פתיל הודעות ומודעות

צו צאנג

New member
ניצלוש אני רוצה לפתוח פורום על

סדרת הספרים המדהימה בלגריאד שלה יש המשך שמקרא המלוריאן ועוד מספר ספרים שמספרים על הנושא מזוויות אחרת (פולגארה הקוסמת וקורות בלגארת הקוסם) שאותם כתבו דיוויד ולי אדינגס, כל מי שקרא אחד מהספרים (חלק מהם, או את כולם) ואהב יותר ממוזמן לשים
בכותרת, ואם אתם רוצים אז גם תפרטו למה כדי לפתוח פורום כזה... בתודה מראש, דליה!

הייזל

New member
אני לא תומכת! יותר מזה אני מתנגדת!

אם ישאלו אותי מלמעלה אם כדאי אני אגיד לא! וזה לא אישית נגד הבלגריאד או אדינגס. אני אגיד לא גם על פורום היינלין, אסימוב, כישור הזמן, חולית (שיט הכנסתי להם רעיונות עכשיו). כל אחד ואחד מהם כבודו במקומו מונח אבל אדינגס לא יכול להחזיק פורום שלם להרבה זמן. גם לא רוברט ג´ורדן, אסימוב, ניבן או היינלין. אני חושבת שגם אם פורום טולקין לא היה מלא במטורפים לעניין הוא מזמן היה נעלם בנבכי האינטרנט. מספיק לפרק דברים לפרוטות. כנסו לפורום המד"ב ודברו כמה שאתם רוצים על אדינגס, שימו מפות, תכתבו פאנפיקים, תציירו את הדמויות, אני לא יודעת מה. חבל, פשוט חבל לפתוח פורום שלם על זה. כן, אבל לפורום רומח הדרקון לא התנגדת. נכון, לא התנגדתי, מפני שזה ז´אנר יוצא דופן, זה משחק שבנו עליו ספרים, הרבה מאד ספרים(כמה מאות אאל"ט) שעדיין בונים בעולם הזה ספרים ומשחקים. גם לפורום מלחמת הכוכבים לא התנגדתי והייתי צריכה. הם פשוט חנקו את פורום המד"ב אבל הנה הסרט נעלם ויעברו עוד שנתיים לפני הסרט הבא ובפורום מלחמת הכוכבים ההתנהלות איטית. גם לפורום מסע בין כוכבים לא התנגדתי כי סידרה הפכה לקאלט, יצרה 4 סדרות-בת(בינתיים), נכתבו בה הרבה מאד ספרים ויש תרבות שלמה סביבה.

galiltalil

New member
חולית- עזרה..

שלום. אני מקווה שזה המקום לשאול. בסדרת חולית יש את הספר "חולית" וספרי המשך- חלקם מתרחשים לפני הזמן של "חולית" וחלקם לאחריו. לפני- בית הארקונן, אטרדיאס. אחרי- בית הלשכה, ילדי חולית ועוד כמה.. השאלה שלי היא כזו- כמה ספרים נשארו מכלל הסדרה ולא תורגמו לעברית?, למישהו יש מושג מתי הם יתורגמו?,יצאו לאור?. תודה.

ange noir

New member
פנה לפורום הראשי

זהו פורום סיפורי מד"ב ופנטזיה. אתה צריך את פורום מד"ב ופנטזיה, מצ"ב לינק.

Lu Tze

New member
תענו לבנאדם, אז הוא התבלבל בפורום

אז? בכל מקרה, הספרים שלא תורגמו לעיברית הם Children of Dune ן-God Emperor of Dune. כאשר יוצא העוד כמה שבועות ספר נוסף בסידרה בשם הג´יהד הבטלריאני ועם עובד יתרגם אותו בסופו של דבר.

