|חמוס| שירשור חיובי

Hadardur

New member
אוקיי עונה באיחור רציני.. חח

יום ראשון: מבחן בביולוגיה... יום שני: מוזיאון ירושלים תערוכת עיצוב בתבתבתזונה :) חח.. פגישת ביוטופ קטנטנה ומשחק כדורסל של אליצור... שאגב ניצחו את רמתגן המעפנים חיחיח יום שלישי: זה היום! לא הלכתי לביצפר, עושה לי קצת חופש כי כי כי צריך להגיש 4 עבודות בעיצוב להתכונן לבוחן מעבדה ולמבחן בתולדות. שיעור נהיגה ואסיפת הורים! יום רביעי:ביצפר= בוחן מעבדה (אם אני אחיה אחרי האסיפת הורים כמובן) יום חמישי: ביצפר... לומדת למבחן בתולדות יום שישי: מבחן בתולדות האמנות ואולי נאפיס בלילה יום שבת: לומדת למבחן באזרחות חחח בייביי

שמעתי נאפיס?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

איזה נאפיס? אשדוד או ב"ש? כאילו, אין נאפיס באשקלון לא..? יאללה נו נו בואי לב"ש כבר! ומה החלטת על טיול חנוכה בסוף??

eladi88

New member
חחחחחחחחח אני רואה פה מישהי

שהולכת לחרוש כל השבוע [שהולך להגמר] ????? חחחחחחח לא נורא הדר...תלמדי קצת לא יזיק לך

באיחור O:

יום ראשון- הצגה, ככה שלא לומדים שלוש שעות P: יום שני- רופא עור, לא הולכת לבצפר, והרבה הסתובבויות יום שלישי- חזרתי הביתה בשעה שניה כי כל הפנים שלי ניהיו פריחה P: יום רביעי- שיעור גיטרה D: יום חמישי- אין חוגים אין כלום, הרבה שקט :) יום שישי- יום קצר, מסיבה בערב לחברהP: וחברה טובה חוזרת לסופ"ש מפנימיה יום שבת- טיול עם המשפחה, צפון.. ובקיצור הרבה משפחהP:

למעלה