הודעות משוטטות

Envinyatar

New member
עדכון גדול במיוחד באתר העולם הידוע../images/Emo47.gif

והפעם: עודכן דף השער של האימפריה ההידרוסטית במדור ארצות, הועלו לאתר הדת ההידרוסטית ותאורים מפורטים של מרבית חלקי עיר הבירה. בנוסף, עלו לאתר ראשי הפרקים להיסטוריה של הידרוסט. אשמח לקבל את הערותיכם.

הלדין

New member
שכחת לתת לינק

למה יש בעולם שלך כל-כך יצורים אוכלי-אדם? בהתחשב בכמות הזאת, איך נשארו בכלל בני אדם או גזעים אחרים? הארטיפקט של הואלקיריות לא חייב להיות חרב. הרי למה שהמלך יסחוב איתו חרב האמורה להיות שמורה בבית המסורה. יותר סביר שנמצאים איתו סמלי מלוכתו והוא מעוניין שיגיעו לידי יורשו- "כוכב הדונדין" במקרה הזה. אחד הדמויות שלך, זה שמכר את חבל ראכנהורף, לא יכל לבנות את הטירה לאהובתו. הרי העולם שלך פירמטיבי ומבצע כזה ייקח שנים רבות(במקרים המעטים שזה לקח שנים מעטות- הדבר דרש משאבי נפש עצומים מצד המממן).

Envinyatar

New member
וכמובן, הנה הלינקים הרלוונטיים:

נ.ב: הלדין, קראתי את הביקורת שלך. התוכל להיות יותר ספציפי ולהבהיר לי למה בדיוק מכוונים חלקיה? זה יעזור לי לתת תשובות יותר ספציפיות ומפורטות.

הלדין

New member
פירוט

1. במדור מפלצות ישנן שש מפלצות(מדוע שאטאנרוך זה מפלצת רק אתה יודע). הדבר היחיד שהן אוכלות הוא בני אדם ורק בני אדם. שום דבר מלבד בני אדם. שלא לדבר על הדארקיריות שהן "אלמנות שחורות" בצורת אדם שלפי שיעורי הרבייה שלהם חייבים להיות שיעורי תמותה גבוהים בקרב בני האדם. לכן אני תוהה כיצד בכלל בני אדם שורדים ב-"עולם הידוע"? 2. הדוכס שמכר את חבל ראכנהורף למלך. כיצד בדיוק הוא הצליח לבנות את הטירה לאהובתו בפרק זמן כל כך קצר? מדובר בעבודה של דורות... 3. מה כל כך מסוכן בפולחן סיימר? אפשר לטעון את אותם דברים על פולחן קודור אם מחטטים היטב. אין הבדל רב בגישת הרדיקליים ואנשי קודור לאורקים- שניהם מסכימים שהם בהמיים רק שהראשונים את זה כמחמאה והאחרונים רואים את זה כעלבון. אם אבירי סנט-קודור היו מנסים לבדוק אם אפשר לשפר את התנהגותם של האורקים ודומיהם במקום להילחם בהם עד חורמה, זה היה מכובד יותר. אזכירך שקיימים עולמות פנטזיה שבהם אורקים הם אזרחים מכובדים לכל דבר. 4. מה הבעיה שלך עם פציפיזם? טולקין בעצמו היה פציפיסט. אתה מבלבל את הפציפיזם עם פחדנות וזה לא אותו דבר. פציפיסט יכול למות על אמונתו כמו כל אחד אחר. 5. כיצד באלגורת´ וצאוג´רוק פועלים בנפרד? הרי מטבע הדברים החזק שביניהם היה כופף מזמן את החלש יותר לשירותו. 6. הייתי מציע לך לארגן במקצת את המיתולוגיה הבסיסית של עולמך. אמרת שבני אלמוות היו אנשים דגולים לטוב ולרע אבל פתאום מופיעים דאמונים. מאיפה הם הופיעו בדיוק?

פגעסוס

Well-known member
מצטער אבל אני לא יכול להתאפק...

שני חברים יצאו לדרך בים בם בום אחד קיבל מכה בברך בים בם בום אחד קיבל מכה בברך בים בם בום לא בדיוק אבל בערך בים בם בום אמר חברו לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר אמר חברו לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר. התיישב אותו ביש גדא בים בם בום תחת עץ האבוקדה בים בם בום תחת עץ האבוקדה בים בם בום שם בדיוק פרה עמדה בים בם בום אמר חברו לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר אמר חברו לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר. אז עלמה יפת עיניים בים בם בום זרקה לו פרח משמיים בים בם בום זרקה לו פרח משמיים בים בם בום יחד עם צנצנת מים בים בם בום אמר חברו לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר אמר חברו לא נורא חבר, ישנן צרות גדולות יותר. מה יהיה עם זה הזמר בים בם בום אם תרצו לשים לו גמר בים בם בום אם תרצו לשים לו גמר בים בם בום תדחפו לאוזן צמר בים בם בום.

tkz

New member
איזה מגניב!!!!!!@#!!!@!#@

בדיוק אני גולש פה באתר "צחוק" אם אתם מכירים ראיתם איזה תחרות מגניבה יש? אפשר לזכות באדמה על הירח ומשחקי מחשב ועוד כמה פרסים...
תכנסו אם בא לכם.. יש לינק למטה חג שבועות שמייח לכלנו!!!!...

למעלה