משדר!!!!!!

pink panther7

New member
איזה מגניב אם קרן דניאל וליהי יועמדו להדחה?

אבל זה לא יקרה, כי כל התוכנית הזו מכורה לקרן

עוד פרק טיפוסי לאחרונה עם עריכה רומנטית של

זוג מבחיל באמת,זוג שגורם לי להוציא את שקיות ההקאה ולהזכר בסער ואיילה רחמנא לצלן. וואלה הפתיעו אותי ,בלונג שוט מתוכנן הייטב על ידי אנשי ההפקה גב נישק את קרן קרוב ל8 שניות כמובן שעל יבש.שאפו
או שהבחור הומו בארון,או שהוא מסתיר חברה.כי אחרת קשה לי להבין איך הוא לא ניצל את הלילה הזה ללא מצלמות ליותר מנשיקה של ילדים. ההפקה בפרק אחד הצליחה לעשות סיכול ממוקד לאורטל ודניאל כל הכבוד להם,ולצייר את קרן וגב כמסכנים החדשים שכל הבית מתעמר בהם ומקנא להם.אורן על תקן יהודה קריות וכמובן שאת הקינוח הם שמרו לסוף,ההצבעה למיליון מיום שלישי מה שמעניק לחבר'ה של קרן באתר וואלה הרבה זמן להריץ תוכנות חוזרות של הצבעה. יש לי הרגשה שאורטל ביום שלישי בין 3 המועמדות ושאיתן וגב יפטרו ממנה באותו ערב.

easternstar

New member
ההימור שלי שאורטל לא בין השלוש

אבל נראה מי צודק בהימור. נראה ביום שלישי...

easternstar

New member
שיר שיוקדש במיוחד לך?

מה ההימור שלך? שאורטל מודחת? No Way . זה ההימור שלך? אם כן, אסביר לך מה הסיבה שלא.

easternstar

New member
אבל נחדד..כי לדעתי אין מצב שמדיחים אותה

אם האוהדים שלה לא יסמסו מספיק עדיין אין מצב שיתנו למישהו להדיח אותה. זה פשוט לא נראה טוב. זה נראה ממש רע ואין הפקה שתרצה דבר כזה לפני גמר. ההפסד הוא אם מדיחים אותה ואז אני מסכים להימור. (אני כבר רואה אותך מגן בחירוף נפש, כמו שאתה יודע,
על קרן..)

השאלה על מה אנחנו מתערבים על הדחה של הקהל

או הדחה של גב ואיתן? אתה רוצה ללכת על הדחה קומפלט? בסדר ... אני בטוח במניעים הנסתרים של איתן וגב לא לרצות את אורטל לידם בגמר. יש התערבות

easternstar

New member
סגור../images/Emo88.gif../images/Emo140.gifההימור הוא אם אורטל מודחת

ביום שלישי. אני יודע שאתה סניגור מוכשר
אני כבר חושב על היצירתיות שלך בהגנה על קרן עד חצות.

meytula

New member
בתוכנית אהבה כשמקדמים את קרן לא יתנו לאורטל

לזכות.אורטל נחשבת רווקה ולא יתנו לה לזכות זה כאילו ירו לעצמם ברגל קרן וגב הולכים לזכות בענק

pink panther7

New member
ממש פרק מ"ספינת האהבה" עשו לזוג המזוייף

גב וקרן. יאללה תמשיכו להצחיק אותנו הפקה של ילדים בני 5. אנחנו לא עד כדי כך מפגרים. קרן וגב הם לא זוג ובחיים לא יהיו זוג, הם סתם גולד דיגרים.

למעלה