Boojie

New member
לפורום יש כללים,

ולכללים יש סיבות. עזרו לבנאדם בצורה הכי טובה שיכלו לעזור לו בהתאם לכללי הפורום - נתנו לו לינק למקום הנכון לשאול את שאלותיו. אנחנו ממש לא מעוניינים שבפורום הזה יתחילו לפתח דיונים בנושאים לא רלוונטיים, מה גם שהודעות מהסוג הזה מועפות מהר מאד לפתיל שמרכז אותן, ולא זוכות לתשומת הלב הראויה להן. אני ממש אודה לך אם לא תנסה לשכתב מחדש את כללי הפורום, במיוחד לא כשאתה חדש בפורום ולא ממש יודע מה הולך פה ולמה. עם כל הכבוד, ועם כל ההערכה לרצון שלך לעזור (ואני בהחלט מעריכה את זה), זה לא תפקידך, ואנא גלה מעט כבוד לשיקול הדעת של האנשים שקבעו את הכללים האלה. תודה על שיתוף הפעולה.

Lu Tze

New member
טוב נו, אז טעיתי...

אבל לדעתי זה נימוס אלמנטרי, אם יש לך מידע שמישהו צריך, לתת לו את המידע הזה. בעיקרון פשוט יש לי soft spot לחולית...

Boojie

New member
גם לי ../images/Emo13.gif. זה לא שייך.

השאלה הזו לא רלוונטית לפורום הזה, ואנחנו כן מנסים לשמור על סדר מסוים, שישמור על הפורומים מועילים יותר למי שמבקר בהם. לכן ההקפדה. הבה נסיים את הדיון הזה כאן, כי אני באמת לא רוצה שיתפתח פה פתיל ארוך. ברוך הבא לפורום, אגב.

galiltalil

New member
?.

תודה לכול מי שעזר- . כותרת הפורום היא סיפורי מד"ב, חולית נופל בקטגוריה,לא?. מה הבעיה?.

Boojie

New member
*סיפורי* מדע בדיוני.

לא *ספרי* מדע בדיוני. זה פורום כתיבה יוצרת למדע בדיוני. הלינק הגדול והאדום למעלה שכתוב בו "לפורום מדע בדיוני ופנטזיה" כנראה שהיה צריך לתת לך את הרמז הסופי בעניין...

galiltalil

New member
מתנצל.

לקח לי זמן- אבל סוף סוף הבנתי (כבר אמרתי- זמן...) מה ההבדל בין סיפורי וספרי. הגאונות נוטפת ממני. אם מר boojie הינו מנהלם של שני הפורומים- יש סיכוי שתענה לבקשתי לשרשר את השאלה והתגובות לשם?, זה בכלל אפשרי?. תודה.

Boojie

New member
מצטערת מקרב לבי. no can do.

אבל קיבלת תשובה כבר, לא?

אירוח רופא היום בתפוז ../images/Emo101.gif

היום, יום שלישי, ה 27 לאוגוסט, החל משעה 21.30 עד 23.00 יתארח בפורום קיצורי קיבה דר´ אליעזר אבינוח מהמרכז הרפואי סורוקה. דר´ אבינוח הוא מנתח בכיר בתחום ניתוחי השמנת יתר. הנכם מוזמנים להשתתף. ניתן להכניס שאלותיכם כבר עכשיו.

plusman

New member
אני מחפש כבר דיי הרבה זמן קהילה...

של הסידרה המצויונת מחזור כישור הזמן מאת רוברט ג´ורדון. אז אם יש פה כאלה בבקשה תגידו משהו או תפנו אותי למקומות שיש.

../images/Emo42.gif ../images/Emo86.gif שוער בית"ר ירושלים

היום בשעה 21:00 יתארח איציק קורנפיין, שוער בית"ר ירושלים, ויענה על שאלות הגולשים בפורום. על פוליטיקה וספורט, על מצבה הכלכלי של הקבוצה, על אליפות 2002-2003, וגם (ובעיקר) על האוהדים הנאמנים. הגולשים מוזמנים להעלות את שאלותיהם כבר עכשיו צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה.

macman

New member
כולכם מוזמנים ל"ג´אגלינג וחד-אופן"

אתם מוזמנים לפורום שלנו כדי ללמוד לרכב על חד-אופן וללמוד איך עושים ג´אגלינג... בואו בהמוניכם... עודד.

