כתבה:פרצופים אנושיים בחלל.

כריסטין

New member
צורת הפנים היא אשליה כי אתה זה..

הופך את צורת המכתש לפני אדם! זה לא שאין את המכתש הזה ,כי הוא כם קיים אבל הצורת שמדמה אותה לפני אדם היא מקרית בלבד ולא נעשתה בידי חוצנים .

royassis

New member
זה לא ניקרא אשליה !

נישבר לי ! אשליה זה שרואים משהו אבל הוא לא אמיתי, לכן זאת לא אשליה. לא אמרתי שהמכתש הוא פנים של בן אדם ! (ואת חושבת שזה הגיוני שמשהו בעולם הזה יאמר את זה? שהמכתש הוא תרתי משמע פנים אמיתיות ?!), אמרתי שמכתש דומה לפנים של בן אדם. אני פשוט חושב שהמכתש דומה לפנים של בן אדם ובגלל זה אני חושב שיחזרים עשו את זה ואת חושבת שהטבע עשה את זה. אז אל תכניסי לי מילים לפה. וזה שחוצנים לא עשו אותו זה לפי דעתך, אז זה לא עובדה.

royassis

New member
הבנתי

אהה אוקיי הבנתי את כל כך סגורה לדברים שאת תוקפת אותי על הדעה שלי ?

pcp1

New member
Majestic12

יש הבדל ענק בין בית (לא יודע אם אתה מתכוון תלת מימדי) לבין הצורות שראינו בתמונות כאן

royassis

New member
דיברתי באופן כללי

חשבתי שאתה מתכוון באופן כללי, הצורות שראינו כאן באמת לא בדיוק מדויקות חוץ מהפנים שהם ממש מדויקות, כאילו מספיק לפי דעתי. ואני לא מג'סטיק

pcp1

New member
זה היה מיועד ל Majestic12ו

אבל אני שמח שגם אתה ענית

royassis

New member
אהההה.......

פשוט חשבתי שאתה מדבר אלי כי אני פירסמתי את ההודעה עם הבית ....

כריסטין

New member
Royassis

הכוונה שלי שיש נופים מסוימים על כדור הארץ ניתנים לפרשנות כפני אדם קח לדוגמא תמונה של הר סנט זה נראה פרצוף הפוך של ניקסון .

כריסטין

New member
ואל תתלהבו כל כך מהצורה במאדים

התמונה הכי עדכנית עם רזולוציה גבוהה מראה שאין ממש דמיון לפני אדם...

royassis

New member
הבנתי על מה את מדברת

אני יודע שיש נופים שדומים לדברים מסויימים, אני פשוט מאוד חושב שהמכתש על המאדים נעשה ע"H חיזרים, זה ניראה לי יותר הגיוני. הבנתי אותך במאה אחוז גם מקודם את פשוט לא מוכנה לקבל שאני מאמין בזה.

Gilliana

New member
סליחה???

רוזוולט הציל את העולם מצפרניו של היטלר אם לא אכפת לך. מה מלמדים אתכם שם בבית הספר בשם אלוהים???
רוזוולט מושחת?! אתה בטוח שאתה מתכוון לפרנקלין דלנו רוזוולט???

אני מקווה שאני לא מחדש לך...

פרנקלין היה אנטישמי שמנע מהיהודים להכנס לארה"ב ולהנצל מהנאצים, אומנם הוא הציל את ארה"ב ממשבר כלכלי אבל לא התכוונתי שהוא מושחת....

למעלה