פתיל הודעות

ברנן

New member
זה כל כך לא מפתיע

תמיד אפשר למצוא את ההפתעות הטובות ביותר במכירות כאלו כשאתה מוצא משהו שווה זה עושה לך את היום בינתיים "עריצה היא הלבנה" ממשיך לחמוק ממני

מה? סיפורי פנטסיה הם לא סיפורי

הרפתקאות? בחיי שעד היום חשבתי שהם דווקא כן סיפןרי הרפתקאות. כל יום לומדים משהו חדש!!! אולי תוכל להסביר לי מה זה בדיוק סיפור פנטסיה?

ברנן

New member
כשאנשים שומעים מד"ב הם חושבים רק

על מלחמת הכוכבים או מסע בין כוכבים מילא אם היה מדובר רק על סטר טרק אבל הזוועתון הקרוי מלחמת הכוכבים מבייש את המד"ב הרציני אני מכיר הרבה אנשים שאוהבים סרטי מד"ב אבל לא קוראים את הספרים אנשים מבססים את הידע שלהם על סדרות וסרטים ולא מודעים בכלל לספרים זה כאילו שתראה אופרות סבון ותסיק מכך על איכותם של סרטים שזכו באוסקר (עד כמה שהדימוי הזה שווה משהו)

Rogue 7

New member
מלחמת הכוכבים

ניתנת להגדרה יותר כמו פנטסיה. אבל זוועתון? תגיד לי ראית את הסרטון שהיה ביס 2? (זה על החולי נפש שקוראים לעצמם trekkers. )אם לא אז תראה ואחרי זה נדבר על מד"ב אימה.

הייזל

New member
../images/Emo153.gifפתיל הודעות../images/Emo153.gif

ההוא נהיה ארוך מדי ולא עולה. אז הודעות, עידכונים וכו´ לכאן. תנסו להשתמש באייקון הזה
כמה שיותר אחרת הוא ילך ולא ישוב.
הייזל
נץבץ תושב ה|חללית| לאלתר!

אזרח הגלקסיה

קפטן הילדה ברוואז הפנתה אותי הערב, לשמחתי, לפורום מד"ב של אורט שם נאמר כי הספר ´אזרח הגלקסיה´ של רוברט היינלין יצא לראשונה בעברית השבוע. רוצו לחנויות לקנות!!!

שכחתי לציין...

הספר יוצא בהוצאת אודיסאה של קובי קמין מ"קדמת עדן" שברחוב המלך ג´ורג בת"א. לכו על זה!

סופית: באפי בביפ!

החל מה10 למארס, בכל יום (ימים א-ד) 20:45, עונות רביעית חמישית. מתישהוא גם תשודרנה העונות הראשונות! (ראו אתר הבית של ביפ) סוזן

ugi

New member
לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

אבל אין לעוגי ביפ
עוגי בוכה

alond

New member
זה אולי לא קשור

אבל עד עכשיו לא קלטתי שאתה עוגי!!! אתה חייב לשנות מאנגלית לעברית! חייב!! חוצמזה, יש לו שם אחר באנגלית (לא זוכר).

Rid

New member
עונה רביעית?!

עוד פעם? ראיתי את העונה הרביעית כבר 3 פעמים זה מתחיל להעיק....למרות שיש שם פרקים אלוהיים אבל בכל זאת.... אני לא אשרוד פעם רביעית....מקווה שזה ילך מהר....

פגעסוס

Well-known member
אני לא יודע אם כבר אמרו כאן...

אבל הנה כתבה על ההוצאה החדשה של מודן
GYXOIO |ספר |

alond

New member
מישהו פה מכיר ספר aegypt?

של קראולי? חבר שלי אמר שהוא שמע שהוא מעולה והחליט להפיל עלי(בהסכמתי) לקרוא אותו. החלטתי לדחות את היפריון בשבוע ולנסות. בינתיים מעניין למרות שמהכמה עמודים שקראתי עוד אין לי מושג כל כך על מה הספר. נראה כזה ספר של שדים ומלאכים אולי. בכל אופן, זה ספר נדיר (באנגלית. אני די בטוח שלא הוציאו אותו בעברית) ורציתי לדעת אם מישהו קרא/שמע עליו.

../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif

נכון סמל מגניב? תעזרו להשאיר אותו..... שרשרו לפה הרבה מאד

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif ../images/Emo153.gif

GYXOIO

למעלה