|חמוס| שירשור חיובי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שירשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע! השבוע שלי: יום ראשון- אנחנו יוצאים למשואה :X- לא לומדים יום שני- כל יום בלי אנגלית הוא יום טוב יום שלישי- אולי אני אשתחרר מוקדם יותר ואז לא יהיה אנגלית P: יום רביעי- אמממ... 3 ימים לפני הסופ"ש?
יום חמישי- הפוך על הפוך ויום בלי אנגלית ^^ יום שישי- יום קצר! יום שבת- חופש P: ובערב משדרים את ההופעה של כנסיית השכל מניצנים וכל מי שראה את ההופעה אמר לי שראו אותי הרבה אז אני אוכל סוף סוף לראות כמה מעריצה פסיכית אני נראית בהופעות ^^

talba3

New member
אוקיי אז ככה:

יום ראשון- חרא של יום מסיים ב-4 יום שני- פוגש את הידידה הכי טובה שלי שהיא כמו אחותי שלא ראיתי אותה פוללל זמן ואחריי זה כושר קרבי יום שלישי- כן גבירותיי ורבותיי זה קורה (לא להאמין) אני הולך להסתפר יום רביעי- מבחן בחינוך תעבורתי!!
יום חמישי- כושר קרבי יום שישי- מסיבה כמו כל שבוע בקיוג'ה יששש יום שבת- יום מנוחה :] שבת שלום

אני אני אני

השבוע שלי: יום ראשון- יום חופש- אולי חדר כושר אבל תכלס אין משו חשוב שצריך לעשות ואפשר לנוח בכיף... יום שני- המממממ יום חרא בתכלס יום שלישי- יום הורים!!! איזה כיף! יום רביעי- יום לפני ההופעה! יום חמישי- הופעה בזאפה! וסיור בבקו"ם יום שישי- חוגגים יומולדת יום שבת- מומולדת!!!

mory89

New member
חיובי../images/Emo42.gif

ננסה.. ראשון שבעה של סבתא ז"ל.
לא חיובי
שני שיעור נהיגה
ובערב בטח נהיה בסניף או משו.. ויומולדת לנדב (האקס שלי)
שלישי בטח נהיה בסניף עד מאוחר.. עם הדגלנות וסתם נסטול עם פיצות וקולה עד אור הבוקר.. רביעי כנ"ל חמישי כנ"ל + שיעור נהיגה
שישבת שבת ארגון
שיהיה שבוע יותר חיובי מהקודם.. אמן!

hodayoyo

New member
את מדריכה??../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

למה את עושה את זה לעצמך?!

mory89

New member
יצאתי לפני חודש בערך

אבל אני ממש אוהבת את האנשים אצלנו בסניף.. ויש לי חניכות מתוקות!!

hodayoyo

New member
איזה התעללות../images/Emo60.gif

אני פרשתי משהו כמו חודש אחרי הדגלנות שלנו
והאמת שגם לפני הייתי מגיעה רק כששיעמם לי

mory89

New member
לא יודעת..

היה לי ממש טוב שם.. יש לנו סניף שונה כזה מכל שאר הסניפים הארץ אבל פשוט אינלי זמן להדרכה עכשיו.. אז עזבתי אחרת הייתי נשארת..

ASL21

New member
אמממ אני..

יום ראשון- אני לומד עד 1 בצהריים ואז הולך לעבוד על הפקה ללימודים ויש לי יום צילומים עד הערב... יום שני - לימודים עד הלילה וישיבה ארוכה בחדרי עריכה על הסרט בצולם יום שלישי - אני מאמין שאני אסיים יותר מוקדם ללמוד ויצא עם חברים לאיזה מקום... יום רביעי- לימודים קצרים אבל הרבה בחדרי עריכה.. יום חמישי- לימודים עד הלילה והופעה של בית הבובות בערב בזאפה יום שישי- חופשששש, יוצאים לאנשהו לא ברור לאן!!! היפ היפ הוריי!!!

•No¥a•

New member
../images/Emo182.gif

ראשון- כלום.. שני- כנ"לX: שלישי- פעולות [: רביעי- יומולדת :) חמישי- לא'דעתX: שישי- מסיבת יומולדת לבתדודה שליX: שבת- נממ..

hodayoyo

New member
טוב, המ../images/Emo60.gif

ראשון- מבחן באזרחות (היה סבבה), אורטודנט (
), קניות וקניתי דברים לשמיני וזה נוראאא משעשע, עכשיו אחיין שלי ואחותי פה
שני- בצפר שלישי- מבחן בהלכה
רביעי- בצפר חמישי- כנראה נסיעה לעזריאלי עם אחותי לפגוש את דוד שלי
שישבת- כלום.

hodayoyo

New member
דוד, לא בנדוד../images/Emo60.gif

הוא הזמין את אחותי למסעדה בת"א ואחותי לא רוצה ללכת לבד כי לא פגשנו אותו מאז החתונה שלה, שזה אומר 5 שנים ככה, אז היא סוחבת אותי איתה ומאחר והיא לא רוצה לנסוע עם האוטו אז ניקח אוטובוס והכי נוח לעזריאלי כי יש לנו תחנה שם
וכמו שנראה עכשיו יכול להיות שיהיה מפגש אז זה כן יהיה "לנסוע לעזריאלי בשביל לפגוש חצי עולם" (ואת החצי החשוב של העולם
)

טוב אז ככה..

ראשון- לישון המוון ואירובי. שני- ללמוד למבחן באזרחות. שלישי- מבחן באזרחות ואנסין בספרות ואח"צ עבודה ואירובי. רביעי- ספינינג. חמישי- כמעט סופ"ש! ומאוד מקווה להגיע להופעה :] שישי- יש הופעה של עידן רייכל בקיבוץ, בטח נקפוץ. אחרי זה בטח ניסע לתלביב או משהו |: שבת- עבודה מ-17 עד 22 רעעע! מאוד רעע! |: שבוע לא מזהיר במיוחד.. מקווה ששלכם יהייה יותר טוב. אוהבת המוון, אופיר

eladi88

New member
בום

ראשון- חזרתי משבעה של סבתא :\ שני- בום. מסיימים ב 6 וחצי...מקווה להבריז ב 4 ככה שלישי- אממממ נראה לי שיש לנו מעבדה..אז מסיימים ב 6 רביעי- יום חביב מסיימים מוקדם חמישי- נראה לי שיש לי מבחן אני לא יודע שישבת- לישון...לנוח...בום!

למעלה