עב"מים בארץ הקודש

Alien

New member
אני וזה מעצבן...

אבל אהבתי את ההתעניינות של האנשים בשכונה , זה מראה שהנושא מרתק את הציבור ובצדק .

כמה הערות בקשר לכתבה

1. לא ברור מה זה אותו עצם שרואים שם בוידאו. האם זה צילום מקורי של מה שהאנשים ראו? האם זאת הדמיה? האם זה צילום של מקרה דומה? 2. חלק מהתיאורים של האנשים לא תואמים את העובדות בשטח. התיאור של האנשים - כיצד העב"ם נע, לא תואם את ה"אמת" שמוצגת בכתבה, שזה היה בלון מטארולוגי. אולי האנשים הגזימו בתיאורים שלהם או שאנשי HOT החליטו על דעת עצמם שמה שראו אותם אנשים היה בלון? וכל זה בלי קשר לעריכת הכתבה, שפשוט צוחקת על כל המאמינים בעב"מים... בהחלט אנשי HOT היו יכולים ליצור כתבה מכובדת ומאוזנת יותר.

Darakan

New member
3 אורות מעל חולון באמצע שנות ה-90'

לא זכור לי מהי השנה המדוייקת כרגע (נראה לי 96' - בשגעון העב"מים דאז), אבל הייתה בזמנו תופעה מאוד מוזרה בשמי חולון לילה לילה. 3 אורות הופיעו בשמים ונעלמו מיידית. זכור לי בתור ילד (בן 11-12 אז), שראיתי את האורות במשך 2 לילות רצוף. מישהו זוכר/מכיר את המקרים?

פרטים נוספים?

כיצד האורות נראו? באיזה גודל הם היו? מה היה צבעם? "3 אורות" זאת הגדרה כללית מדי ואי אפשר להגיע באמצעותה לשום מסקנה. אם תתן יותר פרטים ייתכן ויהיה אפשר להבין יותר טוב את המקרה.

Darakan

New member
ממה שזכור לי

לבן עם גוון צהוב. הופיעו בזה אחר זה ונעלמו באותה דרך. הזכירו סוג של פצצות תאורה, אבל עצם הופעתן באותו מקום וכל לילה שולל את האפשרות.

Alien

New member
אני זוכר את המקרה , האורות האלו

הופיעו גם מעל הים בבת-ים , פעם אחת בשיירה ופעם אחת שהאורות מרחפים בצורת משולש .

למעלה