פתיל הודעות ומודעות

Envinyatar

New member
תם ונשלם סיפור שלהבת הגבירה ../images/Emo47.gif

סוף-סוף, לאחר חודשים של שכתובים ועבודה מאומצת, תמה כתיבת הגרסה הראשונית של הסיפור הפוסט-טולקינאי ´שלהבת הגבירה´, מעין המשך המתחולל בארץ התיכונה של ג.ר.ר טולקין 2100 שנים לאחר תום מלחמת הטבעת (קרי, סיום עלילת שר הטבעות). היום, נשלמה המלאכה עם פרסום פרק 16 והאפילוג. כל באי הפורום מוזמנים לקרוא ולהעיר את הערותיהם (במיוחד לקראת שכתוב מקיף והגהה מדוקדקת שיערכו בסיפור בעתיד). בקרוב, תתחיל כתיבת כרך ב´ של הטרילוגיה ´פנס בודד בערפל´.

Envinyatar

New member
החלה כתיבת הספר "פנס בודד בערפל"

לאחר סיום כרך א´ של הטרילוגיה הפוסט-טולקינאית "שלהבת הגבירה", החלה כתיבת כרך ב´ של הטרילוגיה "פנס בודד בערפל". לעת עתה, הושלמו ועלו לאתר הטרילוגיה הפרולוג ופרק ראשון של הכרך החדש. ביקורת בונה, הערות והצעות יתקבלו בברכה, בברכה, Envinyatar

שלכם בגאווה... ../images/Emo34.gif

מאז שהעיד בפני הועדה למניעת אפליה בשל נטייה מינית בכנסת במפגשה הראשון ב - 2 בפברואר, 1993 על העוולות המוסדיות הנגרמות להומואים ולסביות, הנהיג ויזם מאבקים רבים בתחום החקיקה והפסיקה. בין הצלחותיו המוכחות יש למנות את שינוי פקודות מטכ"ל בעניין גיוס, שיבוץ וקידום של הומואים ולסביות בצה"ל, שהשתווה לאלו של חיילים אחרים. התיקון בפקודות נעשה בשיתוף פעולה מלא שלו עם נציגי הצבא. כמו-כן, לזכותו יש לרשום עזרה בניסוח התיקון של החוק לאיסור לשון-הרע, הגשת תביעות ייצוגיות, ובעיקר יצירת תקדים ביחסי העבודה. בשנת 1995 הכירה האוניברסיטה בבן-זוגו, עמית קמה, כידוע בציבור והעניקה לו זכויות פנסיה ופטור משכר לימוד. מאז נהנים סטודנטים ואנשי סגל ברחבי הארץ מן התקדים. בשנת 1996 הוכר עם בן-זוגו על ידי משרד הרווחה כמשפחה אומנה: למעשה, המשפחה האומנה המונה שני גברים היחידה בארץ עד כה. באותה שנה נבחרו השניים במשאל של ידיעות אחרונות למקום ה - 15, בין הזוגות המשפעים בישראל. אבן היה בין מייסדי פורום "גיאות". שימש כדובר וכנציג הקהילה בפורומים ובהזדמנויות רבות, למשל: ייעוץ למועצת הרבנים המתקדמים (הרפורמים) בעניין הכרה בזוגות מאותו המין, וכן תיווך בפרשת הנשיא ויצמן (פרשת התבטאותו ההומופובית של הנשיא, שהסתיימה בהתנצלותו בפני נציגי הקהילה ההומו-לסבית). בשנת 1999 נבחר למקום ה - 13 ברשימת מרצ לכנסת. למרות שלא זכה להגיע למקום ריאלי, סלל את הדרך בפעם הראשונה בהיסטוריה הפוליטית של ישראל בכך שהיה ההומו המוצהר הראשון שעסק בפוליטיקה. מכהן גם כחבר בנשיאות מועצת המפלגה, בהנהלת המפלגה (בין מנסחי מצע המפלגה), בסיעת מרצ בעיריית תל אביב-יפו (נציג הסיעה במו"מ הקואליציוני) ועוד. היום בשעה 20:00 יתארח הפרופסור עוזי אבן בפורום גאווה. אתם מוזמנים להכניס כבר את שאלותיכם! אנא שמרו על רמת דיון נאותה.

לרזות ולהשאר בריאים... ../images/Emo176.gif ../images/Emo21.gif

טובה קראוזה היא דיאטנית קלינית מוסמכת ואם לשניים. טובה מייעצת בנושאי תזונה ודיאטה למטופלים במסגרת פרטית, מרצה לקהלים שונים ובמסגרות מקצועיות, מנחה סדנאות הרזייה ומתמחה בנושא התזונה בהריון ולאחר הלידה. טובה כותבת בנושאי תזונה ודיאטה במוספי הבריאות בעיתונות היומית ובכתב העת "שורר" של המרכז הישראלי לחינוך ללידה, מרואיינת למגזינים "לאישה", "הורים וילדים" ועוד, וכן ברדיו ובטלוויזיה (בתוכניות "חיים וטעים" ו- "קפה טלעד"). מזה שנתיים כותבת גם באתר האינטרנט "אמנות הלידה" leida.co.il ומנהלת את נושא התזונה בפורום האתר. מאמריה ברשת מופיעים גם באתרים "טבעלייף", YNET ובמקומות נוספים. היום היא מתארחת בשעה 21:00 בפורום "להיות הורים" ועונה לשאלות הגולשים. כולם מוזמנים!

1ג י ת י ת

New member
חבר´ה :שאלה

יש לי זמן עכשיו, בערך 3 שבועות והייתי רוצה לקרוא בתקופה הזו, לאחר זמן ארוך בו לא היה לי זמן לנשום שלא לדבר על לקרוא. איזה ספר מדע בדיוני הייתם ממליצים לקרוא? משהו מעניין, ומרתק עם עלילה טובה.

