פתיל הודעות ומודעות

היום ב- "אנטרפרייז" (ללא ../images/Emo58.gif )

פרק 3 - "הלחם או ברח". האנטרפרייז נתקלת בספינה זרה שנראה כי היתה מעורבת בקרב, שאינה נעה ואינה עונה לקריאותיהם. קפטן ארצ´ר וט´פול נכנסים לווכח אידיאולוגי, האם לבדוק מה קרה שם, או להמשיך בדרכם ולהתעלם מהספינה מאחר והיא אינה נוגעת להם. במקביל, מלקולם וטריפ מנסים לתקן את מערכות הנשקים של הספינה, מאחר ואלו לא כוילו כיאות כשעזבה האנטרפרייז את כדור הארץ.

החלפה - רשומות מן המאדים

מעוניין להחליף את הספר הזה תמורת אחד מהבאים : (בעברית בלבד) עריצה היא הלבנה הדלת המוליכה אל הקיץ החתול העובר דרך קירות או שניים מהבאים : כוכב כפול חליפת החלל נתיב התהילה צוערי החלל היום שאחרי אל המאה ה- 21 עולמות חדשים האבן המתגלגלת משימה בנצח הגבעות הירוקות של כדור הארץ מסע אל בין הכוכבים כמובן שרשומות מן המאדים הוא בעברית.

on drugs orange

New member
מחפש חומר על טולקין - דחוף../images/Emo70.gif

היי אני ממש צריך למצוא חומר על טולקין (עדיף באנגלית ובאינטרנט כמובן) ממש מקווה שאתם יכולים לעזור לי. תודה מראש orange

alond

New member
shadow puppets של קארד

ראיתי שבאמזון uk יש את הספר להזמנה כבר (למרות שבאמזון רגיל לא משום מה). הוא יוצא בשישי ליוני. יש למישהו מושג תוך כמה זמן הוא יצא בעברית?

Silvi k

New member
ספרים של רוברט היינלין

הייתי רוצה לדעת איך הספרים של רוברט היינלין : בני מתושלח לוחמי החלל הגבעות הירוקות של הארץ והאם הם עומדים בפני עצמן, או שהם חלק מסדרה שיש לקרוא לפניהם או אחריהם

GODCOM

New member
תחפושות STAR WARS

שלום לכולם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול לקנות תחפושות של מלחמת הכוכבים בארץ או בחול ?

CHOFA

New member
אז השוותי מחירים...

בס"ד ומסתבר שזה לא משהו של מבצע: לדוג´-ספרי מאדים-ב"מבצע" של מיתוס לדוג´ כל חלק של מאדים הכחול נמכר ב67 ש"ח,בבקבוק זה נמכר ב44.1 ש"ח. ככלל כל ספר שהיה במבצע במיתוס,נמכר בזול יותר באתר של בקבוק(www.bakbook.co.il) אז למי שמעוניין:הנה קישור לאתר הנ"ל

למה לא 3?

יש לי רושם שאתה מחזיק מרשימות מהמאדים יותר מדי. בכל אופן חלק מהספרים שהזכרת שאתה מוכן להחליף שניים מהם תמורת רשימות, יותר נדירים מהספר מהספר שאתה מחזיק בידך. אבל למה לא, פריירים לא מתים - רק מתחלפים!!!

preacher

New member
בקשר ללוחמי החלל - ראי ביקורת

בפתיל בעמוד זה. "הגבעות הירוקות" הוא אוסף סיפורים קצרים. "בני מתושלח" כולל דמויות שישתתפו בספרים מאוחרים יותר כך שאפשר להגיד שהוא ראשון בסדרה (עם קשר רופף מאוד בין הספרים) על עלילות משפחת הווארד. הוא גם די אפיזודיאלי ונדמה לי שהוא מורכב מכמה סיפורים קצרים בהמשכים שפורסמו במגזינים. שניהם מאוד ישנים, משנות הארבעים. ובגלל שהם לא מתרחשים בעתיד הרחוק מאוד כמו המוסד, הם התיישנו יותר מדי. אני לא נהניתי מהם כל כך.

לי יש תחפושת של OB1

די מוצלחת (מצורף), אבל לא נראה לי שאני מוכר אותה בזמן הקרוב. קניתי אותה באתר שקוראים לו annie´s costumes שאת כתובתו אני לא זוכר, ולמרבה הפלא אין קשר בין ה- "אנני" שבשם האתר לאנאקין :

Tanath

New member
ספרים של היינלין

אני חובבת היינלין באופן כללי, למרות שעוד יש לי כמה וכמה ספרים לקרוא. בני מתושלח הוא חלק מסדרה, אבל רוב הספרים בסדרה הזאת עומדים בפני עצמם. לא צריך לקרוא ספרים אחרים בשבילו. לוחמי החלל הוא ספר יחיד, עד כמה שידוע לי. הגבעות הירוקות של כדור הארץ הוא ספר מעולה (לדעתי) של סיפורים קצרים. לא נראה לי שהסיפורים קשורים לאיזושהי סדרה.

blackwolf

New member
ואם כבר מדברים על היינליין וספריו,

איפה עומד בסדרת לאזארוס ´די זמן לאהבה´? האם הוא כן קשור לזה שלפניו, או שאני יכולה להתחיל לקרוא ולהנות? אם אפשר לכתוב את הסדר של הספרים, זה בכלל יהיה מצויין. עשיתי חיפוש בפורום, אבל לא מצאתי.

Boojie

New member
אז ככה...

שליפה מהירה מזכרוני הקודח מעלה את הסדר הבא: * בני מתושלח (בו מתוודעים לראשונה ללזארוס לונג, אזא"מ) * די זמן לאהבה (בו מתוודעים להיסטוריה של לזארוס ולשלבים שהובילו להקמת המשפחה שלו על סקונדוס ואח"כ על טרציוס ולגילוי המסע בזמן) * מספר החיה (בו מתוודעים אל משפחת ברואוז-קארטר ולרצפת המרחב-זמן שלהם, ובסופו של דבר העלילה מתמזגת עם עלילת הספר הקודם) * החתול העובר דרך קירות (בו מתוודעים לקולין קמבל ולהייזל סטון - שכבר הופיעה ב"האבן המתגלגלת" והצטרפה למשפחת לונג ב"מספר החיה" - בנסיון להציל את המחשב מייק מ"עריצה היא הלבנה" כדי לנצל אותו לייעול המסע בזמן) * לשוט מעבר לשקיעה (בו מכירים מקרוב - מאד - את תולדותיה של מורין, אמו של לזארוס לונג, אותה כבר פגשנו ב"די זמן לאהבה") שכחתי משהו? אם כן אני בטוחה שיצוץ מי שיזכיר לי...

היינלין

הגבעות הירוקות - לקרוא ! לוחמי החלל - אפשר לקרוא בני מתושלח - לא לקרוא !! ספר מטומטם, מופרך (אפילו ממד"ב נדרש מינימום הגיון) וחסר פואנטה. מיותר לחלוטין.

on drugs orange

New member
תודה רבה!

למרות שאני כבר מכיר את האתר :) ואפילו יש לי את רן בר זיק תקוע ברשימת האייסיקיו שלי כבר שנתיים טובות (מאז האתר שלו על בבילון). בכל מקרה בסוף מצאתי את החומר הדרוש שלי באתר של הוצאת הספרים שהוציאה את הביוגרפיה שלו. תודה רבה בכל מקרה :)

למעלה