישי - אולי ניסע למכינה שישי - כנ"ל שבת - כלום, כרגיל.

השבוע ה"חיובי" שלי :/

ראשון- היה אמור להיות מבחן באזרחות, אבלהמורה לא הגיע אז הוא התבטל \: ועכשיו אני סתם חולה ורובצת על הספה |: שני- יומקצר, זה החלום! שיעור עזרה באנגלית |: שלישי- לימודים- מבחן בספרות ואירובי. רביעי- לימודים. חמישי- מבחן בהיסטוריה, אירובי. שישי- עבודה בגן, ניקיון בית, ספינינג... בערב הופעה של ב"ה אולי... אני ממש מקווה שיהייה לי איך לנסוע ואיך לחזור. שבת- טיול טרקטור לנפוליאון, פסטירבין. שיהייה שבוע קסום, מלא בחוויות :] אוהבת המווון, אופיר

למעלה