"גפן" 2002 - מועמדים סופיים

לאחר הצבעה מתישה בת 5 שבועות במהלכה בחרו חברי האגודה את יצירות המד"ב והפנטסיה הטובות ביותר לשנה החולפת, הנה רשימת המועמדים הסופית שתוגש לקהל מבקרי "אייקון 2002" לבחירה הסופית: מדע בדיוני: פרנהייט 451/ ריי ברדבורי/אודיסיאה אנדימיון /דן סימונס/אופוס עליית אנדימיון /דן סימונס/אופוס חוף הפלדה /ג´ון וארלי/אופוס הצל של ההגמון /אורסון סקוט קארד/אופוס פנטסיה: הנסיכה הקסומה /וויליאם גולדמן/כתר טיגאנה /גאי גבריאל קיי/אופוס סופת חרבות /ג´ורג´ ר. מרטין/אופוס מעוף הדרקון /אן מקקאפרי/אופוס גשר צפורים /בארי יוגארט/אופוס סיפורי מקור: אני והסבתא הולכול לקניות /חמוטל לוין/בלי פאניקה בדרך לבאר-שבע /רון יניב/בלי פאניקה הם באים מכל העולם לנשק את ידו /אילן אשכולי/בלי פאניקה לאור השקיעה /ורד טוכטרמן/אתר האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה אשתי התחלפה היום פעמיים /דן שוורץ/המימד העשירי והנה קישור לדף באתר האגודה ממנו ניתן להגיע אל כל הסיפורים הקצרים (אם עדיין לא קראתם) המועמדים, וגם אל פרטי הספרים שהגיעו לגמר, ולהחליט איזה מביניהם הוא זה שתבחרו בו. והבחירה קשה עד מאד השנה.

../images/Emo166.gif../images/Emo55.gif יעל דיין בפורום חופש

חברת הכנסת יעל דיין תשתתף היום בפורום חופש ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע לעניינים על סדר היום. חברת הכנסת דיין מוכרת בציבור בותקשורת כלוחמת למען זכויות אוכלוסיות מיעוט ונגד כפייה דתית. הגולשים מוזמנים להעלות שאלות בפורום מעכשיו. האירוח יתחיל בשעה 19:00 צוות תפוז מבקש לשמור על שפת דיבור נאותה

Envinyatar

New member
אתר חדש לספר "דמדומי המערב" ../images/Emo47.gif

לכל חברי הפורום: עקב הנפילה הממושכת של ה-Server עליו ישב האתר הקודם הטרילוגיה הפוסט-טולקינית "דמדומי המערב", התקנתי אתר חדש לטרילוגיה, אשר כתובתו כדלקמן: http://www.geocities.com/narwen_tar_hymald/ האתר כולל את כל הפרקים שפורסמו עד כה, וכן דף לינקים מעודכן של האתרים המומלצים הקהילה הטולקינאית, אשר כתובתו כדלקמן: http://www.geocities.com/narwen_tar_hymald/tolklink.html וכעת, בקשה ממנהלות הפורום, לעניין הקישור לאתר "דמדומי המערב". אנא, החליפו את הכתובת בכתובת החדשה. בתודה מראש, Envinyatar נ.ב: פרק ג´ של "פנס בודד בערפל" יפורסם, בתקווה, במהלך השבוע או בסוף השבוע הבא.

../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif נערת ישראל הבאה בפורום

נטלי זינו, אילתית בת 16 בלבד, זכתה ביום רביעי האחרון בתואר "נערת מעריב לנוער 2002" בטקס מפואר שנערך בירושלים ושודר בשידור חי. נושא הזוהר לא חדש לנטלי, הרזורמה שלה כבר מתהדר בבדוגמנות למספר חברות, והופעה בסרט "אוצרות הים האדום". מסתבר שיופי זו תכונה אילתית, שכן את תואר "נערת השנה 2002" תקבל נטלי מהמוכתרת היוצאת, גם היא תושבת אילת.
היום בשעה 20:00 תתארח נטלי בפורום "נערי החוף אילת", ותענה לשאלותיכם על התחרות, על החיים בצל הדוגמנות, התחרות, הלחצים, והזכייה. הנכם מוזמנים כבר להשאיר שאלותיכם בפורום, ונטלי תענה עליהן.

למעלה