פתיל הודעות ומודעות

seagull1

New member
שאלה על הספר "מגילת החרבות"

שלום, יש לי את הספר "מגילת החרבות" של מיקל מורקוק. רציתי לדעת כמה הוא שווה היום (נדיר? נפוץ? $?(אני לא ראיתי אותו בחנויות)). תודה רבה לכל בעלי הידע היקרים שנמצאים פה, ולהתראות.

אירועי האגודה למד"ב ופנטזיה

ביום ראשון - ההרצאה הבא בסידרת ההרצאות על שם גפן בנושא "הדולפין החושב". ביום שלישי - מסיבת פורים משותפת לאגודה למד"ב ופנטזיה ולמועדון סטארבייס 972 ברחובות.

../images/Emo153.gif היום ב- "אנטרפרייז" ../images/Emo153.gif

11:10 - פרק 4 - "עולם חדש ומוזר" (ולא משנה מה יגידו המתרגמים). ה- "אנטרפרייז" נתקלת בכוכב פסטורלי ויורדת לחקור אותו, דבר המפגיש אותם עם תופעות מוזרות ביותר... פרק חביב

../images/Emo41.gif אירוח בפורום הורים למתבגרים../images/Emo41.gif

בדקות הקרובות תצטרף ורדה בר לפורום הורים למתבגרים, ןתענה על שאלות הגולשים בכל הנוגע לבני נוער, סמים, מניעה אבחון וסוגיות נוספות בנושא. הגולשים מוזמנים

פגעסוס

Well-known member
אנדרומדה...

לכל המעוניין ממש עכשיו התחיל הפרק הראשון של אנדרומדה ב AXN. GYXOIO

alond

New member
תודה

ותוך סכנה שאני אשמע כפוי טובה(ואני לא!!!), היית יכול להודיע יותר מוקדם? בכל אופן, הפרק שעכשיו הוא פרק שהיה כבר. אולי כהכנה לעונה השניה?

פגעסוס

Well-known member
לא...

לא יכולתי להודיע יותר מוקדם כי גיליתי את זה רק כשזה התחיל...
אני גם מקווה שאלה שידורים חוזרים כהכנה לעונה הבאה... GYXOIO

alond

New member
למה יש עכשיו זינה???

לא שאני מתנגד אבל כמעט החמצתי את זה.במקרה ראיתי שיש. יש לי עכשיו את הרצועה: בלתי נראה-זינוק לאתמול-זינה-סטארגייט. נהדר. מעולה. גבריאל רוצה נקמה (וברקע סופת רעמים וברקים)!!!

הם שינו קצת את הלוח זמנים....

הייתי כותב על זה קודם, אבל לא ראיתי במקום מאחר ויש פורום מיוחד בשביל זה ששם כתוב

alond

New member
קצת השקעה בן אדם ../images/Emo8.gif

לא כולם מכירים את הפורום ההוא (שאין לי מושג מהוא)

alond

New member
חביב אבל הנושא צר מדי בשבילי

כמה אפשר לדבר על זינה? הרבה כנראה, אבל זה לא בשבילי. רק רציתי לדעת אם השעה מתחלפת.

למעלה