נמאס לכם מהפרסומות הקופצות??? ../images/Emo176.gif

לאור הבקשות והתלונות הרבות שקיבלנו מגולשים על הפרסומות המפריעות למהלך הגלישה באתר, החלטנו לשנות את אופי הפרסום בתפוז. מעתה, לא תהיינה יותר פרסומות ש"יקפצו" במהלך הגלישה, כי אם קמפיין זמני (או למעשה: חסות) על כל הפורומים. כפועל יוצא, עיצוב הפורומים ישתנה מעת לעת (בהתאם לחסות), אולם התוכן והמהות ישארו כשהיו. המשיכו לגלוש ולהנות!! צוות הנהלת הפורומים

Boojie

New member
מזל טוב וכל הכבוד!!!

מודה ומתוודה - לא קראתי (פרט לחלק קטן מההתחלה) - מה לעשות, טולקין הוא לא ספל התה שלי, והסוג הזה של פנטזיה ממש לא מדבר אלי. אבל השקעה שכזו ראויה למחמאות ולשבחים רבים.

אנא שאלי את שאלתך

בפורום השכן, מדע-בדיוני ופנזטיה. פורום זה מיועד לפירסום סיפורי מד"ב שנכתבו ע"י הגולשים.

ange noir

New member
ברכות לבביות

הישג מרשים, אני רק מקווה למצוא את הזמן לשבת ולהשלים את קריאת חלק זה, (מסיבות אלו ואחרות אני עדין תקוע בחלק השני). עלה והצלח, קבוץ ובחר.

silly nick

New member
מזל טוב!

מי ייתן וכה ירבו, וכו´. בעייה אחת - החלטתי להתחיל לקרוא (עד עכשיו לא קראתי, מאותה הסיבה שני לא קוראת את כיור הזמן או אשאוש"ק - אני לא מסוגלת לקרוא סיפור עד האמצע). כמובן שהחלטות לחוד ומציאות לחוד. אני לא מסוגלת לראות את פרקים 1-7, אלא רק ג´יבריש, ומהאצמע אני לא אתחיל. יש בעייה עם אקספלורר? אם לא - יש לך לינקים אחרים לפרקים הראשונים?

Boojie

New member
../images/Emo153.gif פתיל הודעות ומודעות ../images/Emo153.gif

לפתיל זה ישורשרו הודעות שאינן סיפורים חדשים ומודעות שונות. אי. טי. בגירסת שנת 2002 - אי. טי. מצליח לבנות מכשיר קשר חללי מאולתר ולהתקשר הביתה, ואז מגלה שבהעדרו התקינו מערכת לניתוב שיחות, וחסרים לו כל הכפתורים המתאימים.

יעוץ מקצועי בתפוז... ../images/Emo24.gif ../images/Emo176.gif

היום בשעה 21:00 נארח בפורום להיות הורים את דרורית אמיתי-דרור. דרןרית היא יועצת מומחית לגיל הרך, בעלת תואר שני והתמחות מיוחדת בתחום (האוניברסיטה העברית בירושלים). משך שנים רבות עסקה בהדרכת אנשי מקצוע בתחום, בפיקוח על מוסדות חינוך לגיל הרך (מפקחת חינוכית ארצית של מעונות היום), מרצה באקדמיה בתחום, בייעוץ אישי להורים, בהנחיית קבוצות הורים , יועצת מקצועית של חברת "דור" שעוסקת באבחון מקצועי והתאמה של מטפלות פרטיות לתינוקות ולילדים קטנים. חברה במערכת "הורים וילדים" וכותבת מאמרים מקצועיים בתחומים השונים של הגיל הרך.. דרורית חיברה את הספר "תמונות מספרות לי" שמציג באופן ציורי וסיפורי אינטראקציות ילד-מבוגר ומתאים לתינוקות, פעוטות וילדים צעירים. הורים ומתעניינים יכולים להפנות שאלות והתלבטויות בכל מה שקשור בילדים צעירים, בקשר הורים-ילדים, בקשר ילד- מערכת חינוך/מטפלת/גננת, בקשר של ההורים עם המערכת, בעיות התנהגות של ילדים, התלבטויות בכל מה שקשור בהתפתחות של ילדים, התלבטויות בקשר לקליטה של הילד בתחילת השנה במעון/בגן/אצל המטפלת - ועוד . נשמח לראותכם!!

האם הדור השלישי באמת בפתח? ../images/Emo56.gif ../images/Emo176.gif

היום בשעה 17:00 נארח בפורום סלולאר את גלעד בכרך, מנהל תחום מוצרים בסאני תקשורת, יבואנית טלפוני סמסונג. גלעד מרכז את פיתוח טלפוני סמסונג לשוק הישראלי מול שלושת מפעילות הסלולר הישראליות הגדולות, תוך דגש על התאמה לצרכי השוק המקומי. ניתן לשאול שאלות על סמסונג, על מכשירים קיימים ומכשירים עתידיים, התפתחויות טכנולוגיות ועוד. חברת "סאני תקשורת" הוקמה בשנת 1994 והיא היבואנית הבלעדית של טלפוני סמסונג בישראל. סאני תקשורת היא חלק מקבוצת סאני המובילה בעולם הסלולר והאינטרנט באמצעות מספר זרועות וביניהן: רשת החנויות "דינמיקה", חברת האחזקות הטכנולוגיות "סאני.קום" וספקית האינטרנט "גונקסט". כדאי להכין שאלות מראש, את שאלותיכם ניתן לפרסם כבר מעכשיו בפורום. צוות תפוז מבקש לשמור על רמת דיון נאותה ותרבותית. נשמח לראותכם

למעלה